Aldatılıyorum

Evet daha net delillerin pesinde olucam bunun icin

Pofffff insanlar iğrençlikte sınır tanımaz olmuş artık ya ne yazık hakikaten diyecek söz yok, eşini konuşmalara meze eden adama çocuğu da göstermeyin

Valla şok oldum ama.artik haberlerde okadar igrenc seyler goruyorz ki zihniyet ayni.. bence kendine dikkat etmelisin bu dusuncede olan kisilerin ne yapacagi hic belli olmaz. Kayit yapmak yasak sen suclu olursun evet ama sen yinedr kendinde saglam biyerde sakla onlari. Hepsini biriktir bir avukata danis koruma bile isteyebilirsin cunku resmen baskasi fotonuzu cekmis bu bile tacizdir

Bir avukatla gorusmeden ortaya cikartmayi dusunmuyorum dogru diyorsunuz kendini aklayacak yer arayacaktir

Evet fotoğraflar delil olur sanırım.

yorumları tam okumadan hemen yazayım istedim
bazı arkadaşlar da değinmiş
hiç kimse ile konuşmadan önce hemen bir avukatla konuş
gizlice dinlenen aleyhine kullanılmasına
avukat seni yönlendirsin

hakikaten eliniz midemi bulandırdı

Ayyy kuzum ya okurken gözlerim cıktı yerinden nasıl bir şeref haysiyet yoksunu bu adam ya nasıl bu kadar iğrenç olabilir ama bak çok dikkat et bu adam ger pisliği yapabilir boşanırken

Ayyy kuzum ya okurken gözlerim cıktı yerinden nasıl bir şeref haysiyet yoksunu bu adam ya nasıl bu kadar iğrenç olabilir ama bak çok dikkat et bu adam ger pisliği yapabilir boşanırken
Fotografimi ceken adam da karisiyla cocuguyla evime girmis yemegimi yemis adam. Tedirgin olmamak elde degil

Bu adam neden evlenmiş ben anlamadım? Adam lafın gelişi yoksa o pislikte karşılığı yok..

Madem gözü hala çöplükte neden o kadar masrafa girip de evlenmiş ki bekarken yapabilirdi bu iğrenç muhabbetleri..

Son düzenleme:
Hayir henuz bilmiyor ama biraz delilige vurma ihtimali var bu konuyu onla basbasa konusmayi goze alamiyorum yuzune vuracagim ama herkesin icinde

bence de yalnız konuşma
böyle bir adamın ne yapacağı belli olmaz
ailenin çağıramaz mısın yanına bu süreçte?

Oralara hiç girmeyin masraf ne ki düğündeki bütün takıları aldılar elimden :)

bence de yalnız konuşma
böyle bir adamın ne yapacağı belli olmaz
ailenin çağıramaz mısın yanına bu süreçte?
Annem çok fevri bir kadın. Ortalığı yakıp yıkar beni kolumdan çekip götürür. Annemi ailemi son aşamaya bırakmak zorundayım. Yoksa yüz göz olmadan kurtulamam delil de toplayamam.

Çok üzüldüm Ses kaydı alan program nedir arkadaşlar ilk kez duydum, anlaşılmıyor mu kurulunca bu program?
Evet bendede var ama.ben bazen randevu falan aliyorum unutmayim diye biraha dinlrmek icin kaydettim iyi oluyor.. yani telefonunda kayitli oldugu gorunuyor. Ses kaydi falan yazsanaiz cok cikar zaten

Çok üzüldüm Ses kaydı alan program nedir arkadaşlar ilk kez duydum, anlaşılmıyor mu kurulunca bu program?
ACR Görüşme Kayıt diye bir uygulama. Eşim telefondan pek anlamaz. (Reelden götürüyor işini:)) Uygulamayı yükledim bütün bildirimlerini kapattım. Google uygulamalarının en altına attım klasöre gözükmüyor. Bir de şifre koydum. Ruhu duymuyor. Telefoncuya sorarsa anlar. Ya da telefondan anlayan birisi hafızam doldu gereksiz uygulamaları sileyim derse uygulamayı görüp silebilir.

Fotografimi ceken adam da karisiyla cocuguyla evime girmis yemegimi yemis adam. Tedirgin olmamak elde degil
Allah mustahakini versin merak etme gün gelip fazlasıyla bulur bu şeref yoksunu yaptığı ahlaksızlıkları senden evladından uzak olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…