- Konu Sahibi hatice1384
-
Hic gülecegim yoktu :) ama haklisin hemde uc kisiyle yuhh.. ben olsam ilk kendimi sorgulardim acaba bendenmi kaynaklaniyor diye olurya adama istedigi gibi bir es felan olmasam yada herseyini reddetsem vs vs ha bende sorun yoksa tekmeyi basardimonu uygunsuz bir halde sokağa atardım
kocanız sizi 3 kişiyle aldatsa onla uygunsuz bi şekilde mesajlaşsa ne yapardınız akıl verin lütfen
Hic gülecegim yoktu :) ama haklisin hemde uc kisiyle yuhh.. ben olsam ilk kendimi sorgulardim acaba bendenmi kaynaklaniyor diye olurya adama istedigi gibi bir es felan olmasam yada herseyini reddetsem vs vs ha bende sorun yoksa tekmeyi basardim
uygunsuz bi şekilde sokağa atar hemen ertesi günde boşanma avukatın yolunu tutardım ben peki sen ne yapmayı düşünüyorsun ne geçiyo aklından
ailelerle paylaşıp ayrılmak 7 aylık bebeğim için susmuştum ama artık enayi yerine koyulmak istemiyorum
Her defasında....yani birkaç kez yakaladın öylemi? Yahu o adama hala neden tutuyorsun ben onu merak ediyorum[/QUOTE
evet mesajlarını yakaladım Allah gösteriyo işte normalde yanından ayırmaz telini beni bu şüphelendiriyordu, göz ucu şifresini öğrendim bi de baktım sms whatsapptan mesajlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?