- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi hatice1384
-
kocanız sizi 3 kişiyle aldatsa onla uygunsuz bi şekilde mesajlaşsa ne yapardınız akıl verin lütfen
kocanız sizi 3 kişiyle aldatsa onla uygunsuz bi şekilde mesajlaşsa ne yapardınız akıl verin lütfen
4 kişiyle kendi yatagında aldatır
bir sıfır öne geçerdim
Yok artık
Öyle öyle karşılıklı gol atmak çözüm yani...
bir kendi bilmeyen densiz böyle yaptı diye diğer insanlarında onlarla aynı seviyeye düşmesi anlamına gelmez bu mesele. çünkü kadın böyle bir şey yapsa emin olun adı gol atmak değil çok daha agır kelimelere gider. en iyisi ona hakettiği en güzel dersi ya terk etmeyi ya terk etmeyii vereceksin kendini başkalarına yönlendirerek değil..
Kendimi sorgularim derken bazi kadinlar vardir esleri bir seyler ister onlar sürekli redderlerler yada esleriyle ilgilenmezler sürekli dir dir eder dururlar yani resmen adami disari iterler onu kassdediyorum.. Aldatilmak tabiki kabullenemez bir durum helede 3 kisiyle ama belki hic sanmiyorum ama hata bendeyse 1 kereye mahsus sans verebilirdim oda belki yani..Bırakın artık şu tarz konularda suçu kendinizde aramayı! Eşi varken başka bi kadının varlığı söz konusu,hatta kadınların!!! 1 değil 3 kişiden bahsediliyo bu resmen adamın karaktersizliği ve doyumsuzluğu. Güzelim eşi varken ne diye başka kadın- kadınlar??? Konu sahibi arkadaşım bence siz hiç kendinizi sorgulamayın ve o kocayı direk boşayın. Böylesi terbiyesizliği size yaşatan bi adamın varlığı size ancak mutsuzluk ve nefret verecektir çünkü bundan sonra.
Yok artık
Öyle öyle karşılıklı gol atmak çözüm yani...
O telefonu burnuna sokardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?