aldatılıyorum

kocanız sizi 3 kişiyle aldatsa onla uygunsuz bi şekilde mesajlaşsa ne yapardınız akıl verin lütfen

3 kişiye gerek yok, 1 kişi yeterli, eşyalarını alır valize tıkar, kapının önüne koyardım! O mesajları da neden diye soran tüm sülalesinin gözüne sokardım.

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç vakit kaybetmeden boşanma davasını açardımm ne hali varsa görürdü..

kocanız sizi 3 kişiyle aldatsa onla uygunsuz bi şekilde mesajlaşsa ne yapardınız akıl verin lütfen

bir değil üç kişi heee... ayıp yaaa edep birazdaa bu erkekler neden böyle doyumsuzlardır anlamıyorum tabiatları öyle farklıdır ki biz kadınlardan aslında onları anlamak daha zorr... ben senin yerinde olsam demiyorum bence sen ya evi terket yada onu kapı dışarı et... olmadısa bunlar.. aynı evde kalıyorsanız.. hiç konuşmaa hiç birşeyinede el vurma bırak aynı evde yabancıolun

Yok artık

Öyle öyle karşılıklı gol atmak çözüm yani...

bir kendi bilmeyen densiz böyle yaptı diye diğer insanlarında onlarla aynı seviyeye düşmesi anlamına gelmez bu mesele. çünkü kadın böyle bir şey yapsa emin olun adı gol atmak değil çok daha agır kelimelere gider. en iyisi ona hakettiği en güzel dersi ya terk etmeyi ya terk etmeyii vereceksin kendini başkalarına yönlendirerek değil..

Kesinlikle hiçbir şeyi beklemeden boşanırdım.Kapının önüne koyardım sonra ne yaparsa yapsın.

Eve bağlanması için bir çocuk daha yaparım..

Tövbeee..
Allah Allah ya; tabiki boşanırdım.. Bu da soru mu..
Başka ne yapılabilir ki?

Kesinlikle öyle..

Boşanmaktan başka yolu yok bu işin

diğer kadınları bulup onlarında 3 kadınla aldatıldığını söyler sonra eşimin fotolarını poster yaptırıp akraba arkadaş vs herkezin geçerken görebileceği yerlere asıp yüz yılın ş.....i yazar sonra boşardım ama tüm varlığı neyse bedeni ve pis eşyaları hariç hepsinide alırdım

Kendimi sorgularim derken bazi kadinlar vardir esleri bir seyler ister onlar sürekli redderlerler yada esleriyle ilgilenmezler sürekli dir dir eder dururlar yani resmen adami disari iterler onu kassdediyorum.. Aldatilmak tabiki kabullenemez bir durum helede 3 kisiyle ama belki hic sanmiyorum ama hata bendeyse 1 kereye mahsus sans verebilirdim oda belki yani..

Aman yarabbi varsayımı bile kötü... Düşünmek bile insanı yerle bir ediyor... Ne yapardım:44:Ya hani bir söz vardır ya hep denir " Bekara kadın boşamak kolay " derler bu sorunuzda bunun gibi bir şey herkezin karakteri kişiliği ve olaylar karşısında davranış şekli farklıdır.. Siz kendiniz için doğru olanı yapın bence...

Konu sahibi arkadaşım, boşan, tazminatını al, yoluna bak..

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar demiş ya eşyalarını valize tikardim valla cok iyisiniz ben direkt çöp posetine tıkar icine pis olabilecek herseyi döker öyle kapiya koyardim. Elinden alinabilecek herseyini alıp bosardım ha o sürede de tüm sulalesine rezil ederdim ay hala icim sogumadi şuan

MERHABA ;

EŞİMİ 6 KİŞİYLE YAKALADIM :) SONUNCUSUNDA KAFASINI YARDIM :) 29 YAŞINDAYIM 8 YILLIK EVLİYİM ANLATSAN FİLM GİBİ HAYATTA inanamazsınız. eşimle çok mutluyduk kiii taaa ne zaman kadar bir gece şeytan bei dürteledi ve telefonunnu karıştırdım aman allahım neler görüyorum ne mesajlaşmalar sehpayı almamla kafasına indirmem bir oldu. gece saat 4 ayagımda aayakkabı bile yok koşa koşa annemlere gittim. şoktan ne yapacağımı bilmiyordum öldürmek istedim onu ama nerdeee sonra yüzsüz özüre geldi eeee sonrası affettim yine yaptı affettim yine yaptı hala 8-10 olmuştur inatla boşamıyorum şimdi ise bir köpeğim var oda kendi halinde eve gelipp gidiyor umrumda değil boşansan bu türlerin hepsi böyle çalışıp ayaklarımın üzerinde duruyorum keyfime bakıyorum kocamı veya ilişkimi allah korusun birdaha istemem onada hayatı zindan ediyorum boşamıyorum istediği özgürlük onun olamayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…