Ozur dileyerek bir şey sormak istiyorum. Tüm bu stratejiler, oldukça yorucu cabalar ve düşünceler, eşi onu aldatmasin diye mi? Yanı normal ve etik olan, evliliğin olmazsa olmazı sadakat için çaba mi sarf etmeli hanımefendi? Ne olur gözün dışarıda olmasın gözünün yağını iceyim bana bağlı kal diyerek kendini mi hirpalasin kadin? Neden? Kıçı kırık bir sadakatsiz için mi? Yuva için mi?
Anlıyorum boşanmak kolay değil. Alışkanlıklardan vazgeçmek hiç kolay değil. Boşanmasın istiyorsa , affetsin kalbinden geçiyorsa. Sorun vereceği karar değil. Lakin sizin bu önerileriniz kadını aşağılayan ve adeta bir köle unvanı almasını sağlayan cinsten.
Konu sahibi bence bunların hiçbirini yapmayın. Sadakat ve sevgi için sizin bir şey yapmanız gerekmiyor evlilikte. Bunlar esinizin mecburiyetidir!
ben kadını aşağılayıcı her hangi bir öneride bulunmuyorum. evliliğin sadakat gerektiğini anlamayan insanlar var . illa arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyen iş arkadaşım eski dostum diyen kadın ve erkekler var. bunlar ilk etapta masum arkadaşlıklar gibi görünsede bir kıvılcımla herşey değişir. bununda konumuzla alakası yok arkadaşımızın eşi internet sadakatsizliğine girmiş.
siz konuya hangi yönden bakıyorsunuz da önerilerimi aşağılama olarak görüyorsunuz.
ortada bir aldatma yada aldatma teşebbüsü durumu var bu konu zaten aldatan insanın kendi aşağılık duygusundan kaynaklanıyor. kişi sadece fikir edinmek için sormuş bende fikir edinmesi için birşeyler söylemişim. bu durumun benimle hiç bir alakası yok ama beni zedeleyici laf olsun diye söylenmiş sözlerinizde hiç hoş değil.
aldatma ve aldatma eğilimi hastalıktır bunu kabul edilip bunun iyileştirilip iyileştirilmeyeceğine karar verip yolunu ona göre çizmesi gerektiğini söylüyorum.
eminim kendiside enine boyuna düşünüyordur bu konuyu.
kimsenin durumu kimseyle karşılaştırılamaz. benim başıma hiç gelmedi ama gelmemesi içinde kendime ; kendim için bakıyorum. çoğu kadının en büyük hatası nasıl olsa evlendim deyip kendine ve eşine bakmayı kesmesi. çoğu adamında hatası sanki başkasında arzuların sürekli olacağına inanması.
herşeyi bir anda çöpe atmak kolaydır. önemli olan değer taşıyan şeyleri çöpe atmamaktır.
arkadaşımız 1 çocuk sahibi ve aynı zamanda hamile. ben kendimce olumlu ve olumsuz şeyleri bir kaç satıra sığdırdım. kişi ister uygular ister uygulamaz. verdiği kararda hiç bir zaman kendisinin aşağılandığı anlamını taşımaz.
"Aldatan kendisi aşağılık duygusuna sahip olduğu için aldatır ve hastalıktır"