Aldatiliyorum😥İzmirde evde yapılacak iş arıyorum ayaklarımın üstünde durmak icin

Asyamm1907

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
51
21
38
33
Selam kizlar 30 yaşında iki kız annesiyim. 2 ve 4 yasindalar. Ailem yok bu hayattaki tek yaşama sebebim kızlarım. Eşim daha önce beni bir kere aldatmisti. Bir kaç gün önce tekrar yakaladım. Ben bu pislik herife mecbur kalmak istemiyorum. Maddi imkanım yok o yüzden kendimi bi kapı arıyorum iş imkanı arıyorum kızlarım küçük evden çalışabilirim ancak. Kendimi çok değersiz hissediyorum bu hayatı istemiyorum

Eşinizle bu konuyla ilgili yüzleştiniz mi? Ne dedi o saygısız herif?

Eşinizle bu konuyla ilgili yüzleştiniz mi? Ne dedi o saygısız herif?
İnkar etti tabiki. Hatta bana tribe girmişsin dedi. Sürekli beni manipüle etmeye çalışıyor. Sanki ben kafamdan uyduruyormusum gibi davraniyor. En çokta buna deliriyorum. Bir önceki kadına her yanım senin olsun sevgilim mesajını yakalmistim. Sonrada aramızda sandığın gibi bişey yok dedi ve inkar etti. Bir kaç gün önce arayan kadın ona sen evdemiydin bugün diye sordu direk. İşe gitmemişti hasta olduğu için. keşke geberse

Boşansanız nafaka verir mi size ve çocuklara?

Çağrı merkezinde çalışabilirsiniz. Ama yoğun oluyor

Umarım geberir kocanız evrene enerjimi yolladim.
En mantıklısıni yapiyorsunuz, ama biraz daha büyüsün kizlar.
Siz de kenara gizli gizli para atin. Kanit toplayin.
Hemen öfkeyle kalkmayin
Kizlar büyüyen kadar bana dokunma ihtimalini bile düşünmek istemiyorum

Bosansam sırf onu görmemek için bi kurusuna tenezzül etmem. Verir ama bilmiyorum ne kadar verir. Keşke devlet imkan saglasa mecburiyetten bu pisliklere katlaniyoruz
Keske devletin sunduğu korunma yöntemlerini kullansaydınız

Planlı hareket etmen gerek. Çocuklar henüz çok küçük. Bir avukata danışmak lazım. Maddi olarak nasıl olur.
Kocan gibiler yavuz hırsız ev sahibini bastırır modunda olduklarından, tartışmaya girdikçe insanın saçını başını yolduracak kadar seviyesiz ve suçlayıcı olabiliyor.

O kadar güzel anlattı ki kafayı yicek durumdayım. Sanki herşeyi uyduruyormusum gibi

Sakin olmaya çalışın ve delil toplayın. 2 çocukla aileniz işiniz olmadan maddi olarak çok yıpranırsınız. Manevi olarak zaten yıpranmış durumdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…