- 27 Mart 2020
- 51
- 21
- 38
- 33
- Konu Sahibi Asyamm1907
-
Sigortalı bi işi yokki ölüsü de boş yaniBöyle pislikler bir sebepten geberse ne güzel olur en azından size maaşı kalır ölüsü bir işe yaramış olur.
seni cok iyi anliyorumİnan ki o kadar defolup gitsin istiyorum ki hayatımdan iyi ve kötü hiç bi şekilde bana muhtaç olmasın.
Çocuklarınız çok küçük ama.Selam kizlar30 yaşında iki kız annesiyim. 2 ve 4 yasindalar. Ailem yok bu hayattaki tek yaşama sebebim kızlarım. Eşim daha önce beni bir kere aldatmisti. Bir kaç gün önce tekrar yakaladım. Ben bu pislik herife mecbur kalmak istemiyorum. Maddi imkanım yok o yüzden kendimi bi kapı arıyorum iş imkanı arıyorum kızlarım küçük evden çalışabilirim ancak. Kendimi çok değersiz hissediyorum bu hayatı istemiyorum
Maalesef uzun yaşıyorlar dediginiz gibiKötülerin şansı oluyo her zaman ölmezler
Bende boşandım ama konu sahibine boşan diyemiyorum maalesef. Şartlarımız aynı değil. Sadece Allah yardımcısı olsun. Çok zor bir durum.öncelikle geçmiş olsun. Sen değersiz değilsin karşındaki ahlaksız. Aldatılmak çok zor biliyorum. Ben ayrıldım. Ama şartlarım müsaitti. 2 küçük kız çocuğun varken basıp gidemezsin. Parası da onun olsun demek ekmeğine yağ çalmak demek.
İlk önce sakın bir daha çocuk doğurma. Hatta mümkünse yatak ayır hastalık kapma ihtimalin azalır.
Sonra kendine mutlaka iş ara. Büyük olanı anaokuluna ver alışsın. Seneye ikisini de gönder. Tüm gün devlet anaokulları var.
Bu pisliği gözlemle delil topla. Sonra da kov evden boşa. Sen gitme o gitsin. Gurur yaparsan sonra pişman olursun. Ben hem evden kovdum ki sonra tamamen taşındım kiralıktı ev, hem de nafaka tazminat talep ettim. Çocuklarımın rızkını o pislik ve takıldıkları or.pular mi yesin
Rezil herif laflara bak keko.İnkar etti tabiki. Hatta bana tribe girmişsin dedi. Sürekli beni manipüle etmeye çalışıyor. Sanki ben kafamdan uyduruyormusum gibi davraniyor. En çokta buna deliriyorum. Bir önceki kadına her yanım senin olsun sevgilim mesajını yakalmistim. Sonrada aramızda sandığın gibi bişey yok dedi ve inkar etti. Bir kaç gün önce arayan kadın ona sen evdemiydin bugün diye sordu direk. İşe gitmemişti hasta olduğu için. keşke geberse
İki tane ufak çocuğu var onlar ne olacakYatılı bakicilik olabilir. İlanları arayıp durumu anlatabilirsiniz. Kabul eden olabilir. Hem fatura kira derdiniz de olmaz düzen kurana kadar.
Amin amin. Tabi çat diye boşanılmıyor şartlar olgunlaşmalıBende boşandım ama konu sahibine boşan diyemiyorum maalesef. Şartlarımız aynı değil. Sadece Allah yardımcısı olsun. Çok zor bir durum.
Lise mezunu istiyorlar sanirim
Yani böyle bir adama, işi gücü düzgün değil aldatıyor vs 2 çocuk yapana kadar bir liseyi tamamlasaydın bari. Gerçekçi olmamız lazım hayal değil, Boşanacak duruma gelemezsin malesef. Korun bari başka doğurma. Bir yandan da okul oku en azından. Düğün nikah doğum şekeri süsü evlerden yapılıyor artık öyle bir işe bak internetten satmalı bir şeyler düşün. Sağa sola haber sal yemek yap. Temizlik de yapabilirdin ama çocuklar var. Geçmiş olsunLise mezunu istiyorlar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?