aldatiliyosaniz..........

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
esiniz 1 haftaligina is seyahatine gidecek diyelim,siz sizi aldatip aldatmadigini anlamak icin neler yaparsiniz.......

bu soru nerden aklima geldi,az once bi programda kadin kocasinin cinsel organina ruj surmus ,o sirada reklam girdi tam heycanli yer yaa...bende kacirdim sonrasini tabi....cocuklarla ugrasmaktan,,,,
eminim boyle olmasada buna benzer seyler yapanlar vardir.....peki neler yaptiniz yada yaparsiniz....belli etmeden gizlice ogrenmek icin:jeyyar:

benim eşim işi gereği seyahete gidiyor..sositososito
uzun zaman kaldığıda oluyor bir gece de..
sürekli telefonla konuşuyoruz biz..yatıyorum diyor..ama tlf açık..
gecenin bir yarısı ben ararım,ya da o arar.sesini duymak istedim diye..hiç bu tarz şeylere gerek duymadım..:delphin:
ama bir arkadaşım;eşini sürekli aradı..odadaysan sifonu çek der sürekli sifonu çektirirdi..:roflol:

benim eşim işi gereği seyahete gidiyor..sositososito
uzun zaman kaldığıda oluyor bir gece de..
gecenin bir yarısı ben ararım,ya da o arar.sesini duymak istedim diye..hiç bu tarz şeylere gerek duymadım..:delphin:
ama bir arkadaşım;eşini sürekli aradı..odadaysan sifonu çek der sürekli sifonu çektirirdi..:roflol:

sifonu cek hee bu cok komikti:roflol:,ben esime boyle desem bana guvenmiyomusun der telefonu kapatir suratima,iyi sabirli adammis:roflol:

aynen..
bende eşime öyle bir şeyi diyemem..
sen kafayı mı yedin der bana..kesin yani..

benim eşim işi

heeh sifon he:roflol: ben desem delimsin der:1rolleyes:

bende ceketine kucuk kameralar yerlestiririm yada o kifafetini degistirise telefonuna yada cantasina
kucuk mikrofon falan
ama oyle diyorum da ben ne anlarim o isten be :D

cinsel organdaki rulun geçmesi için eşinin kadını aldatması gerekmez ki ???

ruj olayı saçma ya, adamcağız yıkanmicak mı yani...
spermden anlaşılabilir belki...
ama illa anlamak isterse kadın, bakışından konuşmasından anlar bence...bizden öyle kolay kaçmassssss.

eve döndüğünde seni arzulamasında bir eksiklik varsa...içeri girer irmez seni görünce gözleri parlamıyorsa sorun olduğunu düşüne bilirsin..ama onunda bi garantisi yok tabi..erkeğini iyi tanıyorsan sezersin zaten..öle rujla filan olacak iş değil....

eşinin meni yoğunluğundan ve kokusundan anlayabilirisin. masturbasyon yaparsa onu bilemem.

kokudan mi ,o nasi oluyo:utangac:

bide bu nasi denirki ,sen beni kesin aldatiyon bak accik cikti sende...........derken bile gulerim ben yaaa:roflol:

bende ceketine kucuk kameralar yerlestiririm yada o kifafetini degistirise telefonuna yada cantasina
kucuk mikrofon falan
ama oyle diyorum da ben ne anlarim o isten be :D

ooo uzun is bunlar bacim,hep o kameralari alacak para olsa bende adamin pesine dedektif takarim hicde yorulmam ......baska bise bul...:mymeka:

ruj olayı saçma ya, adamcağız yıkanmicak mı yani...
spermden anlaşılabilir belki...
ama illa anlamak isterse kadın, bakışından konuşmasından anlar bence...bizden öyle kolay kaçmassssss.

banada sacma geldi amma ,cocuklarin sayesinde izleyemedim ki.... [/COL

canım gülme, gülme araştır doğru:mymeka:

1 hafta orgazm olmamış erkeğin menisi çok yoğun ve pelte pelte pıhtılı olur. kokusu da normalinden çok daha ağır ve kuvvetlidir. penisi daha serttir ve her zamankinden daha çabuk orgazm olur.

1. evliliğim ihanetten bitti tecrübeyle sabittirsengözlerimebaksanab

dur daha neler ogrencez kimbilir...oburlerini biliyodumda su koku olayini ilk defa dudum....mutluluklar dilerimm sanaa.s.

kokulara karşı çok hassasım belki bu sebepden aradaki farkı anlayabiliyorum.

e canım benim, bunları biliyorsan daha ne araştırıyorsun :uhm:

psikolojik davranış bozukluğu dersen arama sakın çünkü olmazsengözlerimebaksanab
çünkü daima haklı sebepleri vardır psikolojileri bozulmaz:kahve:rutin devam ederler.
davranış bozukluğu ancak sürekli tek kadın olursa ancak o zaman olurşakkıdı:delphin:Çok üzgünüm çoook:mymeka: aldırmaz rahat ve şiddet o zaman anlamak için araştırma yapmana gerek kalmaz......diyeceğim kendiliğinden anlayana kadar (dilerim Allah'dan asla başına gelmesin canım )araştırma bu yüzden paronoya yapma derim..evliliğinin tadını çıkar hayatı bu yüzden ne kendine ne de eşine zehir etme...inan bana tatlım gerçek anlamda aldatılırsan anlarsın!!!!

canım benim sana da mutluluklar:nazar:a.s.

ne guzel yazmissin cok tesekkur ederim.....dogru diyosun eger gercekten aldatiliyosan adam bi yerde acik verir dime.....yorulmaya gerek yok....
aklinin ucundanda(acaba)sorusu geciyosa vay dusundurene....dedigin gibi uc gunluk dunyamizi zehir etmiyelim....

mutluluk yagmurunun altinda semsiyesiz kalman dilegi ile( ben bunu ilkokulda arkadaslarin defterlerine yazardimda ordan aklima geldi)optum canimŞeniz

Back
X