aldatilma acisi.....

camdankalp2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
178
3
26
Diğer
aldatilma acisini nasil attiniz ustunuzden. cok canim yaniyor.buyuk bir bosluktayim. kendimi cok degersiz ve cirkin hissediyorum. neden boyle bilmiyorum. cok kotuyum ...nasil yenebilirim bu duygulari...

aldatilma acisini nasil attiniz ustunuzden. cok canim yaniyor.buyuk bir bosluktayim. kendimi cok degersiz ve cirkin hissediyorum. neden boyle bilmiyorum. cok kotuyum ...nasil yenebilirim bu duygulari...

Senin konuların monolog seklinde ilerliyor cünkü camdan kalp, konu acıp gidiyorsun. Ben bu konun icin sayfalarca yazabilirim ama sen cevap yazmadığın icin yazma isteği olmuyor.

çirkin hissetcek biri varsa o da bu adiliği yapan,şu an acın çok yeni anlıyorum ama inanki değmez kendini üzmeye çık arkadaşlarınla gez toz eğlen yeni insanlarla tanış düşünmemeye çalış bi zaman sonra bakmışsın bittiğine şükreder hale gelmişsin

zaman,zaman,zaman unutuyrsun ama erkeklere karşıda hep bir güvensizlik olucak içinde .
taaaaaaakiii o doğrı kişiyi bulana dek

Bende eşimden önceki bir ilişkimde yaşamıştım..tesadüfen yakın bir arkadaşımla aldattığını öğrendim sonrası çorap söküğü gibi geldi birsürü insanla aldatmış beni ruhum bile duymamış...Gönlünü eğlendirmiş ama ben hep onun için cepte olmuşum evleneceği kız bendim ama o arada gönül eğlendirmeyi ihmal etmemiş....Öğrendiğimde öfkeden başka bişey hissetmiyordum...Söylediğim bütün arkadaşlarım hakaret dolusu mesajlar attılar ona hergün birkaç mesaj gidiyordu hiçkimseye cevap veremedi benimle hiç konuşamadı ben sadece Allahından bul dedim İnşallah birdaha karşılaşmayız diye dua ettim ve uzun süre karşılaşmadık...Ama hayatı mahvoldu evli ve çocuklu bir bayanla birlikte oldu ailesi duydu dünyayı buna dar etti..daha neler neler yaşadı hayatı mahvoldu en son geçen yıl abisi intihar etti ve öldü:(Ah almak böyle bişey sanırım...Bizde yaklaşık 1,5 yıl önce karşılaştık ve inan hiçbirşey hissetmedim o zaman eşimle nişanlıydım ve onu çok seviyorum..diğerine karşı nefretim bile kalmamış görünce anladım..Hatta bir arkadaşına beni aldattığı için ona çok teşekkür ettiğimi söyle dedim çünkü aldatmasaydı belkide eşim hayatımda olmayacaktı..Bu topiği görmesem aklıma bile gelmiyordu o derece unutuyorsun yani....

sana değer vermeyene sende değer vermeyeceksin, değer verdiğin için üzülüyorsun, zamanla ona olan sevgin bitecek , böylece nefretin bile kalmayacak, birinden nefret etmek bile bişey çünkü, sen niye kendini değersiz hissediyorsun , onun densizliği. sen kendi yoluna bak

babam annemi aldattığına 17 yaşındaydım, nekadar üzülmüştüm , kadınla konuştum filan. belki aynı şey değil ama insanların seni böyle değersiz hissettirmelerine izin verme , anneme hala kızıyorum hakettiğini vermeyip bizi bu hallere tahammül etmeye zorladığı için.
32 yaşındayım annemden hala aynı şeyleri dinliyorum,rutin bişey oldu bizim için.. sadece kadınlar değişiyor

UNUTACAKSIN unutmak zorundasın mecbursun ben başardım ölümle burun buruna geldim ama yaptım inan insan isterse herşeyi yapar tamam kolay değil ama ALDATMA varsa gözünün kararması gerekiyor seviyorum olmuo demicen onu bitirmek için hırslanacan bana verdiği değer buymuş demek diyip unutacan ...

önce resmen için acır kendini çok kötü hissedersin çirkin değersiz şanssız...artık hayatının bittiğini bidaha sevemeyeceğini düşünürsün bütün aşklar yalan dolan gelir...sonra hep morelin bozuk olur bi ara hayatına kimse girmez ara ara ağlarsın..sonra toparlanmaya başlarsın yavaşça aklın başka şeylere gider herşey aşk değil diye düşünmeye başlarsın sonra bakmışsın aldatmyı değil onu bile unutmuşsun belki bkarsın tekrar bile aşık olmuşsun....aldatılınca insan kendini niye çirkin hisseder ki boşver asıl onun kişiliği çirkinmiş ...allah insana alışma fıtratı vermiştir bunu unutma yoksa insan yaşamayaz..

Back
X