insanlara iltifat etmem beni ezik mi yapar

ben genelde herkese iltifat ederim arkadaslarimin yaninda da baska bir kizdan cok guzel diye bahsederim ama onlar hic yapmaz bunlari. hatta bi keresinde bi yakin arkadasim niye herkese guzel diyip kendini dusuruyosun dedi. aslinda ben gerçekten özgüvensiz kendinisi hic begenmeyen bi insanim. o yuzden beni begenmedikleri icin iltifat etmiyo olabilirler sanirim. yeni tanistigim insanlara ozguvensizliklerimi belirtmem aslinda. insanlara guzel demem suc mu? eziklik mi bilmiyorum. artik kendimi cok ezik ve cirkin hissediyorum. arkadaslarim bile bana iltifat etmiyor
sizin sorununuz özgüvensizliğiniz kendi değerinizin farkında olmadığınız için herkesi kendinizden güzel üstün görmeniz benimde çevremde var bu tarz insanlar herşeye teşekkür ederler, herkesi överler kimini işiyle kimini güzelliğiyle ama karşısındakiler onlardan bunu beklemez zaten kendi potansiyellerinin farkındadırlar. Ve sürekli iltifat duymak bir süre sonra karşısındakileri sıkıyor. Ben mesela iltifat alırım ama kolay kolay etmem gerekmedikçe yani..

ben genelde herkese iltifat ederim arkadaslarimin yaninda da baska bir kizdan cok guzel diye bahsederim ama onlar hic yapmaz bunlari. hatta bi keresinde bi yakin arkadasim niye herkese guzel diyip kendini dusuruyosun dedi. aslinda ben gerçekten özgüvensiz kendinisi hic begenmeyen bi insanim. o yuzden beni begenmedikleri icin iltifat etmiyo olabilirler sanirim. yeni tanistigim insanlara ozguvensizliklerimi belirtmem aslinda. insanlara guzel demem suc mu? eziklik mi bilmiyorum. artik kendimi cok ezik ve cirkin hissediyorum. arkadaslarim bile bana iltifat etmiyor
Dozu kaçırırsanız yalaka olursunuz.

sizin sorununuz özgüvensizliğiniz kendi değerinizin farkında olmadığınız için herkesi kendinizden güzel üstün görmeniz benimde çevremde var bu tarz insanlar herşeye teşekkür ederler, herkesi överler kimini işiyle kimini güzelliğiyle ama karşısındakiler onlardan bunu beklemez zaten kendi potansiyellerinin farkındadırlar. Ve sürekli iltifat duymak bir süre sonra karşısındakileri sıkıyor. Ben mesela iltifat alırım ama kolay kolay etmem gerekmedikçe yani..
evet ozguvensizim cunku o kizla disari ciktigimda herkes onu begeniyor herkes onla tanismaya geliyor cok kiriliyorum o da biliyor benden guzel oldugunu. yani 5 senedir atlatamiyorum bunlari cok cirkin ve gereksizim.

Ben de herkese iltifat etmeyi severim ama hani keşke benim de böyle olsa ay sen ne güzelsin bir de bana bak tarzı bir hava veriyorsanız o zaman insanlara ozguvensiz gelir. Kıskandığınızi düşünmezler ama derler ki yazık çok özgüvensiz. Öyle imrenir ve kendini aşağılar bir havayla sürekli yapıyorsanız ondan demiş olabilir. Ama yoksa iltifat etmek imrenmek ay ne hoş kadın demek çok güzel bir şey. Arkadaşınız belki sizin ozguvensiz hallerinizi eleştirmistir.

evet ozguvensizim cunku o kizla disari ciktigimda herkes onu begeniyor herkes onla tanismaya geliyor cok kiriliyorum o da biliyor benden guzel oldugunu. yani 5 senedir atlatamiyorum bunlari cok cirkin ve gereksizim.
Arkadaşım herkes seni beğenmeyebilir kimse kimseyi beğenmek zorunda değil sen kendini sev sen kendinin farkında olursan herkes seni beğenir. Niye kendine güvenmiyorsun. Ailen veya başkalarının laflarını önemseme insanlar güzel ve iyi olanı sevmezler. Sen az kilolu olsan sana kilolu derler senle uğraşırlar onların mutsuzlukları seni mutsuz yapmasın. Bak aynaya neyin eksik neyin fazla tanımıyorum seni ama değiştirebileceğim birşey varsa değiştir kendin için yap başkaları için değil. Ben canım sıkılınca saçımı değiştiririm. Bakarım aynaya kıyafetim yoka yeni bir şeyler alırım mutlu olurum. Sosyal çevren mi yok kendini geliştir. Spora git dil kursuna git ingilizce öğren.. Podcast dinle. Sen o kızı da hayatından çıkar. Yarın bir gün eşin olsa kafan bu kuruntularla daha fazla üzülürsün. Sana iyi gelmeyen insanlarla arkadaşlık etme.

Bu sizin iyi kalpli olduğunuzu gosterir.ben çevremdekilerr iltifat ederim onlarda bana eder.bu kimseyi ezik yapmaz.tam tersine bazen mesela güzel giyinirim herkes güzel der ama birileri kıskançlıktan demez.bu daha kötü bı durum.

İnsanlara iltifat etmek seni ezik yapmaz ama insanların çok büyük bir kısmının farklı bir düşünme ve algılayış mekanizması var. Sen mesela iyi niyetle ve karşındaki kişiyi sevdiğin için söylüyorsun ama onun algılayış biçimi "demek ki ben daha üstünüm." şeklinde oluyor. Bu tür insanlar zaten bencil, kibirli ve kendini beğenmiş oluyor. Bu yüzden güzel ve iyi şeyleri birilerini verirken daha çok düşünmemiz lazım. Biri sizi övdüyse sizde onu övün mesela. Bende bu yıl öğrendim bunu, siz daha gençsiniz bir kaybınız yok.

Benim şube arkadaşım hiç güzel olmamasına rağmen o kadar özgüvenli ki giyimi tavırları ki beni herkes beğenir çok güzel bulur hatta bu arkadaşım da söylemiştir çok güzelsin çekicisin diye onunla yan yana yürüdüğümüzde inanın bana değil ona bakarlar öyle bir özgüveni var yani siz de kendinize güvenin sonuçta dış gorunusumuz Allah vergisi ama onu güzel gosterende özgüven

Back
X