- 24 Nisan 2015
- 6.976
- 7.174
- 398
sizin sorununuz özgüvensizliğiniz kendi değerinizin farkında olmadığınız için herkesi kendinizden güzel üstün görmeniz benimde çevremde var bu tarz insanlar herşeye teşekkür ederler, herkesi överler kimini işiyle kimini güzelliğiyle ama karşısındakiler onlardan bunu beklemez zaten kendi potansiyellerinin farkındadırlar. Ve sürekli iltifat duymak bir süre sonra karşısındakileri sıkıyor. Ben mesela iltifat alırım ama kolay kolay etmem gerekmedikçe yani..ben genelde herkese iltifat ederim arkadaslarimin yaninda da baska bir kizdan cok guzel diye bahsederim ama onlar hic yapmaz bunlari. hatta bi keresinde bi yakin arkadasim niye herkese guzel diyip kendini dusuruyosun dedi. aslinda ben gerçekten özgüvensiz kendinisi hic begenmeyen bi insanim. o yuzden beni begenmedikleri icin iltifat etmiyo olabilirler sanirim. yeni tanistigim insanlara ozguvensizliklerimi belirtmem aslinda. insanlara guzel demem suc mu? eziklik mi bilmiyorum. artik kendimi cok ezik ve cirkin hissediyorum. arkadaslarim bile bana iltifat etmiyor