Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fridanin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
17
15
3
35
Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.

Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.

Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis

Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.

Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.

Son düzenleme:
Bu durumda başkasına ne yorum yapardın , ‘şunu yap’ dediğin şeyi yap .

Vicdan rahatlatmak için yaptıkları ayrıca iğrenç . Çocuk kandırır gibi ..
Benim için hala ‘ne yapmalıyım’ durumunu çoktan geçmiş gitmiş . Ama herkes başka ..
+ ayrılmak istedim olaylarını da geç , hikaye onlar . Kadın boynuzu takmış, kıçına tekme yiyince adam sana sığınmış tekrar aldatılmasa bi 13 sene daha giderdi bu böyle .
Doktor mu bu adam ne yani ‘yardım ediyormuş-Muş ..’ bak sen ..

Gecmiste cok buyuk konustum, 10 cocugum olsa birakirim derdim. Ama simdi durum cok zor gozukuyor ve gelecskten korkuyorum. Zaman kötü cocuklar hep boyle ufak kalmayacak her anlarını dusunuyorum, okuldaki ilk gunleri, sinav zamanlaei, mezuniyetleri, universite zamanlari en onemlisi evlilikleri

Boşanın ya da boşanmayın diyemem , o senin bileceğin iş , ama bu boşanmayı da çok drama haline getirmeyin yahu .
Boşanmayla çocuğun okulu-evlenmesi ne alaka..
Adam 3 sene başka kadının koynundan kalkıp yanına gelmiş , sen de mezuniyet , sınav diyorsun .
*Annesi babası tarafından aldatılan çocuklar > annesi babası boşanan çocuklar.*

Cevabiniz icin tesekkurler, bunu yeni ogrendim evet tahmin ediyordum ama bir tarafiyla da konduramiyordum. Suan sindirme asamasindayim yani sindirebilecek miyim yoksa batti balik yan gider diyip kestirp atacak miyim? Fikirleriniz ve sozleriniz benim icin cok degerli.

ablacım üzmek istemiyorum ama bu adamın düzeleceğine olan inancımda yok . yani 3 yıl bu şekilde yaşayan adam , yine aynı şekilde devam eder. Ben kocam beni aldattı bir daha aldatmaz diyen hiçbir insana inanmam. Her hata bir sonrakini doğurur , istediği kadar pişman olsun ağlasın zırlasın olay budur yani. ha şimdi olmaz 10 yıl sonra farklı kişiyle olur ama yine olur gibi me geliyor . Söylediklerinizden de boşanmayacağınızı anladım. Saldım çayıra mevlam kayıra modunda takılabilirsiniz ne diyelim.

Çok geçmiş olsun. Allah yükünüzü hafifletsin. Bu durum kendi iç dünyanızda halledebileceğiniz bir mesele. Şunu yap bunu yap diyemeyiz. Ben olsaydım diyeyim.. bir şans daha verirdim. Ama yalama yapmasına izin vermeyin bu konunun.. alışkanlık haline gelmesin itiraf et ağla affet döngüsüne girmesin. Çocuk var mı öbür taraftan?

Kadınlar bu durumda ikiye ayrılıyor, kimi kadın affeder kabul eder evcilik oynar, kimi kadın onurlu davranır, sen hangisisin?
E senin miden de alıyormuş e afiyet olsun biz ne yapalım?
çok acımasız değil mi bu yorumlar.. düşmez kalkmaz bir Allah. böyle konuşmayın yaa

Bacım 3 yıl diyorsun ya 3 koca yıl
Hani bir kere denemedi yapması bile sogumaya ayrılmaya iğrenmeye yeterliyken adam senelerce bunu devam ettirmiş
Kaba olacak ama senle cocuk yaptıgı koyundan cıkıp onun koynuna girmiş sen hamileyken ona gitmiş
Ve itiraf etme nedeni aldatılması yani aldatılmasa daha ne kadar sürecekti kim bilir
Donuna kadar alıp boşanın tabiki
İnsan pişman olacagı hatayı maximum iki kere yapar 3yıl boyunca değil

Ekonomik özgurlugum olsa ve hiç cocugum olmasa ya da tek cocuk olsa yine başa çıkabilirdim. Ama su durumda elimi kolumu baglayan imkansizliklar

Ekonomik özgürlügünüz olsa dahi veya hic cocuklariniz olmasa.. yinede bosanmak zorunda degilsiniz.

Esinizi affedin, yada zaten umrunuzda olmadigi icin affetmis gibi davranislar sergileyin. Yalandan biraz süründürün felan

Kusura bakmayin ama böyle bir konu ilk defa okuyorum. Ne düsünecegimi sasirdim cidden..

çok acımasız değil mi bu yorumlar.. düşmez kalkmaz bir Allah. böyle konuşmayın yaa
Değil, az bile
Çocuk var mı öbür taraftan diyorsunuz birde, olmaz mı, bayramda getirip el öptürecek, koca diye aldığı adam.
Yol arkadaşın sana nikahta verdiği sözleri tutmamış ihanetin babasını yapmış ve biz hala o adamla evcilik oynayıp yüzyüze bakıp sevişeceğiz öyle mi?
Nasıl hayatlar bunlar nasıl kafalar.
Allah’a bin şükür ki benim aklım yerinde, sizede aynısını tavsiye ederim

3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.

Oncelikle her yoruma her fikre saygim var. Dusunceleriniz benim icin cok degerli. Evet oglak kizi 5 sene onceye kadar senin gibi dusunuyordum ne eksik ne fazla. Ama isin icine girince durumun oyle kolay olmadigini gordum. Suan bir karar asamasindayim ve burdaki fikirler bana yol gosterici olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…