- 17 Ocak 2020
- 17
- 15
- 3
- 35
- Konu Sahibi Fridanin annesi
-
Bu durumda başkasına ne yorum yapardın , ‘şunu yap’ dediğin şeyi yap .
Vicdan rahatlatmak için yaptıkları ayrıca iğrenç . Çocuk kandırır gibi ..
Benim için hala ‘ne yapmalıyım’ durumunu çoktan geçmiş gitmiş . Ama herkes başka ..
Zaten tahmin ediyormussunuz. Bosanmamak icin irdelememissiniz.
Yani bosanmaya niyetiniz oldugunu sanmiyorum?
Boşanmamak tercihtir.
biz nasıl yargılayalım ki?
Eğer bu duruma alışıp,sindirebilirseniz tabiki devam edin.
zaten boşanmaya asla hazır olan,isteyen biri değilsiniz.
yani demem o ki, hayat sizin hayatınız,yaşayacak olan sizsiniz.
allah yardımcınız olsun.
çok acımasız değil mi bu yorumlar.. düşmez kalkmaz bir Allah. böyle konuşmayın yaaKadınlar bu durumda ikiye ayrılıyor, kimi kadın affeder kabul eder evcilik oynar, kimi kadın onurlu davranır, sen hangisisin?
E senin miden de alıyormuş e afiyet olsun biz ne yapalım?
Ekonomik özgurlugum olsa ve hiç cocugum olmasa ya da tek cocuk olsa yine başa çıkabilirdim. Ama su durumda elimi kolumu baglayan imkansizliklar
Değil, az bileçok acımasız değil mi bu yorumlar.. düşmez kalkmaz bir Allah. böyle konuşmayın yaa
3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.Değil, az bile
Çocuk var mı öbür taraftan diyorsunuz birde, olmaz mı, bayramda getirip el öptürecek, koca diye aldığı adam.
Yol arkadaşın sana nikahta verdiği sözleri tutmamış ihanetin babasını yapmış ve biz hala o adamla evcilik oynayıp yüzyüze bakıp sevişeceğiz öyle mi?
Nasıl hayatlar bunlar nasıl kafalar.
Allah’a bin şükür ki benim aklım yerinde, sizede aynısını tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?