Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O terimi soru soran uye arkadasa tarzi anlasilsin diye kullandim, savunma amacli degil. Yani ummadik tas bas yariyor anlaminda.

iyi derken ne kast ediyorsunuz bilemem ama sanirim ekonomik durumdan herhalde..

esinizin daha baska rezillikleri var derken ben zihniyetinden bahsetmistim aslinda.

herneyse. daha gencmissiniz. bosanabilirsiniz aslinda.
tazminat nafaka alabilirsiniz vs..

karar sizin.. kendiniz icin en iyisini yine siz bilirsiniz

Canım benim çok geçmiş olsun. Benim arkadaşım var onun başından geçeni yazıyorum kimse beni eleştirmesin lütfen. Yazdığım benzer bir olayda arkadaşımın yaptıkları...
5 yıl önce 3 küçük kızı olan arkadaşım eşinin işyerinden bi bayanın ona ilgisi olduğunu öğrenmiş. Yazışmalardan. Eşi kestirme cevaplar yazıyormuş kadına pek yüz vermeden.Eşini sıkıştırınca kadını beğendiğini ama fiziksel bir şey geçmediğini söylemiş ki kadın da evli zaten.
Arkadaşın eşi kızlara çok çok iyi bir baba imiş. Bizimki tek kalırsam üç kızın bütün yükü üstüme kalacak, adam da gidip başkası ile evlenip ondan çocuk yapıp hayatını yaşıcak olan üç kızla bana olacak diye kalmayı seçmiş. Adam ona eskisinden çok daha iyi davranıyor el üstünde tutuyor onu. Beş yıldır böyle devam ediyorlar ben şahidim.
Aslında kalırsan da kendi rahatın ve çocuklarını “iyi bir baba ise” babasız büyütmemek için kalacaksın. Gururu gurursuzluğu boşver. Kendin ve çocukların için karar ver. Kalırsan bu olayı devamlı gündeme getirmemen lazım huzurunuz için gidersen de iyi bir nafaka ve tazminat Alman.
Bilmiyorum karar senin. Bu sıkıntı ile gitmek de kalmak da çok zor. Sana dua edeceğim Allah kalbini ferahlatsın.....

Arkadasinizin esiyle benzer karakterde cocuklarina karsi. Gorusunuz ve iyi temenniniz icin cok tesekkur ederim.

Aldatılma konularında eğer bir defalığa mahsus bir şeyse bunu anlayabilirim.Ama 3 yıl demek ''ufak bir hata'' ya da ''ilk hata'' olarak tanımlanabilecek bir şey değil.
Şunu açıkça yazayım konu sahibi,biliyorum acıtacak ama eşiniz büyük ihtimalle bitirmeye falan çalışmadı,intihar hikayeleri yalan.Kadın aldattığı için size döndü,yoksa ''arkadaşlarlayım'' ı daha çok duyacaktınız.Kısacası gerçekten pişman olduğu için burada değil,belki de ileride öğrenmenizden korkup ''pişmanım'' ayaklarına yatıyor ya da aldatıldığı için canı yanmış sizinle empati kurmuş.
Her kadın sevilmeyi ve değer görmeyi hak eder,ama eşiniz bunu size göstermemiş.Anne olmak yeri geldiğinde saygısız ve mutsuz bir evliliğe devam etmek değildir,her şeye rağmen çocuklarına güçlü durmayı öğretmektir.Bir an önce maddi olarak güçlenip bu adamdan ayrılın.Kendiniz ve çocuklarınız için.

Arkadasinizin esiyle benzer karakterde cocuklarina karsi. Gorusunuz ve iyi temenniniz icin cok tesekkur ederim.
Onlar aileden hiç kimseye anlatmadılar olayı arkadaşımın eşinin minnettarlığı da biraz da bu yüzden. Kalacaksanız dallanıp budaklandırmamak lazım.
Kızlarım için kaldım onların babasız kalmalarına gönlüm razı gelmedi diyor verdiği karardan memnun olduğunu söylüyor ama çok zor diyor tabii ki. Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun

Açık açık yazacağım:
Küçük kızım yeni doğdu diyorsunuz.
Kadının koynunda çıkıp sizin konunuza girip çocuk yapan adamı midemiz alıyorsa boşanmayın. Şahsen benim midem bulandı. Ha boşanmayacaksanız olayı irdelemeyin. Ama mutlaka Hpv hiv frengi testlerinizi yaptırın, smear aldırın. Umarım hastalık kapmamışsınızdır.

Aslinda esinizin size bunu itiraf etmesi erdemli bir davranis.
Ama arkasinda ki niyet ve sebep önemli.
Yani gercekten pisman olduysa ve sizi aptal yerine koydugu ve bunlari yasattigi icin kendisinden utandi ise ozaman bir sans verebilirsiniz ona.
Ama ilerde duyacaginizi bildigi icin cakalligindan pismanim ayaklarina yatiyor da olabilir. Veya o kadin onu tehtit etmis de olabilir vsvs..

Yani niyetini biraz inceleyin esinizin bence..
Gercekten ictenlikle Pisman degilse zaten degismez ve bu durum tekrar eder, yipranirsiniz.

Büyük konuşmak istemem ama bizim çarşı pazar karışırdı herhalde. Çocuklarınız büyüyüp öğrendiklerinde size karşı olan duyguları zedelenir nasıl böyle birseye sessiz kaldiginizi sorgulayabilirler. Ben direkt ayrılın, bosanin deyip vebal almam ama demezsem içimde kalır.Adam tek gece yaşasa hadi tamam haklısın diyeceğim ama imam nikahı yapmak ne demek yahu yuh diyorum. Siz 3 çocuğunuza yetmeye çalışırken adam comakla geziyormus, geride kalana saygıyı bırak insan yerine koymamış,Allah tan korkusu da mı yokmuş. Siz çocuklarınıza yemek yapın, ihtiyaçlarını giderin böyle yaşamaya devam edin bu adam elbet tekrar deneyecek çünkü bu adama tatlı gelmiştir bir kere. Size kolaylıklar diliyorum çok üzüldüm ama

Hastayim bu kalıplara.

Bir insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Zamaninda kinadim basima geldi.

Bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur. Aldatma konusunda daha once söylediklerinizde doğruluk payi varsa bu uc cocugunuz olsa da degismez, tek cocuklu olsaniz da.

Bosanip bosanmama konusunda seçim sizindir. Bu konuda kimse sizi yargılayamaz. Yalniz bosanmak istememenize kilif uydurmaya calismayin.

Siz aldatan kocayı affedecekseniz o da aldatan sevgilisini affedebilir. 3 yıl az değil. Alabildiğiniz kadar mal alın üzerinize. Avukatla görüşün önceden mal paylsşımını red eden sözlşmeler var mı? O şekil olsun. Evi falan öyle versin varsa.

Bu durumda ne yapmalıyım?
Diye soruyorsan ne yapacağına çoktan karar vermişsin.
Yoksa böyle bir soru sormazdin. Hakkında hayırlısı olsun ne deyim.

Ekonomik özgurlugum olsa ve hiç cocugum olmasa ya da tek cocuk olsa yine başa çıkabilirdim. Ama su durumda elimi kolumu baglayan imkansizliklar

Eşinizin durumu iki kadını yaşatacak kadar iyi.
Standartlarım iyi diyorsunuz.
Madem pişman, bedelini ödesin.
Hem parasıyla, hem sizi daha fazla kırmayıp, özgür bırakarak.

Kizim 1 yaşında diyorsunuz
Bu adam ikinizle ayni anda sevismis.
Hamileliginiz, doğumunuz, siz neler çekerken, hep bir kadının gölgesinde yaşamışsınız.

Bakın tek seferlik iliski degil.
3 koca yıl..

Devam edecekseniz de, o 3 çocuğun onun da çocukları olduğunu anlayın.
Tek Başınıza bogusmayın.

Eğer eviniz kendi eviniz ise, tapusunu isteyin ve aranızda sözleşme yapın.
Boşanma durumunda mal paylaşımına evin dahil olmadığına dair..

Cünkü çok üzgünüm bunu söylerken ama sonunda bosanacaksiniz.
Hatta sanırım bu gidişle o sizi terk edecek.
Hiç değilse çıkarlarınızı koruyun.

Konu sahibi Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Bir üye de yazmış önceki sayfalarda, lütfen test yaptırmayı ihmal etmeyin. Herhangi bir cinsel hastalık durumu olmamıştır inşallah.
Diğer konu ise çok hassas bir şey. Koşullarınızı vs. bilen sizsiniz. Biz ne önerince yardımcı oluruz bilemiyorum. Elinizi kolunuzu bağlı hissediyorsunuz. Allah hayırlı kararı kalbinize ilham etsin inşallah.
Lütfen doktor işini ihmal etmeyin, hemen randevu alın.
Bu arada
Eşiniz aldatılınca size söylemiş, yoksa daha devam edecek kısmına ben de takıldım. Diğer arkadaşlar gibi.
Şimdi bu adam size söylemeyip hemen yeni birini bulsa yine şüpheden öteye gidemezdiniz belli bir süre daha. Size söylemeyip hemen birini bulabilirdi.
Ağlaması, vicdan yapması, imam nikahı kıyması aldatılmanın ağır gelmesi ve itiraf etmesi..
Bu kadına karşı sadece cinsel değil, duygusal bir şeyler de hissettiğini düşündürdü bana. Eşiniz acı çekmiş görünüyor çünkü.
Ya da diğer kadın eşine söyleyeceğim diye tehdit etti. Eşiniz de önlem aldı. Biz söz konusu kişileri tanımadığımız için bu kadar olasılık sunabiliriz.

Şunu da gözardı etmeyin. Yarın bir gün bu kadın pişmanım tekrar görüşelim diye ortaya çıksa eşiniz dik durabilecek mi? Yoksa biraz nazlanıp yelkenleri suya mı indirecek? Siz bu endişe ile yaşayabilecek misiniz?

Bundan sonra ne olacağını bilemiyoruz ama her ihtimale karşı maddi manevi haklarınızı güvenceye alın. Nasıl olur evliyken bilmiyorum, bilen varsa önerebilir belki.
Boşanma aşamasına gelirse aldattığını nasıl kanıtlayacaksınız, bunları da bir yandan düşünmek iyi olabilir.
İnşallah pişmanlığında samimidir, tekrar aynı hatalara inşallah düşmez diyorum ama sizin B ve C planlarına ihtiyacınız var bence.
Belki bu süreçte iş durumunu araştırmayı düşünebilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun arkadaşım. .üç yıl devam eden bir olay hata değil kulliyen suç artık ve kadın onu aldatmasa hala devam edecek muhtemelen. .madem bu kadar nötr kalabiliyorsunuz devam edin bence. .zaten anlayış gösterip alttan alanı bir de ayrılık acısını siz teselli edersiniz oyke utanmaz bu mahluklar. ..siz düzeninizi bozmadan burnunu sürterek yaşayın ...üç çocuk ile bir yere sigamazsin annenin evi bile olsa...hem o keyif yaptı diye siz niye yerinizden yurdunuzdan oluyorsunuz. ..Çılgınlar gibi eşinizi sevdiğinizi düşünmedim ben...Stratejik oynayın evlilik oyununu. ..ti ye alın onu ustten ustten davranın ...nacizane fikrim. ..hazmetme süresi var bu işleri ama sizin için beklenen birsrymis zaten..Bu krizi fırsata çevirip yaşayın bence...sevgiler Aydın dan ☺

Fikir sormuşsunuz da, sizin o fikirlere uymaya gönlünüz yok.
İfadelerinizden anladığım bu. Zaten siz affetmişsiniz zaten.
Hep diyorum, vasıtanızla bir daha söyleyeyim. Neden çalışmayı bırakıyorsunuz, çocuk doğuran her kadın bırakmak zorunda değil ki. Çalışıp çocuk büyüten kadınlar da var.
Ekonomik özgürlük diyorum bağıra bağıra.
Şahsen ben 3 yıl başkasıyla dini nikah kıyıp yaşayan adamı mahalleme bile sokmam.
Alırım tazminatımı, nafakamı bulurum bir iş yaşarım.

Benim midem bulanır o adamı yanımda görmekten.

Evli mi değilsiniz evlenme ihtimaliniz mi yok nedir bilmiyorum.. büyük konuşmaktan kınamaktan hiç mi korkmuyorsunuz.. birgün bu konuma düşmeyeceğinizin garantisi var mı..
Anlamamakta direndiginiz bir durum var ben anlatiyim bir de eşime evlenmeden şunu dedim kırmızı iki çizgim var en ufak birşey görürsem sorgu sual olmaksızın bitiririm şiddet ve aldatma benim için 10 çocuğum olsa da asil onlar için biter.
Şimdi konu sahibi yok çocuklarım icin diyor evlilik mezuniyet diyor siz de destek veriyorsunuz da 3 yıl uyutmuş kadını dini nikahlı beraberlik yaşamış ordan kalkıp diş alip karısına gelmiş bunu insanin midesi nasil kaldırır
Ondan sonra büyük konuşmayın yok başınıza gelmeden bilinmez geçin bunları bence heee biri de çıkıp dese ki bosanmicam seviyorum ben ne olursa olsun ona eyvallah ama çocuklar yok gelecekleri falan ben inanıyorum kendi adıma.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…