Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birincisi hastalık testlerini i yaptırın
İkincisi evi üzerine yapmasını yada sizin üzerinize ev almasını isteyin
Bakıcı tutsun siz evde 3 çocukla boğuşup dururken kendi orasını burasının peşine düşmesin
Ve siz girip bir işe çalışın sizin evliliğiniz eşinizin o kadını affedip affetmemesine bağlı
Yarın bir gün başka kadınla aynı şeyleri yapmayacağını bilemezsiniz
Çok acı ama öyle

Boşanmaya niyetiniz yok gibi duruyor o yüzden direkt boşanın demeyeceğim.
Eşiniz ayrı ev açacak kadar maddiyatta sahipse kendi üzerinize bir araba, yüklü miktarda ziynet falan isteyin. Burnunu sürtüp affedermiş gibi yapın.
Bir kere aldatan bir daha aldatacağı için en azından bir garantiniz olsun. Belki ikinci de ayrılmaya karar verebilirsiniz. O zaman için ufak bir maddi güvenceniz olur.

Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.

Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.

Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis

Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.

Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.

bosanmaya niyetiniz yok belli ki, ne diyelim, birdahaki -kuma oluyo dimi, evet- kumaniza kadar tek kadin olmanin keyfini cikarin.

• Beğen
Reactions: 000
Doğru.. inkar edemem.. ama her hatalı insan ikinci bir şansı hak eder diyorum ben. Konu ne olursa olsun adam belki gerçekten çok pişman.. gerçekten de asla bir daha benzer hata yapmayacak.. ama üçüncü en ufakta kesin biter.

Peki konudaki hatalı insan konu sahibi olsaydı? Kocasına der miydiniz "her hatalı insan ikinci bir şansı hak eder" diye? Aa aa ama olur mu o bir kadından önce bir anne, nasıl yapar böyle bir şey? Taşlamak lazım. Erkek mi? Baba olsa ne olmasa ne canım. Başkasıyla yatsın kalksın yetmedi üç çocuğunun rızkını başka kadına ev açmak için yedirsin, boynuzlanınca da geri dönsün. Hata bu hata!

Bu adam sizi aldattığı için aldatıldığını düşünüp itiraf etmiş. Kadın kapı dışarı etmese ruhunuz duymadan, üniversite mezuniyetine kadar düşündüğünüz çocuklarınızın rızkını çatır çatır kadına yedirecekmiş. Erzağından halısına, faturasından geceliğine kadar!!!

Allah kimseyi imkansizlik içerisinde bırakmasın. Önceden çalışıyordum demissiniz mesleğiniz var mi tekrar ise dönebilir misiniz?
Neye yazık biliyor musunuz? 3 yıldır başkası ile imam nikahlı evli ve sizin 1 yaşında çocuğunuz var. Çok üzüldüm.
Allah size bir çıkar yol göstersin insallah

Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.

Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.

Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis

Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.

Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.
Hanımefendiciğim şuan en büyük hatanız buraya yazmak.. Anında başlarlar midem kaldırmaz, daha ne düşünüyorsun düşünecek bişey mi kaldı vs tarzında cevaplar vermeye.. Kendiniz nasıl istiyorsanız, affedersiniz veya içten içe affetmiş görünüp tetikte beklersiniz o sizin bileceğiniz. Evet belki o kadın aldatmasaydı eşiniz halen bu ilişkiye devam edecekti ki hakettiğini bulmuş sonuç olarak aldatılmış. Çocuklarınız küçük çok haklısınız elinizi kolunuzu bağlıyor eşinizi bi takibe alın gerçekten pişman mı ? sizi ve çocuklarınızı sarıp sarmalıyor mu ? Bu konuyu kapatıp size hiç anlatmayabilirdi de. Canınız, kalbiniz vicdanınız nasıl istiyorsa , ne istiyorsa lütfen onu yapın...

Aldatıyor ama dindaaar demek doğru mu sizce. Çok dindarsa İslam da aldatmanın cezasını da biliyordur. Güya zina olmasın diye dini nikah da yapmış. Bi gülme geldi şimdi. Uyanıklığa bak. Aldatıyor ama İçkisi sigarası yok, dindaaar demek durumu kurtarmaz. İki sene sonra başka kadından çocukla gelip buna da bakıver derse ne yapacaksınız. Ama dindar mı diyeceksiniz
adam dine uygun yapmis iste dindar oldugundan 👌

Eşiniz dindar falan değil , dinden haberi yok . Gizli yapılan nikahın hiç bir geçerliliği yoktur . Eşiniz 3 yıl zina etmiş . Nikahı duyurmak asıldır. Millet boşuna mı duyuruyor davul zurnayla.
Kendilerini öyle kandiryorlar işte. İmam nikahı yapınca zina olmuyor. Nikah herkese duyırmaktır amaç odur. Zaten resmi nikah olmadan dini nikah yapan hoca yok. Biz zor bulmuştuk suç diye. Belkide bir arkadaşına iki tane fatiha okutıp nikah yaptık demiştir

Ha bir de siz sanıyor musunuz ki eşiniz sizi çok sevdiği ve hasretinizden yandığı için tekrar barışmak istiyor. Kadın tabiri caizse eşinizin bir tarafına basmış tekmeyi, eşiniz de kuyruğunu kıstırıp geri dönmüş. Kadın böyle bir şey yapmasa eşiniz hala onunlaydı. Unutmayın.

Kendilerini öyle kandiryorlar işte. İmam nikahı yapınca zina olmuyor. Nikah herkese duyırmaktır amaç odur. Zaten resmi nikah olmadan dini nikah yapan hoca yok. Biz zor bulmuştuk suç diye. Belkide bir arkadaşına iki tane fatiha okutıp nikah yaptık demiştir
O kalktı canım. Bir ara yasaktı sonra tekrar serbest oldu

3 yıldır dışarıya yönelen, sizi aldattığını düşündüğünüz adamdan 1 yaşında çocuğunuz mu var, yanlış mı anladım, yoksa matematiğim mi sapıttı?
Ne yapacağım diyorsunuz da, ne diyelim şimdi. Zaten ne yapacağınız o kadar belli ki. Yanlış mıyım?

Bebeğiniz daha küçük olduğuna göre eşinizden şüphelendiğiniz dönemde, bile bile üçüncü çocuğu dünyaya getirdiğinizi düşünüyorum. Boşanmaya niyetiniz olsaydı en azından üçüncü çocuk dünyaya gelmezdi ama ben yine de yorumumu yapacağım.

Madem eşinizin maddi durumu iyi anlaşmalı boşanın. Size bir ev ve çocuklarınıza yüksek bir nafaka vermeyi kabul etsin. Bilemiyorum siz de karşılığında sizi aldattığını çevreye yayıp rezil etmemeyi kabul edebilirsiniz, gerekirse.

Zaten bu adam yıllardır bir orada bir burada yaşadığından çocukların tüm sorumluluğu sizdeymiş. Çocuklarınız bakımından değişen hiçbir şey olmaz. Boşansanız da mezuniyetine, düğününe gelir. Bunlar bahane biraz, kabul edin. Çünkü sürekli evinde, kızlarının yanında bir baba değil eşiniz.

Karar sizin elbette ama devam ederseniz kızlarınız büyüdüğünde ve olanları öğrendiklerinde size saygıları kalmayabilir. Hiç iyi bir örnek olmazsınız onlara.

Sizi üzmek istemem ama siz boşanmasanız da eşinizin başka bir kadın bulup sizden boşanması çok olası. Üç yıl başka bir kadınla yaşamış bir adamdan bahsediyoruz.

Anlaşılan boşanmak gibi bir düşünceniz yok.
O zaman o iş kuru kuru hakkını helal et ile bitmiyor. Üzerinize ev isteyin.

Dini nikah kıymayı bilen bu boynuzlu herif senin mehiri ödemiş miydi? Hemen onu da iste. Gerekirse boğazından kıssın sana onu ödesin

Demekki kadin aldatmasa esin hala devam edecekti seni aldatmaya. Aldatıldığı da çok iyi olmuş. Aklında ne var boşanmak istemiyorsun gibi geldi bana.

Kardeşim şok içinde okudum geçmiş olsun öncelikle... 3 yıldır senin ve evlatlarının yiyeceği ekmeği dini nikah adı altında zina yaptığı kadına yedirdi.
Bu laf seni tiksindirmiyor mu?
Belki o kuma olmayı kabul eden ahlaksız kadın kocanı aldatmasaydı halen sözde nikahları gül gibi ilerleyecekti.
Bu durum seni tiksindirmiyor mu?
Sen kocanın resmen yara bandı olmuşsun kardeşim.
Kalk ayağa silkelen ailen seni kuma ol diye bugünlere getirmedi.
Bitir bu evliliği.
hayır gelmez.

Boşan, ailenin yanına dön 3 çocuğuna nafaka alırsın, küçük biraz büyüyünce çalışmaya başlarsın. Allah yardım eder, ilk başta zor gelir ama üstesinden gelirsin.

3 yıl hiç vicdan yapmamış aldatılınca mı vicdanı ortaya çıkmış. Adam kuma getirmiş resmen üstüne, acınmayı da affedilmeyi de hak etmiyor.

• Beğen
Reactions: 000

Boşan.napacan :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X