• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi rahatlamak istemis sadece..bizlik bi durum yok..akil fikir tavsiye istememis..belkii kocasina tüü Allah ne etmesin,belasini diye acmista olabilir..hirsi var sonucta , ici yaniyo , bu durumlari kaldiramam diye hic didiklememis ,gormezden gelmis bunca zaman..kocasida dank diye soyleyince hazmedememis haliyle..
Konu sahibi arkadasim bil ki hayat bundan sonra senin icin daha zor ,Allah yardimcin olsun.
Sana tamamen katılıyorum. Ne yapabilirim diyeceği bir durum kalmamış ortada. İçini dökme niyeti ile yazdı.
 
Adamcağız ne kadar fedakarmış sevmediği halde sevişmiş ülke nüfusunu ihya etmiş 🙈

Kadın farkında değil ki bu konuyu söylemeye bile gerek duymadım. Artık ciddiye almıyorum. Kendine değer vermeyene ben niye değer vereyim de derdiyle dertleneyim ki? Dediğiniz şeyi enişte de söyledi biliyor musunuz? "Benim param pulum dükkanım olmasa kuzenin de annesi babası da kapının önüne koyardı. Şimdi hepsi ağzımın içine bakıyor."

Kuzenim benim yüzüme değil psikolojisi darmaduman olmuş kızının yüzüne nasıl bakacak? Ama olsun kız şimdi yıllığı 30-40 binlik okula gidiyor, elinde tüm teknolojik imkanlar var ya onlar aile sıcaklığı, baba şefkati verir ona!! 😡

Bu hikayede çocuklar hariç kimseyi önemsemiyorum. Olan onlara oluyor. Kuzenim de çocukları için boşamadığnı söylüyor ama kocasını memnun etmek için bi amuda kalkmadığı kalıyor. Gece 2de gelen adam açım deyince kalkıp istediği yemeği yapıyormuş. Marifet ya anlatıyor
Ayy oha diyorum. Adamda durumun farkında sonuna kadar yararlanıyor kadından. Üzüldüm ya, yazık günah. Kuzenin nasıl bunu farketmez ki? Bence farkında ama saf ayağına yatıyor,çevreye daha da rezil olmamak için. Acıdım yahu ama o güzel yavrularına acıdım. Para her zaman güzel olmuyor, o yavrunun psikolojisi ne olacak? O kadar imkan varken doktora götürsünler bari. Umarım iyi bir hayatı olur, sizde ilgilenebilir misiniz acaba.. Çok iyi olur moral olur belki. :/
 
Benim bu aralar Loreth Loreth in yorumları dikkatimi çekti, sanki sinirleri alınmış gibi çok uyumlu güzel yorumlar yapıyor 😍
Niyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedim :KK53:
Bu konuya yaptığı yorumlar da çok mantıklı, genel olarak çok güzel yorumlar yapıyor.
 
Haha aldatılıp affeden yuvasını huşu içinde koruyan herkese yorumum batıyor
Yorumumu yazarken hazreti delften izin kağıdı mı alacaktım?
Bir zamanlar senin gibi her yoruma atlayan milletin ne yazacağına karışan bir üye de banlandı saygısız seni

Tebessüm ederek okudum yazdiklarinizi : )

Bekliyorum beni banlatmanizi ?
 
Niyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedim :KK53:
Bu konuya yaptığı yorumlar da çok mantıklı, genel olarak çok güzel yorumlar yapıyor.
Ya da biz çok sempatik olduğumuz için bize benzeyen birini görünce öyle düşünüyoruz. Bir nevi kendi sempatikliğimizi o kişide görüyoruz 😍
 
Ah.. Boşuna üzülmeyin, kızmayın demeye geldim. Benim de kuzenim böyle bir şey yaşadı. İlk başta ortalığı ayağa kaldırdı, ev basmalar hakaretler.. İki kızı var onlar da şahit oldu hepsine. Sonra ne oldu dersiniz?

Baktı ki kocasının işleri iyiye gidiyor, hiç sesini çıkarmadı. Hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Şimdi bir elinde kredi kartı, bir elinde banka kartı. Benim bir yıllık kıyafet harcamam tutarında bir mont alıyor ilkokula giden kızına. Arada öteki kadına lanet okuyor tabi. Annesi ve babası da damatlarına sövüp duruyorlardı. Onlar da parayı görünce adamın etrafında pervane oldular. Bir gün enişteyle denk geldik. Aklımdaki soruları sordum kendisine. Çünkü ben eşinden daha çok kızgındım. "Boşver furusan, paran varsa baş tacısın. Keyfim yerinde, öteki eşimden de bir kızım oldu, kafama eserse ikisini de hayatımdan çıkarırım kimse vazgeçilmez değil" dedi.

Şimdi iki kadın, iki ev, üç çocuk.. Kuzenimin cinsel hayatı da sekteye uğramadı, hala kocasının gönlünü hoş tutmak için gecelik, çamaşır peşinde. Herkes halinden memnun.

Çocuklardan küçüğü olaylar olduğunda henüz 6-7 aylıktı. O aşırı etkilenmedi ama büyük kızı bir görseniz. Bu sene lise sınavına girecek. Öyle içine kapanık, çekingen, korkak oldu ki. Nasıl olmasın? Annesi, babasının metresinin kapısında olay çıkarırken kendisi arabadan o anları izledi. Bir anne evladına nasıl böyle bir kötülük yapabilir?

Konu sahibi de zaten hayatına devam edecek. Belki bu sayede (!) üç beş kuruş bir şey koparır. 🤦
Öfff ya öyle iğrenç bir adamı bile haklı konuma sokmuşlar
Parası olmasaydı herkes ayrı yerden tükürürdü suratına
İnanırım ben o olaylara
Benim bir arkadaşımın kocası kendi kuzeniyle aldattı
Adam paralı olunca tüm aile kuzenin etrafında pervane oldu teyze kızına toz kondurmuyor
Nikahsızlar çocukları olsun diye türbe türbe geziyor daha bir de arkadaşımı suçluyorlar bizi rezil etmeye kalkıyorsun diye sülalecek
Kız kafayı yedi kendi kendimi sorguluyorum acaba kocamı aldatan ben miyim diue
Para herkesin dilini güzel kapatıyor bu topraklarda

Konu sahibi gerçekten çaresiz olabilir ama bunu yapan kadın az buz değil
 
Ne tepki verdiniz o anda ? 3yil kaçamak olmaz aynı kişiyle. Farklı farklı kişiler olsa adam doyumsuz derdim. Ortada bı aşk ilişkisi var 3sene sürmüş İmam nikahı binevi karı koca gibi olmuşlar. Sizi ve çocukları kaybetme korkusundan daha ağır basan bı sevgi var ortada. Adam sizi sevmiyor. Adam ikinci ilişkisinden pişman sadece
 
Benim bu aralar Loreth Loreth in yorumları dikkatimi çekti, sanki sinirleri alınmış gibi çok uyumlu güzel yorumlar yapıyor 😍
Ahaha buna çok güldüm. Teşekkür ederim. Sinirlerim bile bıktı şu mevzulardan da onun bezginliğiyle yazıyorum, ondandır. Kadınlar çok daha azı bahane edilerek öldürülüyor bu ülkede. Adamların arsızlığı, namussuzluğu arşı deldi geçti. Bir de affet, ikinci şans ver önerileri geliyor. Hem de kadınlar tarafından. Ay delireceğim de, şimdi sinirleri alınmış, uyumlu filan dediniz, imajımı zedelemeyeyim.
Niyeyse bu aralar bana da çok sempatik geliyor ya da kendisi sempatik olduğundan mı bilemedim :KK53:
Bu konuya yaptığı yorumlar da çok mantıklı, genel olarak çok güzel yorumlar yapıyor.
Yavaş gelin, şımarıyorum. İnsanım çünkü. Ben de ikinizin yorumlarını beğeniyorum ama. Daha yorumunu okumadan, hee bu yazdıysa kesin mantıklı bir şey yazmıştır diye önce beğenip, sonra okuduğum insanlardansınız. Umarım terbiyesiz şeyler yazmazsınız. Öptüm.
 
Ahaha buna çok güldüm. Teşekkür ederim. Sinirlerim bile bıktı şu mevzulardan da onun bezginliğiyle yazıyorum, ondandır. Kadınlar çok daha azı bahane edilerek öldürülüyor bu ülkede. Adamların arsızlığı, namussuzluğu arşı deldi geçti. Bir de affet, ikinci şans ver önerileri geliyor. Hem de kadınlar tarafından. Ay delireceğim de, şimdi sinirleri alınmış, uyumlu filan dediniz, imajımı zedelemeyeyim.

Yavaş gelin, şımarıyorum. İnsanım çünkü. Ben de ikinizin yorumlarını beğeniyorum ama. Daha yorumunu okumadan, hee bu yazdıysa kesin mantıklı bir şey yazmıştır diye önce beğenip, sonra okuduğum insanlardansınız. Umarım terbiyesiz şeyler yazmazsınız. Öptüm.
Yaahuu. Severiz seni. Hemde çok.
Merak etme aynısını bizde yapıyoruz, çünkü senin ne kadar mantıklı, ayakları yere basan bir kadın olduğunu biliyoruz. ❤️
 
Arkadaşlar adam sadece pişman olduğu için günah çıkarmak için mi bunu anlattı ne kadar saçma ! 3 yıldır aklı nerdeymiş? Madem pişman olmuş sessiz sakin şekilde neden gelip ailesiyle yaşantısına devam etmemiş de açıklama ihtiyacı duymuş olabilir?? Hani imam nikahı filan da yapmış her şeyi kılıfına uydurmuş kendince, niye vicdan azabı çekiyor ki ? 3 yıldır çekmediği vicdan azabını çekmeye başlaması, metresinin kendisini aldatması ve adamın da ayrılmak isteyince "benden ayrılırsan her şeyi karına anlatırım" demesiyle aynı zamana mı denk gelmiş hay Allah. Yazık adamdaki talihsizliğe bak.
 
Daha önce nasıl oturuyordunuz, eşiniz ölse napcaksınız. Ayrıca benim ii Bi gelirim ve işim var babamın evine değil kendi evime gider otururum.
Tek başına degil ki kadinin 3 tane cocugu var tek basina olsa kendi basinada yasar. Ama bosanacak baba babaligini yapmazsa o uc cocuga nasil bakilacak tek basina altindan kalkabilir mi birde aldatma söz konusu bunun duygusal yikikligi ayrica ben calismiyorum mecburen baba evindeyim ama denilen bir sözü bile yanlis anlayabiliyorum bazen. Bi isim olsa bende gözünün yaşına bakmaz kendi evimde yaşarım. Ki kadinin meslegi var ama suan icin calismiyor. Cimbizla lafi alip böyle alintilaniyor ya ne var baba evinde diye baba evinde degisen birsey yok sen değişiyorsun yasam standartlarin degisiyor sorumluluklarin artıyor evlenirken koca evine uc cocukla gitmiyorsun ki baba evine yine ayni sekilde donebilesin.. yani bilmiyorum anlatabildim mi?
 
2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş.
Burası klasik yalanlardan.
Ama başlığı niye açtınız onu anlamadım? Siz zaten durumu bilip boşanmamak için susmuşsunuz, gerçek ortaya çıkmasın diye kaçınmışsınız. Boşanmak istemiyorsunuz besbelli, içinizi dökmek için mi açtınız konuyu sadece?
 
Çogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.

Ayrica evet icimi dokmek ve burdaki yorumlarin nabzini gormek icin yazdim.
 
Ama siz zaten her şeyi biliyormuşsunuz ki. Duymak neyi değiştirdi? Eminim eşiniz anlatmasa siz de hiç deşmeyecektiniz, konforunuzun bozulmaması için. Umarım eşiniz bütün bunlara rağmen ondan ayrılmamanızdan cesaretle yeni birini bulmaz.
 
Tek başına degil ki kadinin 3 tane cocugu var tek basina olsa kendi basinada yasar. Ama bosanacak baba babaligini yapmazsa o uc cocuga nasil bakilacak tek basina altindan kalkabilir mi birde aldatma söz konusu bunun duygusal yikikligi ayrica ben calismiyorum mecburen baba evindeyim ama denilen bir sözü bile yanlis anlayabiliyorum bazen. Bi isim olsa bende gözünün yaşına bakmaz kendi evimde yaşarım. Ki kadinin meslegi var ama suan icin calismiyor. Cimbizla lafi alip böyle alintilaniyor ya ne var baba evinde diye baba evinde degisen birsey yok sen değişiyorsun yasam standartlarin degisiyor sorumluluklarin artıyor evlenirken koca evine uc cocukla gitmiyorsun ki baba evine yine ayni sekilde donebilesin.. yani bilmiyorum anlatabildim mi?
Kocamı çekeceğime babamı çekerim. Kanım en azından lafı batmaz. Başkasının koynunda gelen adam daha çok batar bana
 
Çogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.

Ayrica evet icimi dokmek ve burdaki yorumlarin nabzini gormek icin yazdim.
Hayırlısı olsun canım, bana kalırsa en doğru kararı verdin, korkma sakın güçlü dur, hakkını al, avukat tut, çocuklarına bakmak zorunda, varlıklıysa ev iste, sende çalış, bir gün seni gerçekten hakeden sana ihanet etmeyen birini bulursun umarım, o adamın karanlık ihanet mahzeninde bir ömür hapsolma, dışarıda güneş var:nazar:
 
Ama siz zaten her şeyi biliyormuşsunuz ki. Duymak neyi değiştirdi? Eminim eşiniz anlatmasa siz de hiç deşmeyecektiniz, konforunuzun bozulmaması için. Umarım eşiniz bütün bunlara rağmen ondan ayrılmamanızdan cesaretle yeni birini bulmaz.

Ben bu kadar ileri boyutta bir sey oldugunu dusunmedim tek gecdliktir diye dusunuyordjm ya da degildir gercekten erkek arkadaslariyladir diyordum. Yani yasam tarzi ve karakterine baksaniz konduramazsinjz. Kendi agzindan bu sekilde agir sryler dinlemek şoka ugramama sebep oldu. Konuyu acarken olay sicakti ve yeni yeni sindirip dusunuyorum.
 
Dini vecibelerini yerine getiren biri. Burda bir komsuma, arkadasima anlatsam inanmaz bu yasadiklarima.
Asdfgh çok dindarmış aldatırken imam nikahı kıymayı es geçmemiş yoksa ne günaha girerdi 😂 kendine maskesini çok güzel takmış aynı yastığa baş koyduğu kişiye hiç belli etmemiş 3 yıllık imam nikahlı eşi..pardon metresini.
 
Çogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.

Ayrica evet icimi dokmek ve burdaki yorumlarin nabzini gormek icin yazdim.
Beklediğimiz buydu. 🙏 Tebrikler.
Ben eşinizin düzelebileceğine inanmıyorum neden derseniz adam 3 yıl imam nikahlı yaşamış kadın aldatması gelip size söylemeyecekti bile. Adam sadece korkusundan gelip söylemiş. En iyisini yaptınız tebrik ederim sizi. Umarım yavrularınızla bir ömür mutlu olursunuz.
 
Çogu yorumu okudum herkesin fikrine saugi duyuyorum. Bugun esime bosanmak istedigimi bana bir ev alip, simdi bir bakici tutup, duzenimi kurmama yardimci olmasini bende bu sure zarfinda is bakacagimi soyledim. Yaza kadar bu islemleri halledip cocugun okulu kapaninca herkesin kendi yoluna gitmesini istedigimi dile getirdim. Cevap olarak seni ve cocuklarimi cok seviyorum bdn bir hata ettim sizi birakmam tovbeler, aflar, bundan sonra goreceksin nasil bir es olacagimlarla yazdı. Karsi cevap vermedim. Eve geldiginde tekrar yuz yuze konusacagim. Cocuklarin haberi yok hic hissetirmedim hissetirmem de. Eger ortaliga dusecek karakterde olsaydim bir seylerden supheleniyorken ardina duser onu basar her turlu rezilligi yapardım. Sadece zamanini bekledim sabrettim. Iste zamanı. Bakalim bizi neler bekliyor.

Ayrica evet icimi dokmek ve burdaki yorumlarin nabzini gormek icin yazdim.
Ne olursa olsun Kendini çocuklarını sağlama almaya bak derim
Bugün kapında kul köle olur yarın başka kadının iki güler yüzüne yön değişir
İçinde var adamın
Bence en doğru kararı verdin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X