Ah.. Boşuna üzülmeyin, kızmayın demeye geldim. Benim de kuzenim böyle bir şey yaşadı. İlk başta ortalığı ayağa kaldırdı, ev basmalar hakaretler.. İki kızı var onlar da şahit oldu hepsine. Sonra ne oldu dersiniz?
Baktı ki kocasının işleri iyiye gidiyor, hiç sesini çıkarmadı. Hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Şimdi bir elinde kredi kartı, bir elinde banka kartı. Benim bir yıllık kıyafet harcamam tutarında bir mont alıyor ilkokula giden kızına. Arada öteki kadına lanet okuyor tabi. Annesi ve babası da damatlarına sövüp duruyorlardı. Onlar da parayı görünce adamın etrafında pervane oldular. Bir gün enişteyle denk geldik. Aklımdaki soruları sordum kendisine. Çünkü ben eşinden daha çok kızgındım. "Boşver furusan, paran varsa baş tacısın. Keyfim yerinde, öteki eşimden de bir kızım oldu, kafama eserse ikisini de hayatımdan çıkarırım kimse vazgeçilmez değil" dedi.
Şimdi iki kadın, iki ev, üç çocuk.. Kuzenimin cinsel hayatı da sekteye uğramadı, hala kocasının gönlünü hoş tutmak için gecelik, çamaşır peşinde. Herkes halinden memnun.
Çocuklardan küçüğü olaylar olduğunda henüz 6-7 aylıktı. O aşırı etkilenmedi ama büyük kızı bir görseniz. Bu sene lise sınavına girecek. Öyle içine kapanık, çekingen, korkak oldu ki. Nasıl olmasın? Annesi, babasının metresinin kapısında olay çıkarırken kendisi arabadan o anları izledi. Bir anne evladına nasıl böyle bir kötülük yapabilir?
Konu sahibi de zaten hayatına devam edecek. Belki bu sayede (!) üç beş kuruş bir şey koparır.