Aldatılma kanıtı

Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
Neden çocuğu alıp gidemiyorsunuz?? Ailenize ulaşın gelip sizi birileri alsın ya da arabanız ve ehliyetiniz varsa anahtarı aldığınız gibi çıkın gidin evden bu kadar basit.. Gerisini de ailenizin yanında etraflıca düşünürsünüz.. Aileniz size destek olur sizin için de iyi olur bence.. Avukat falan araştırırsınız birlikte.. Şuan en son düşünmeniz gerekeni en başta düşünüyorsunuz ev kayınvalidenin üzerine ona bırakmam evi falan 🙄 ama siz en iyisini bilirsiniz elbette ben fikrimi söyledim

Kadının kocasını arayın tabi. Kocası kadını öldürsün hatta. Sonra siz de kocanızı affeder yolunuza devam edersiniz. Böylelikle sorun çözülmüş olur. Hemcinslerim farkında değil ama her gün üzüldüğümüz isyan ettiğimiz kadın cinayetlerinin arkasında benzer sebepler var. Bu ülkede kadınlar hatalarını canlarıyla öder. Size şunu söyleyebilirim ki o kadın olmasa başkası olacaktı. Er geç fırsat çıkacaktı. Keşke fevri davranmayıp stratejik yaklaşsaydınız. Bu yazışma delil olarak kullanılamaz. Yazık etmişsiniz. Kendinizi zora sokmuşsunuz.
Boyle bir seyi kendileri bilecek beni ilgilendrmez adamin ruh halini dusunmek. Aldatmak yerine insan gibi ayrilsin. Ayrılmıyor adamin boynuzlari parlatiyorsa gerisi bu isleri ceviren kadina kalmis.
Konu sahibi kendisini ne zora sokacak yahu kabak gibi ortada iste. Az daha zorlasan konu sahibini suclayacaksin nerdeyse.
Hemcinsini her kosulda kollamak zorunda degilsn birini aldatmak insanlik dışı hareket. Suan psikolojik baski yaptığında hemcinsin. Neden aldatan tarafi kollamayi tercih ediyorsun.?

Boyle bir seyi kendileri bilecek beni ilgilendrmez adamin ruh halini dusunmek. Aldatmak yerine insan gibi ayrilsin. Ayrılmıyor adamin boynuzlari parlatiyorsa gerisi bu isleri ceviren kadina kalmis.
Konu sahibi kendisini ne zora sokacak yahu kabak gibi ortada iste. Az daha zorlasan konu sahibini suclayacaksin nerdeyse.
Hemcinsini her kosulda kollamak zorunda degilsn birini aldatmak insanlik dışı hareket. Suan psikolojik baski yaptığında hemcinsin. Neden aldatan tarafi kollamayi tercih ediyorsun.?
Burada konu sahibi kocasından boşanmayacak bile belki ama orada o kadın şiddet görecek, öldürülecek! Aldatmak fazlasıyla insani bir hareket. Çünkü beşer şaşar. Taşı en masum olan atacak. Erkeklerin hatalarının yanına kar kaldığı, kadınların ise canıyla ödediği bu ülkede hemcinslerimi her koşulda kollamaya ben devam edeceğim. Cinayeti duyunca üzülüp, sebebini duyunca haketmiş, banane diyenlerden değilim ben.

Burada konu sahibi kocasından boşanmayacak bile belki ama orada o kadın şiddet görecek, öldürülecek! Aldatmak fazlasıyla insani bir hareket. Çünkü beşer şaşar. Taşı en masum olan atacak. Erkeklerin hatalarının yanına kar kaldığı, kadınların ise canıyla ödediği bu ülkede hemcinslerimi her koşulda kollamaya ben devam edeceğim. Cinayeti duyunca üzülüp, sebebini duyunca haketmiş, banane diyenlerden değilim ben.
Birakiniz allasen 😀 boyle bir mantik mi var ya. Boyle aşırı duyarlara tavım. 😀 kadin orada flortune ,seksine bakiyor evli barklı adamla gelip beser şaşar insan diyorsun.
Havlu atsin konu sahibi o zaman.
Ben gördüm hadi bakalim artik saklamaya gerek yok deyip dahil olsun istersen konuya 😅
Taşı en masum atsinlar falan🤦🏻‍♀️😀

Hayatım ne yaaa?Ne demek arkadaşlar???Siz bu mesajı kadinin eşine yollayın bakalim ne kadar arkadaşlığı kabul edecek!!!

Birakiniz allasen 😀 boyle bir mantik mi var ya. Boyle aşırı duyarlara tavım. 😀 kadin orada flortune ,seksine bakiyor evli barklı adamla gelip beser şaşar insan diyorsun.
Havlu atsin konu sahibi o zaman.
Ben gördüm hadi bakalim artik saklamaya gerek yok deyip dahil olsun istersen konuya 😅
Taşı en masum atsinlar falan🤦🏻‍♀️😀
Benim düşüncemi duyar olarak nitelendirip keza üslubu ile de küçümsemeye çalışan birine bundan başka cevap vermenin pek anlamı olmayacaktır. İnan değilim sana kastım...

Benim düşüncemi duyar olarak nitelendirip keza üslubu ile de küçümsemeye çalışan birine bundan başka cevap vermenin pek anlamı olmayacaktır. İnan değilim sana kastım...
Aldatilan kisinin hakki bilmektir. Sen gelip bana öldürülebilir ogrenmesin dersen bende sana duyar derim.
Bir insan bir insani aldatmamali. Boyle ihtimaller uzerine durursak her suc gizli kalir. Boyle olmaz.

İnşallah bu konuşmaların fiziksel devamları yoktur gerçekten iş arkadaşı mı onu ögrenin eger öyleyse ne boyutta onu ögrenmeye bakın zaten iş miş arkadaşlığı yoksa ortada geçmiş olsun yalnız konuşmalardan her şey yeni gibi geldi bana hangi boyutta müdahale edin tez vakitte aslını aşamasını ögrenin ki ilerde pişmanlık duymayın ama eşiniz bir girişimde bulunmuş bunu da bilin.

Mahkeme kararı ile sildiği yazışmalar ve konuşma kayıtlarına ulaşılamıyor mu?
Bence o evi sana bıraktıracak bir avukat bul.

İnşallah bu konuşmaların fiziksel devamları yoktur gerçekten iş arkadaşı mı onu ögrenin eger öyleyse ne boyutta onu ögrenmeye bakın zaten iş miş arkadaşlığı yoksa ortada geçmiş olsun yalnız konuşmalardan her şey yeni gibi geldi bana hangi boyutta müdahale edin tez vakitte aslını aşamasını ögrenin ki ilerde pişmanlık duymayın ama eşiniz bir girişimde bulunmuş bunu da bilin.
Kim iş arkadaşına günaydın mesajı atar ki
Hem de canım lı hayatım lı aşamaya gelinmiş hiç yeni gibi değil sanki

Kim iş arkadaşına günaydın mesajı atar ki
Hem de canım lı hayatım lı aşamaya gelinmiş hiç yeni gibi değil sanki
Bilmeden konuşuyoruz ama tahminimce iş arkadaşlığı da hikaye ne yazık ki ... Gece uyuyorsun mu gibi bir kelime edilmiş konuşmalarda o yüzden dedim yeni gibi diye sürekli konuşulan bir durum olsa ne zaman yatılıyor kalkılıyor bilinirdi. Allah yardımcısı olsun bu erkekleri allah ıslah etsin .

Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
Maalesef benzer bi olay ben de yaşadım birlikte sosyal medyaya fotograf koydukları halde aldatma kanıtı olmadıgını söyledi avukatım ancak açıkca aşık sevgilim yazmaları gerekiyormuş . Ayrıca kanıtları nasıl buldugun da önemli onun özeline girdigin için birde sen suçlu sayılabilirsin .

Hayatım dedi dye hop oturup kalkmaya gerek yok, benim de bana hayatım, bebeğim diyen çok çok yakın bir erkek arkadaşım var, eşim asla yanlış düşünmez onun hakkında, çünkü bilir bizim arkadaşlığımızı. İnsanların birbirine güzel söyler söylemesi bizim ülkemizde çok tuhaf karşılanıyor, anlayamıyorum.
Burada asıl konu eğer çok yakın arkadaşlarsa sizin bu arkadaşlıktan bugüne kadar habersiz olmanız bence. Arkadaşına hayatım diyebilir, ama o kadar yakın olduğu arkadaşını da eşinin bugüne kadar tanımış olması gerekir.

Hayatım dedi dye hop oturup kalkmaya gerek yok, benim de bana hayatım, bebeğim diyen çok çok yakın bir erkek arkadaşım var, eşim asla yanlış düşünmez onun hakkında, çünkü bilir bizim arkadaşlığımızı. İnsanların birbirine güzel söyler söylemesi bizim ülkemizde çok tuhaf karşılanıyor, anlayamıyorum.
Burada asıl konu eğer çok yakın arkadaşlarsa sizin bu arkadaşlıktan bugüne kadar habersiz olmanız bence. Arkadaşına hayatım diyebilir, ama o kadar yakın olduğu arkadaşını da eşinin bugüne kadar tanımış olması gerekir.
Her seyi normal diye diye sasirdik kimse kimseye hayatim,bebegim falan dememeli bunlar ozel kalmali ki anlamli olmali. Hergunde her hangi bir erkek arkadasa hemen gunaydinla basliyorsan oda sakincali arada tabi ki herkes yazisirda samimiyette bir yere kadar. Bu meseledeki normal bir arkadaslik gibi gozukmuyor

Kadının kocasını arayın tabi. Kocası kadını öldürsün hatta. Sonra siz de kocanızı affeder yolunuza devam edersiniz. Böylelikle sorun çözülmüş olur. Hemcinslerim farkında değil ama her gün üzüldüğümüz isyan ettiğimiz kadın cinayetlerinin arkasında benzer sebepler var. Bu ülkede kadınlar hatalarını canlarıyla öder. Size şunu söyleyebilirim ki o kadın olmasa başkası olacaktı. Er geç fırsat çıkacaktı. Keşke fevri davranmayıp stratejik yaklaşsaydınız. Bu yazışma delil olarak kullanılamaz. Yazık etmişsiniz. Kendinizi zora sokmuşsunuz.
Offff duyara bak, plakette verelim isterseniz kadına ne dersiniz hatta kocası kadını yoldan çıkarmıştır birde özür dilesin kocası adına

Kocasi oldurecek kadin da gozunu actigi gibi baska adamla yazismaz herkes kocasini tanir az cok.

Offff duyara bak, plakette verelim isterseniz kadına ne dersiniz hatta kocası kadını yoldan çıkarmıştır birde özür dilesin kocası adına
Düşünce özgürlüğü nedir, bilir misin? Tabi ki hayır. Küçücük dünyanız ve içerikten yoksun yorumunuza cevabım bu kadar. Ben polemik sevmem cevap yazmazsan sevinirim ama sen tabi ki yazacaksın 😂

Kocasi oldurecek kadin da gozunu actigi gibi baska adamla yazismaz herkes kocasini tanir az cok.
Ben meslekten aşinayım böyle olaylara. Ama siz de haberlerde hiç mi görmüyorsunuz? Konu sahibinin kocasını da öldürebilir adam. Ama karşıdaki kadın için banane diyen konu sahibi sence kocası çocuğunun babası öldürülsün ister mi?

Evden gitmeyin sakın sakın sakın! Kvnizin üzerine bile olsa ev elinizdeki geçmiş dönem faturayla birlikte ben burada oturuyorum bu bizim aile konutumuz diyip tescillendirebiliyorsunuz ve boşanma süresince burada oturmaya devam edebiliyorsunuz. Nereden biliyorum? benim bir yakınımda 3 yıldır süren davasında eşinin kvsinin üzerine yaptığı evde işgalci konumunda ama aile konutu adı altında oturuyor. Site aidatınıda kocası ödemeye devam ediyor eşek gibi. Ki onların arasında şiddette oldu uzaklaştırma, ceza davası falan hala sürüyor dava. Yani o evde oturmaya devam edebilirsiniz. Aldatma konusuna gelince de lütfen aklınızı başınıza toplayın, delilsiz hiçbir şey yapamazsınız aldatma iddiadan öteye geçemez ve davanız düşer, oturursunuz aşağıya. Aldatma delilleri olarak yazışmalar ( siz kendi telefon ya da kameranızla çekmelisiniz ya da şifresi bilgim dahilindeydi biz karı kocayız rahatça birbirimizin kayıtlarına girebiliyoruz şeklinde açıklayıp kaydettim diyebilirsiniz), mailleştiklerine dair deliller, telefon kayıtları ( mahkeme kararıyla çıkar ama sizin numara beyan etmeniz iyi olacaktır), kart harcamaları ( mahkeme kararıyla ya da banka ekstrelerinin takibiyle çıkar), harcamalarda rastlanan oteller, ev ya da tatil yaptıysa buraların makbuzları vs, uçak-otobüs bileti gibi harcamaları bir kadın adına kendi cebinden ödediyse bunun makbuzları, aile üyeleri dışında duruma tanıklık edecek şahitler, eve 1 kereliğe mahsuz kamera yerleştirmeniz ya da ses kaydıyla gizlice kaydedip itiraf ettirmeniz vs. Ama sürekli izlemek sizi suçlu yapar ki 6 yıldan başlıyor kocanız dava açarsa ve ispatlarsa. Öyle arabasına takip cihazı yerleştirim, 7-24 eve kamera düzeneği kurayım ( çocuğum ve bakıcısı var diye kurmuşsunuzdur o zaman evde kamera olabilir ve görüntüler kullanılabilir).
Not: Siz eşiniz kardeşlerine de çok güvenmeyin derim ben. Paranıyaktı sürekli kardeşimi izleyip her arkadaşıla yazışmasını bize atıyordu. Kuşkucu, şüpheci biriydi derler bir anda kusurlu eş durumuna siz düşersiniz mahkemede. Demedi demeyin!

Back
X