Neden çocuğu alıp gidemiyorsunuz?? Ailenize ulaşın gelip sizi birileri alsın ya da arabanız ve ehliyetiniz varsa anahtarı aldığınız gibi çıkın gidin evden bu kadar basit.. Gerisini de ailenizin yanında etraflıca düşünürsünüz.. Aileniz size destek olur sizin için de iyi olur bence.. Avukat falan araştırırsınız birlikte.. Şuan en son düşünmeniz gerekeni en başta düşünüyorsunuz ev kayınvalidenin üzerine ona bırakmam evi falanSlm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896