Aldatılma kanıtı

Ama okadar rahatki anlatamam size istersen tanıştırayım dedi evet dedim tanıştır biz arkadaşız olayında hala
O zaman siz de erkek arkadaşlarınızdan birine hayatım canım deseniz öyle rahat karşılıcak mı acaba 😡 Allah size güç ve sabır versin sakın bırakmayın kendinizi dimdik durun koca kişisinin karşısında

O zaman siz de erkek arkadaşlarınızdan birine hayatım canım deseniz öyle rahat karşılıcak mı acaba 😡 Allah size güç ve sabır versin sakın bırakmayın kendinizi dimdik durun koca kişisinin karşısında
Herdeyden önce kızım var onun bana ihtiyacı var dik durmalıyım evet ağlıyorum gizli gizli gece hiç uyumadım ama sorumlu olduğum kızım var

O kocayı kapı dışarı et ve kadının kocasına yazışmayı gönder. Bırak o ve "yakın arkadaşı" tutuşsun. Keşke biraz daha sabretseydin. Sağlam delillerle sağlam bir tazminat alabilirdin. Bu kadarı da yetebilir zaten. Nerde görülmüş kadın erkek arasında "hayatım"lı arkadaşlık muhabbeti. Yazıklar olsun ikisine de

Kadının kocasına. Ulaşıp karın ve kocam yakın arkadaş diye söylerdim susamazdım sanırım bunu da atardım
Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyor

Kadının kocasını arayın tabi. Kocası kadını öldürsün hatta. Sonra siz de kocanızı affeder yolunuza devam edersiniz. Böylelikle sorun çözülmüş olur. Hemcinslerim farkında değil ama her gün üzüldüğümüz isyan ettiğimiz kadın cinayetlerinin arkasında benzer sebepler var. Bu ülkede kadınlar hatalarını canlarıyla öder. Size şunu söyleyebilirim ki o kadın olmasa başkası olacaktı. Er geç fırsat çıkacaktı. Keşke fevri davranmayıp stratejik yaklaşsaydınız. Bu yazışma delil olarak kullanılamaz. Yazık etmişsiniz. Kendinizi zora sokmuşsunuz.

Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
Yani yakalanınca şu 0-3 yaşta kalmış bahaneleri sunmuyorlar mı sinir oluyorum. Karşındaki kişiye canım de hayatım de sonra dalga geçer gibi arkadaşız de; böyle arkadaşlık mı olur ya. İş üstünde yakalasan arkadaşız ya gözüne kirpik kaçmış onu alıyordum diyecek herhalde:KK57:

Kadının kocasını arayın tabi. Kocası kadını öldürsün hatta. Sonra siz de kocanızı affeder yolunuza devam edersiniz. Böylelikle sorun çözülmüş olur. Hemcinslerim farkında değil ama her gün üzüldüğümüz isyan ettiğimiz kadın cinayetlerinin arkasında benzer sebepler var. Bu ülkede kadınlar hatalarını canlarıyla öder. Size şunu söyleyebilirim ki o kadın olmasa başkası olacaktı. Er geç fırsat çıkacaktı. Keşke fevri davranmayıp stratejik yaklaşsaydınız. Bu yazışma delil olarak kullanılamaz. Yazık etmişsiniz. Kendinizi zora sokmuşsunuz.
Ozamam herkes birbirini oldurecek korkusuyla elimizi dizimize koyup oturalim o kadin böyle birsey yaparsa kocasinin onu öldüreceğini dusunmediyse pardon ama banane benim hayatim mahvolmuş kocamda ölsün o kadında gıkım kıpırdamaz..genel olarak demiyorum istisnalar kaideyi bozmaz ama herkes haddini yerini bilirse kimseye birsey olmaz...

Kocasından bukadar korkuyorsa yapmayacak o zaman öyle benim yuvam bozulsun o kadın devam etsin yok öyle bir dünya

Back
X