Aldatılma korkusu, siz de yaşıyor musunuz?

Kötüyü çağırmayı bırak..
Büyük konuşma hayatta yapmaz deme.

Bu kadar..

Boyle bir sey dusunsem birlikte olmam ki. Bunu dusunuyorsam guvenimi kirmis demektir. Ayrilmak icin de aldatmasini bekleyemezdim.

Daha once evliligimde yasamama ragmen suan ki uzun iliskimde hic aldatilir miyim diye dusunup korkmadaim.niye korkayim ki aldatirsa kendi bilir.ben en fazla kisiligini tanimamisim der gecerim

Bende senin gibi düşünüyorum aldatması çok üzücü olur ama en kötüsü bilmeden yaşamak enayi yerine konmak belki doğru değil ama ben sürekli eşimin telefonunu ceplerini falan kurcalarım ona çaktırmadan Güvensiz bi ilişki olmaz yürümez tabii ama kimse için de yüzde yüz aldatmaz demek doğru değil.. aldatan bi şekilde zaten yüzüne gözüne bulaştırıyor ortaya çıkar öyle bişey olsa merak etme.. kıskanıyorsan bile çok belli etme ama tedbiri de bırakma tabii..

Bi de mesela sana mail şifresini sosyal medya hesaplarının şifresini falan verir mi yoksa sorun mu çıkarır bence bu önemli bi detay sorunsuz veririm derse kuşkun olmasın bence

O'nun işi daha zor.
Devamlı konyrol altında tutan biriyle evlenecek.
Biraz empati yapın
Adam sizin güveninzi koracak bir şey yapmamış bile

Bi de mesela sana mail şifresini sosyal medya hesaplarının şifresini falan verir mi yoksa sorun mu çıkarır bence bu önemli bi detay sorunsuz veririm derse kuşkun olmasın bence

Şu zamana kadar nedense şifrelerini hiç istemedim. Ama mesela telefonunu benim çantamda unutur gider, diğer gün alır. Tüm gün telefonu bende çok kez kalmıştır dalgınlığından dolayı. Sosyal hesapları da açık olur hep telefonu bendeyken bakmıştım hep maçlara haberlere bakmış film izlemiş...Ama şimdi askerde olduğu için de acaba gaflete düşüp başka kızlarla muhattap olur mu diye içim içimi yiyor. Yorumunuz için de çok sağolun.

Belki o da sizin için böyle düşünüyordur. Bence aldatacağı varsa aldatır, askerde olmasa bile yanınızdayken bile aldatır. Er ya da geç fark edersiniz zaten. Çok düşünmemeye çalışın.

kimseye yüzde yüz güvenmem. eşime güveniyorum ama tam değil..
nişanlıyken çok kıskanıyordum herşeyden nem kapıyordum .. bir süre sonra oturuyor. şüpheli bir durum görmedikçe kıllanmıyorum. çok şükür ki hiç falso yakalamadım.. inşallah ta yakalamam diyorum

Bence o daha huzursuzdur sonuçta askerde seni daha çok kıskanıyordur emin ol şu an

Bence rahat olun. Aldatırsa da o kaybeder bu kadar basit. Sizin haberiniz olmamış falan filan bunları boşverin. "Aldatırsa o kaybeder" düşüncesine odaklanın.

Şüpheyle ömür geçmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…