Biz sevgilimle uzun yıllardır birlikteyiz kendisi ocak ayında askere gitti ve hala askerde. Hiç güvenimi sarsacak bir durum söz konusu dahi olmadı. Ama aklımda bir ton şüphe dolaşıyor. Acaba başka kızlarla konuşur mu, yazışır mı diye gecelere kadar düşünüyorum. Çünkü bir veya birçok kızla o tür yazışmalar ve telefonda konuşmalar yapması bariz aldatmadır. Yanlış bir hareketini görsem veya duysam bıçak gibi keser atarım anında ondan tiksinirim. Fakat ya haberim olmazsa? Sanırım tek sorun benim arkamdan iş çevirir de beni enayi durumuna düşürüp haberim olmazsa diye korkuyorum. Ve tekrar ekliyorum güvenim tam,yıllardır hiçbir yanlış hareketi olmadı. Sanırım ben fazla kıskanç olduğumdan böyle düşünüyorum, bilemiyorum. Böyle arkamdan iş çeviren bir adamla evlenmek benim için mide bulandırıcı olur. Ya haberim olmazsa ya evlenirsem.. saçma saçma düşünüyorum sanırım. Sizin de düşüncelerinizi okumak istiyorum. Bu durum bana ruhen çok zarar vermeye başladı. Sizin de eşiniz veya sevgiliniz için böyle korkularınız oluyor mu?