6 aylık hamileyim ikiz bekliyorum benim sorunum eşim beni aldatıyor olabilirmi ben hamileyim diye çok üstüme düşüyor ama ben ona son zamanlarda yaklaşamıyorum bilmiyorum hamileliktenmi ya beni aldatırsa kafayı yicem doğumum doğum sonrası yani demek istediğim hamilelik ve sonrasıda erkekler kaçarmış evden doğrumu bu gidermi acaba
6 aylık hamileyim ikiz bekliyorum benim sorunum eşim beni aldatıyor olabilirmi ben hamileyim diye çok üstüme düşüyor ama ben ona son zamanlarda yaklaşamıyorum bilmiyorum hamileliktenmi ya beni aldatırsa kafayı yicem doğumum doğum sonrası yani demek istediğim hamilelik ve sonrasıda erkekler kaçarmış evden doğrumu bu gidermi acaba
Size önerim bence hamileliğinizi böyle şeyler düşünerek zehir etmeyin.Bebişinizle ilgili şeylere odaklanın araştırın:) Kocanızın üstünüze düşmesi gayet hoş birşey.Fakat siz ilgilenemediğinizi yazmışsınız.Bunu ona tatlı bir dille söyleyebilirsiniz.Mesela ''Benimle ilgileniyorsun ama ben sanki seninle çok ilgilenemiyor gibiyim hamilelikten dolayı sanırım sen çok iyi bir baba olucaksın''vs gibi.Bu konularda da hiç iyi değilimdir siz daha iyi bir cümle kurarsınız :)