Aldatılma sonrası ayrılığımız...

sessizbiri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
57
137
23
Merhaba hanımlar, ilk konumu okuyamayanlara kısaca özet geçeyim. 20 yıllık evlilikten sonra aldatıldığımı öğrenmìştim. Eşim benden muhlet istemisti, ben onu bırakamam o beni bıraksın kendimden soğutayım diye, o anki şok ile kimseyle konuşamamış olayı buraya yazmistim. Daha sonra kafamı toparlayıp verdim eline valizini kapı dışarı etmiş hemen avukata boşanmak için başvurmuştum. Davamız hala sürüyor. Aradan 6 ay geçti. Bu 6 ayda kendisi ile tek kelime konuşamadım. Oda konuşmak için çaba harcamadı. Hala çevresine ayıyız felan dememiş. Çocuklari ile görüşüyor. Ailemle görüşüyor hala burnundan kıl aldįrmıyor. Evliliğimizin bittiğini sanırım ciddiye almıyor. Kızıma en son tatile gitsek ailece felan diye laflar etmiş, kįzımda artık ayrisiniz kabullen bunu, annem seni istemiyor artik demis ama o hala yok yok o benden ayrilmaz ayrilamaz gibi laflar ediyormus. Dün kendisimi çagirdim 15 dk konustuk. Konustuk denilemez aslinda ben konustum o dinledi. Eger bir umudun felan varsa unut, artik senden bana koca benden sana kadin olmaz, kimin icin bizi gozden cikardin ise ona git dedim. Işin tuhaf durumu, bunca olanlardan sonra hala o kadinla görüşüyor olmasına rağmen hala hala benden ayrılmak istemiyor olması. O kadınla yaşamıyormuş ama arada telefonda görüşüyormuş. Bitti artik mahkemeyide uzatmanin anlami yok imzani at bitsin dedim. Birak yakami hala aileymişiz gibi planlar yapma dedim. Mal mal yüzüme bakıyor sadece tek laf etmedi. Bende ne dusunursen dusun ama seni omrumun sonuna kadar affetmeyecegim ve omrum oldukca ah edecegim, iki yakan bir araya gelmesin 20 yillik evliligini yiktigin icin dedim ve ayrildim yanindan. Nasil bir mantik anlamiyorum arkadaslarim. Cocuklara psikolojik farkli duygular yaşatıyor, böyle olunca cocuklarim umut besliyorlar. Evde eksik varmi, alisveris yapilacakmi, para lazimmi, tatile gidecekmisiniz biletlerimizi ayarliyayim mi diye aramalari beni cok rahatsiz ediyor. Nasil bir mantik nasil bir psikoloji bu adamdaki anlamam mumkun degil.

Kendisine söylenecek çok güzel bir laf var ama burada yazılmaz. Aldatma olarak değerlendirmiyor, ikinci eş olarak görüyor sanırım ve normal değerlendiriyor. Bu yüzden de yanlış yaptığının farkında değil, tepkinizi algılayamıyor. Boşanmaya yanaşmazsa, çekişmeli sürdürün. Net duruşunuz neticesinde uzamaz diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Bu arada belirteyim, aldattigi kadina ayrildim demisti ve ben kadinla ispatli canli kanli belge yollayip bu adamin evli oldugunu ve asla ayri olmadigimizi yazmistim ama kadin bana degil ona inandigini, o u cok sevdigini yazmisti,kimi isterse onu seçsin demisti. Bu lafla nasıl bir kalitede olduğun belli oldu, ben seçilmeyi kabul etmiyorum ve sana birakiyorum ikinizde Allahinizdan bulun demistim. Ha bu arada öģrendimki sanırım kadın kocası ile bunun için ayrilmis. Tencere kapak birbirlerini bulmuslar ne diyeyim.

Sanırım şöyle düşünüyor siz burnunu sürtüp geri döneceksiniz onun rahatlığı ve bilinci içinde hayatına devam ediyor
Allah yardımcınız olsın

Eşim benden muhlet istemisti, ben onu bırakamam o beni bıraksın kendimden soğutayım diye
Tam "sende bunu yedin öylemi?" yazacaktımki neyseki yememişsin..
Sana tavsiye ablacım, bırak barışmayı onunla aynı yöne dahi bakma.
Belli ki güçlü bir kadınsın zaten.
Allah yardımcın olsun.

Konusmak vs icin bile olsa niye gorusuyorsunuz hala?
Gorusmeyin konusmayin artik siz.

Ister alisir ister alismaz kendi bilir.

Zaten diger kadinla da hala gorusuyordur eminim

Bence onunla bir daha hiç muhatap olmayın bence. İyice sinirlerinizi bozacak belli ki. Ne pislikmis ya. İhanet üzerine mi açtınız davayı peki?

Konusmak vs icin bile olsa niye gorusuyorsunuz hala?
Gorusmeyin konusmayin artik siz.

Ister alisir ister alismaz kendi bilir.

Zaten diger kadinla da hala gorusuyordur eminim
Diģer kadinla hala görüştüğünü düşünüykrum zaten. Canim 3 cocuk olunca araya araci koymadan son kez gorusmek istedim. Cunku kucuk oglum henuz 2 yasinda ve onu gormek icin cok rahatsiz ediyor diger cocuklarimi. Artik cocuklar uzerinde psikolojik baski yapmamasi grrektigini anlatmam lazimdi. Sanirim anlattimda, zaten yuzune bile bakmadim. Tiksinti bakislarim vardi. Bundan sonra yuzunu gormek soyle dursun ismjni bile anmayi dusunmuyorum

Bence onunla bir daha hiç muhatap olmayın bence. İyice sinirlerinizi bozacak belli ki. Ne pislikmis ya. İhanet üzerine mi açtınız davayı peki?
Evet davayi ihanet uzerine actim, ama maalesef yurt disinda ihanet te olsa ispatta olsa karsilikli onay olmadimi uzuyor. Ama belirli bi zaman sonra otomatikman bosanacaz insallah. Evet hemde ne pislik. Ne cektigimi bir Allah bir ben bilirim, dile kolau 20 sene, o kadarda guzel gidiyordu ki evliligimiz, ben oyle sanmisim demekki. Kendime geldim, toparlandim simdi pis pis orda burda etrafimda dolaniyor.

Allah tez vakitte kurtarsın inşallah. Tamam cocuklarin babası ama yine de onunla hiçbir şekilde konuşmayın. İmkânınız varsa mahkemeye siz gitmeyin avukat halletsin. Onunla girdiğiniz her iletişim size zarar.

Zamanla neyi yıktığını anlayacaktır. Emin olun. Bir de böyle pişkin oluyorlar ne yazık ki.. 20 yıl ne demek oysa... Her çeşit ağacın her çeşit meyveyi verebilecek şekilde boy vermesi, bir nesilin bir nesille yer değiştirmesi hayatımızın 3te biri demek 20 yıl... Rezil kepaze insan. O bir anneyi, 20 yıl kahrını çeken bir kadını kaybetti hem de ne için. Muhtemel orta yaş bunalımındadır. Ve bir sene sonra-en çok- ölesiye pişman olacak ve sürünerek yaşayacak. Sakın vazgeçmeyin boşayın

ya bu adamları hiç anlamıyorum böyle kaliteli bir eşe sahipken ne ara başkasıda hey yarabbim neyse

anlattığınız şeylerin nerdeyse aynısı biz ailecek yaşadık

babam beni sıkıştırırdı hep annene söyle affetsin olmuyo böyle ayrı gayrı diye

annem kararlı derdim yok annen beni bırakamaz bensiz yapamaz diyodu şu özgüvene bak ne kadar gereksiz

annem bir daha dönmedi tabiki babam çok üstüne geldi bir süre sonra kararlı olduğunu anladı tamamen koptular

beyfendide ? zamanla ikna olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…