Aldatılma şüphesi dahi affedilir mi? Yaşayan var mı?

Ben tekrar asla yapmam kendime güvenmesem devam etmem ama artık ona güvenmiyorum işte
Buyuk ıhtımalle oda size guvenmedı hiç gizli gizli bile aldattığından eminim. Kafasında bitirmiş o süreçte suclu olmamak ıcın yalvarmıs. En kısa zamanda tekrarlayacak ve aynılarını yaşatacak bunuda yasayan her kadın bilir

Sizde ;
"Değerinizin bilinmesi" size yabancı bir duygu olduğu için "o" değerinizi bildiğinde bu duygu size yabancı gelip sizi korkutuyor veya "ben değersizim baha değer verende benim gibidir" diyerek adamı aşağılık görüyor olup o ego ile sağa sola dadanıyor olabilir misiniz?

Ailede "değer bilinmesi" duygusal olarak değilde hep anında çözüm, eleştiri, yargılama usulü çözüldüyse "değer bilme diliniz dengeli değil" muhtemelen.

Hem terapi

Hem böyle forumlarda vakit geçirmelisiniz ; insanların "değer bilen davranışlar" ve "sadakat değeri" kavramları hakkında "temel inanç düşüncenizi" dengeli düşüncelerle yeniden oluşturmak çok işe yarar.

İlişkiniz hk. birşey demiyorum. Siz temel inancınızı dengelemediğiniz sürece hep aynı kişilikler veya hep aynı duyguları döngü halinde yaşarsınız.

Kuzum bu ne biçim ilişki??? önce siz aldatmış adam affetmiş sonra o aldatmış siz affetmişsiniz skor mu tutuyorsunuz???Bu ne saçmalık.İlişki aşk böyle bir şey değil,toksit hareketler gurursuz bir yaşayış.Dışarda müthiş bir ambiyans cümbüş var böyle gri siyah sözde ilişkilere takılıp kalmak niye?????

Zaten affedeceksin buraya neden soruyorsun ki.
Affetmeyecek insan buraya böyle bir soru sormaz çünkü.İçini ferahlatmak istiyorsun tamamen.
Ayrıca zaten sen de aldatmışsın söylediğine göre.Ödeşmişsiniz gibi geldi bana.Zaman kaybı bir soru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…