- 3 Ağustos 2014
- 383
- 305
- 53
Mrb kızlar daha önce konu açmıştım bayağı çekişmelerden sonra tam düzene girdi diyecekken ilişkim elimde değil sürekli kurcalıyorum kurcaladıkça da bir şeyler yakalıyorum.Erkek arkadaşımla görüşmek için o kadar fedakarlık yapıyorum küçük bir ilçede oturduğumuz için her türlü riski alarak yanına gidiyorum ama aklımda bir türlü bitmeyen soru işaretleri beni delirme noktasına getiriyor.Erkek arkadaşım hem öğretmen ayrıca bir iş yeri daha olduğu için bayağı yoğun çalışıyor ben buna müsamaha göstermeye çalışıyorum zaten ama 3 mesajdan sonra sohbetin kopması kimi zaman mesajıma cevap vermemesi bana ikinci hatta üçüncü mesajı artırması çok can sıkıcı ben bu değilim böyle biri değildim inanın karşımdaki mesaj atmayana kadar ben atmazdım ama bu sefer çok farklı duygular yaşıyorum.Sorunu söylediğimde her seferinde yüz yüze konuşalım diyor yüz yüze konuşamıyorum ben ve onu görünce bütün sorunları unutup barisiyorum sonra yine aynı şeyler işi gereği benim yaşıma yakın öğrencileri var ve ben daha önce kızıp sosyal medya hesabımdan silmiştim şimdi bakıyorum sürekli başka kızlar eklenmiş ne yapabilirim bilmiyorum çıkmazdayım