Aldatılma şüphesi

Evdeyken sıkıntı yok tabiki ama dışarı çıkınca onun da hareketleri değişiyor. Bir de ara sıra geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden onun da bana yansıttığı şeyler oluyor beni de onunla aynı kefeye koyarak verdiği tepkiler oluyor yani
azdır. kendini sakın savunma ilişkini zoıra sokuyorsun hemde boşu boşuna.
zamana bırak. ilişkinin tadını cıkart. sev sevil öpüş elele dolaş. her dk keyfini cıkart . gerisini boşver. seninle gelemiyorsa sen arkadalarınla buluşup gez dolaş. mutlu ol. evden cık. bahar geldi.

azdır. kendini sakın savunma ilişkini zoıra sokuyorsun hemde boşu boşuna.
zamana bırak. ilişkinin tadını cıkart. sev sevil öpüş elele dolaş. her dk keyfini cıkart . gerisini boşver. seninle gelemiyorsa sen arkadalarınla buluşup gez dolaş. mutlu ol. evden cık. bahar geldi.
Söylediklerin de bahar gibi geldi teşekkür ederim:dua:

Arkadaşlar benim zaten bana aşık gibi bir iddiam veya aşık mı gibi bir sorum olmadı.Bana göre aşk zamana ve yaşanmışlıklara göre şekillenen bir şey 1,5 aydır görüşüyoruz deli divane aşık olmasını zaten beklemiyorum ki ayrıca ayrılmak istesem zaten buraya konu açmadan ayrılır bitirirdim ben sadece bu davranışların size göre aldatılma şüphelerini doğrulayıp doğrulamayacagını görmek adına fikir yardımında bulunmanızı istedim. B Began @loveautumn
görüşme nedenini sorgulamalısın belki de.
arkadaş olarak kalmak mı, geçmişi unutmak için ona sığınmak mı, aşka dönüşmesi için çabalamak mı?
aranızdaki ilişkinin adı ne ki aldatılma şüphesi yaşıyorsun?
ne istediğinden emin misin?

karşı tarafın bu kadar derin düşüncelerde olduğunu düşünmüyorum.

İlla aldatması gerekmiyor belki size olan sevgisi, ilgisi bitti artık. İlişkiniz tükendi. Bir de bu açıdan bakın derim, çünkü size ilgisini de yitirmiş görünüyor.

görüşme nedenini sorgulamalısın belki de.
arkadaş olarak kalmak mı, geçmişi unutmak için ona sığınmak mı, aşka dönüşmesi için çabalamak mı?
aranızdaki ilişkinin adı ne ki aldatılma şüphesi yaşıyorsun?
ne istediğinden emin misin?

karşı tarafın bu kadar derin düşüncelerde olduğunu düşünmüyorum.
Tabiki de aşka dönüşmesi için çabalamak çabalamak istemesem kafamı bu kadar meşgul etmem onunla

İlla aldatması gerekmiyor belki size olan sevgisi, ilgisi bitti artık. İlişkiniz tükendi. Bir de bu açıdan bakın derim, çünkü size ilgisini de yitirmiş görünüyor.
Daha çok yeni bunu anlamam biraz zaman alacak gibi görünüyor canim

Aldatma degil de, ilgisizlik sorunu var galiba ya da yogunluktan dolayi zaman ayiramiyor. yuz yuze sorununuzu soyleyin bence.

Tabiki de aşka dönüşmesi için çabalamak çabalamak istemesem kafamı bu kadar meşgul etmem onunla
daha gerçek bir ilişkiye dönüşmeden aldatılma şüphesi yaşadığın bir adamla devam etme bence.
güven sorunu yaşadığın insanla aşk ilişkisi yaşamak daha da zorlar seni.
üstelik eski ilişkinin etkisinden de tam olarak çıkmış değilsin.
gelgitlerdesin.
burada yazdıklarından bile belli oluyor.
bence bir süre ilişki, aşk vb şeylerden uzak kalmaya çalış.
aklını, kendini iyice toparla.

mutlaka gerçekten mutlu olacağın biri çıkacaktır karşına.

oluruna bırak. olacağı varsa zaten olur.

daha gerçek bir ilişkiye dönüşmeden aldatılma şüphesi yaşadığın bir adamla devam etme bence.
güven sorunu yaşadığın insanla aşk ilişkisi yaşamak daha da zorlar seni.
üstelik eski ilişkinin etkisinden de tam olarak çıkmış değilsin.
gelgitlerdesin.
burada yazdıklarından bile belli oluyor.
bence bir süre ilişki, aşk vb şeylerden uzak kalmaya çalış.
aklını, kendini iyice toparla.

mutlaka gerçekten mutlu olacağın biri çıkacaktır karşına.

oluruna bırak. olacağı varsa zaten olur.
Canım eski mesele bir daha başlamamak üzere kesin ve kati bir şekilde bitti.Eskisiyle barışmamam için çok büyük nedenlerim var duygu desen zaten sevmediğim bir insanla olamam önceki konumda yazmıştım ben ona olan duygularımdan emin olmak için 4 ay düşündüm emin olunca yazdım şimdiki görüştüğüm kişiye.Travmanin nedeni şu anki kişiden kaynaklanmıyor onun yerine kim.olsa belki aynı şeyleri düşünürdüm tabi onun ilgisizliği böyle dusunmeme etken ama duygu konusunda gerçekten sıkıntı yok benim tarafimdan

Konusmassaniz da boyle kendinizi yiyip durursunuz. Evlenince nolcak? ayni evin icinde mesajlasicak misiniz :KK70:
Bu problemi zamanla aşacağım ilişkinin başında hep bu problemi yaşıyorum :KK48:

Canım eski mesele bir daha başlamamak üzere kesin ve kati bir şekilde bitti.Eskisiyle barışmamam için çok büyük nedenlerim var duygu desen zaten sevmediğim bir insanla olamam önceki konumda yazmıştım ben ona olan duygularımdan emin olmak için 4 ay düşündüm emin olunca yazdım şimdiki görüştüğüm kişiye.Travmanin nedeni şu anki kişiden kaynaklanmıyor onun yerine kim.olsa belki aynı şeyleri düşünürdüm tabi onun ilgisizliği böyle dusunmeme etken ama duygu konusunda gerçekten sıkıntı yok benim tarafimdan
zamana bırak bence.
daha resmi bir ilişki yokken güven sorunu var ama.

insan güvendiği insanı severse mutlu olur.
güvenmediği insanı sevmesi, her zaman üzer.

yüzyüze geldiğinde mutlusun ama uzaklaştığında içinde şüphe oluşuyorsa, başlamadan bitirmek daha doğru gibi duruyor buradan bakınca.

hakkında hayırlısı olsun.

Selam kızlar içimdeki şüpheyi öldürmeden duramazdım bir şeyler yapmam lazımdı sahte bi hesap açtım bakalım beni ekleyecek mi diye çünkü sürekli hemcinsim insanlar ekleniyor iki gün sonra siliniyor aklıma mesaj atıp cevap almadıktan sonra silmesinden başka ihtimal gelmedi neyse kaç gündür dikkatini çekmek için onun görebileceği mekanlarda yer bildirimi yapıyorum bugün ekledi beni bakalım mesaj atacak mı şu an çok sinirliyim resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü gelismeleri yazacagim

Back
X