Aldatılma şüphesi

Kendimi kontrol.ederek zamana bırakmayı düşünüyorum zamanla her şey açığa çıkar iyi veya kötü.Benim yaşımda demedim yaşıma yakın dedim ben küçük değilim 25 yaşındayım o da 31.Bahsettigim kızlar 20 falan
20-25 işte yaşına yakın... kurcalama. su akar yolıunu bulur.
25 de cok buyuk degil kusura bakma... 25 yaşında oldum ve o yaşlarda herşeyi anlayan bilen akıllı üsttesinden gelebilecegimizi vs.sv.sv.sv.sv.s sanarız. ama degildir.

Kesinlikle kullanılmamalı kullandirilmamali
kullandırılmamalı diyemesssin . bu kişinin özgürlüğüne ve haklarına tecavüzdür. özgür iradesi ile insan istedigini yapar. he bunu kötüye kullanıyorsa onun terbiyesizligi olur. kötüye kullanan kaydebder.
biz eşimle kullanıyoıruz. cok da mutluyuz.

Siz şu anda evdesiniz anladığım kadarı ile daha br arkadaş çevreniz de yok. Emin olun bir çevre edinseniz, gündüzleri akşamları onlarla bir yerlere gitseniz hele o arkadaş grubunda erkekler de olsa bakın bakalım beyefendi nasıl tutuşuyor.
kimi erkek buna cok rahat bakar. kız ark. olacagı kadar erkek ark. şıda olabilir derse ?
ki bende eşimde böyleyiz. bende o yokken cok sıkıldıgımda veya sevdigim insanlar ise grup ortamına girip yeriçer şarkı türkü söyler eve dönebilirim.

kimi erkek buna cok rahat bakar. kız ark. olacagı kadar erkek ark. şıda olabilir derse ?
ki bende eşimde böyleyiz. bende o yokken cok sıkıldıgımda veya sevdigim insanlar ise grup ortamına girip yeriçer şarkı türkü söyler eve dönebilirim.

Kastettiğim erkek arkadaşlarınla nasıl çıkarsın tavrı değil. Ki benim ve eşim için de son derece normal bu. Bazı erkekler kadının etrafında rakip görebileceği birileri olunca ancak ilgisizliğinin sonuçlarından korkabiliyor. Ama tüm hayatı evde geçince kadının, gördüğü insanlar sadece ailesi olunca, ilgisiz de olsam farketmez kafasında olabiliyorlar. Kadın ne zaman silkelenip kendine geliyor, kendine çevre ediniyor, başka uğraşlar buluyor bu sefer mesajları kadın atmamaya başlıyor ancak o zaman dank ediyor kafalarına bazılarının malesef. Kastettiğim aslında buydu.

Mrb kızlar daha önce konu açmıştım bayağı çekişmelerden sonra tam düzene girdi diyecekken ilişkim elimde değil sürekli kurcalıyorum kurcaladıkça da bir şeyler yakalıyorum.Erkek arkadaşımla görüşmek için o kadar fedakarlık yapıyorum küçük bir ilçede oturduğumuz için her türlü riski alarak yanına gidiyorum ama aklımda bir türlü bitmeyen soru işaretleri beni delirme noktasına getiriyor.Erkek arkadaşım hem öğretmen ayrıca bir iş yeri daha olduğu için bayağı yoğun çalışıyor ben buna müsamaha göstermeye çalışıyorum zaten ama 3 mesajdan sonra sohbetin kopması kimi zaman mesajıma cevap vermemesi bana ikinci hatta üçüncü mesajı artırması çok can sıkıcı ben bu değilim böyle biri değildim inanın karşımdaki mesaj atmayana kadar ben atmazdım ama bu sefer çok farklı duygular yaşıyorum.Sorunu söylediğimde her seferinde yüz yüze konuşalım diyor yüz yüze konuşamıyorum ben ve onu görünce bütün sorunları unutup barisiyorum sonra yine aynı şeyler işi gereği benim yaşıma yakın öğrencileri var ve ben daha önce kızıp sosyal medya hesabımdan silmiştim şimdi bakıyorum sürekli başka kızlar eklenmiş ne yapabilirim bilmiyorum çıkmazdayım
anladığım kadarıyla sen eski sevgilin için üzülürken ona ulaşılmaz geliyordun.
şimdi ise o kaçan sen kovalayan tarafsın.
adam hiç güven vermedi bana.
bence seni oyalıyor.

1

Esimle sevgiliykende ayni senin yaptigini yapiyordu bana. Ben bir sorunumuz yada sorunun oldugi zaman mesaj atma ara konusalim yada yuz yuze goruselim diyodum gorusunce sıkıntı yok. Ama mesajla yagdiriyodu mübarek. Isim getegi surekli de cvp yazamiyordum. Insan kafasini kaldiramiyor cidden msjy azarken.

Bence yuz yuze konuşma konusunda kendini gelistirmelisin. Klavye dayisi olma benim koca gibi :)

Not; Artik msjlasmiyoruz ( ara sira 40 yilda bi ozledim seni seviyorum vb. bize ozel kisa cumleler iceren mesajlar atıyoruz tabi ki) ve gayet mutluyum günde 2-3 yada duruma gore daha fazla arasiyoruz yetiyor. Ama surekli çıtır çıtır mesajlasmak cok sıkıcı ya. Ya da yaşlaniyorum bilemedim.

Esimle sevgiliykende ayni senin yaptigini yapiyordu bana. Ben bir sorunumuz yada sorunun oldugi zaman mesaj atma ara konusalim yada yuz yuze goruselim diyodum gorusunce sıkıntı yok. Ama mesajla yagdiriyodu mübarek. Isim getegi surekli de cvp yazamiyordum. Insan kafasini kaldiramiyor cidden msjy azarken.

Bence yuz yuze konuşma konusunda kendini gelistirmelisin. Klavye dayisi olma benim koca gibi :)

Not; Artik msjlasmiyoruz ( ara sira 40 yilda bi ozledim seni seviyorum vb. bize ozel kisa cumleler iceren mesajlar atıyoruz tabi ki) ve gayet mutluyum günde 2-3 yada duruma gore daha fazla arasiyoruz yetiyor. Ama surekli çıtır çıtır mesajlasmak cok sıkıcı ya. Ya da yaşlaniyorum bilemedim.
Benim şöyle bir huyum var ki duygu yoğunluğum çok fazlaysa ilişkinin başlarında yanyanayken konuşamıyorum,yemek yiyemiyorum v.s tabi bu sadece alışma sürecinde oluyo sonra geçiyor

anladığım kadarıyla sen eski sevgilin için üzülürken ona ulaşılmaz geliyordun.
şimdi ise o kaçan sen kovalayan tarafsın.
adam hiç güven vermedi bana.
bence seni oyalıyor.
Sonsuza kadar rol yapacak hali yok diye düşünüyorum zamanla ak kara belli olacaktır

Kastettiğim erkek arkadaşlarınla nasıl çıkarsın tavrı değil. Ki benim ve eşim için de son derece normal bu. Bazı erkekler kadının etrafında rakip görebileceği birileri olunca ancak ilgisizliğinin sonuçlarından korkabiliyor. Ama tüm hayatı evde geçince kadının, gördüğü insanlar sadece ailesi olunca, ilgisiz de olsam farketmez kafasında olabiliyorlar. Kadın ne zaman silkelenip kendine geliyor, kendine çevre ediniyor, başka uğraşlar buluyor bu sefer mesajları kadın atmamaya başlıyor ancak o zaman dank ediyor kafalarına bazılarının malesef. Kastettiğim aslında buydu.
Evet ben böyle bir durumu daha önce de yaşadım çok iyi anlıyorum ne demek istediğinizi mesela ilk görüştüğümüz günlerde mesaj atmazdı alışveriş merkezlerinde veya kafelerde yer bildirimi yapınca hemen mesaj atardı ne zaman gittin kiminlesin v.s

20-25 işte yaşına yakın... kurcalama. su akar yolıunu bulur.
25 de cok buyuk degil kusura bakma... 25 yaşında oldum ve o yaşlarda herşeyi anlayan bilen akıllı üsttesinden gelebilecegimizi vs.sv.sv.sv.sv.s sanarız. ama degildir.
Yok hayır kesinlikle yaşım küçük değilden maksadım benim yaşlarımda öğrencileri var dediğim için birisi yanlış anlamış benim çok küçük olduğumu karşımdaki öğretmenim olacak kadar 25-20 yaş büyük gibi algılayıp daha çok küçüksünüz ciddi ilişkiyi taşıyacak olgunluğa erisememissiniz falan demesi sadece onunla aramda çok büyük bir yaş farkı olmadığını söylemek istedim.

Sonsuza kadar rol yapacak hali yok diye düşünüyorum zamanla ak kara belli olacaktır
zaten adam rol yapmıyor ki
gerçek hali bu.
sana aşık falan değil

Yok hayır kesinlikle yaşım küçük değilden maksadım benim yaşlarımda öğrencileri var dediğim için birisi yanlış anlamış benim çok küçük olduğumu karşımdaki öğretmenim olacak kadar 25-20 yaş büyük gibi algılayıp daha çok küçüksünüz ciddi ilişkiyi taşıyacak olgunluğa erisememissiniz falan demesi sadece onunla aramda çok büyük bir yaş farkı olmadığını söylemek istedim.
onu ben yazdım ama sen yaxdıgımı anlamaışsın. adamla aranızda 30 yaş fark gibisinden birşey yazmadım.
senin yaşında veya yakın yaşlarda ögrencisi var yazıdun ya.. bunu anladım.
ve yaşın küçük (25 de cok büyük degildir ) adamın madem sen yaşlarında ögrenciler var. sosyal medyada bu ögrenciler ögretmenlerini takip edebilr vb.. bu da seni geriyor demek ki ..demeye calıştım. çünkü seninle sevgili olan onlarda da sevgili olabilir. 20 yaşın reşit oluyor insanlar.
ama sen acaba normal olan ögrenci ögretmen ilişkisini kaldıramıyor da kısknaıyor musun ?
daha nasıl acıklarım bilemedim :)
2. işi varmış. hepsini toplayınca sana bu ilişki zor geliyor gibi...
e toplamda da : bu ilişkiyi taşımak için gerekli olgunluga erişemedigini düşünüyorum.

onu ben yazdım ama sen yaxdıgımı anlamaışsın. adamla aranızda 30 yaş fark gibisinden birşey yazmadım.
senin yaşında veya yakın yaşlarda ögrencisi var yazıdun ya.. bunu anladım.
ve yaşın küçük (25 de cok büyük degildir ) adamın madem sen yaşlarında ögrenciler var. sosyal medyada bu ögrenciler ögretmenlerini takip edebilr vb.. bu da seni geriyor demek ki ..demeye calıştım. çünkü seninle sevgili olan onlarda da sevgili olabilir. 20 yaşın reşit oluyor insanlar.
ama sen acaba normal olan ögrenci ögretmen ilişkisini kaldıramıyor da kısknaıyor musun ?
daha nasıl acıklarım bilemedim :)
2. işi varmış. hepsini toplayınca sana bu ilişki zor geliyor gibi...
e toplamda da : bu ilişkiyi taşımak için gerekli olgunluga erişemedigini düşünüyorum.
Peki canım tamam anladım şimdi.Ama geçmişin bir travması var üzerimde ve daha onu iyi tanımıyorum ve üzerine ilgisizlik de eklenince bu şekil şüphelerin aklımı kurcalaması anormal bir durum mu
Bir de öğretmen öğrenci ilişkisine gelince ben ordaki takipçilerin ne niyetle eklendiklerini bilmiyorum ki tahminen söyledim öğrencileridir diye bu en masumane ihtimal yani

Erkek arkadaşın seni kesinlikle sevmiyor ilk önce bunu kabullen ve ayrıl ondan daha iyisini daha güzelini hakettiğini düşünüp kendini motive etmelisin

Peki canım tamam anladım şimdi.Ama geçmişin bir travması var üzerimde ve daha onu iyi tanımıyorum ve üzerine ilgisizlik de eklenince bu şekil şüphelerin aklımı kurcalaması anormal bir durum mu
Bir de öğretmen öğrenci ilişkisine gelince ben ordaki takipçilerin ne niyetle eklendiklerini bilmiyorum ki tahminen söyledim öğrencileridir diye bu en masumane ihtimal yani
işte olgunluk bu noktada gerekiyor.
ilgisiz neden ? cunku 2. işi var.
yeterince ilgili mi ? olabildigince yapabildigi kadarı ile ilgli mi evet.
öğrencileri var mı evet.
ögrenci olmayabilir mi? olabilir ama eklenen kızların %80 ögrencidir. eminim
didikleme didikleme.
eskiden yaşadıgın ( başka bir adamla ise ) ı bu adamda yapacak diyip ilişkini zehir etme.

Arkadaşlar benim zaten bana aşık gibi bir iddiam veya aşık mı gibi bir sorum olmadı.Bana göre aşk zamana ve yaşanmışlıklara göre şekillenen bir şey 1,5 aydır görüşüyoruz deli divane aşık olmasını zaten beklemiyorum ki ayrıca ayrılmak istesem zaten buraya konu açmadan ayrılır bitirirdim ben sadece bu davranışların size göre aldatılma şüphelerini doğrulayıp doğrulamayacagını görmek adına fikir yardımında bulunmanızı istedim. B Began loveautumn loveautumn

işte olgunluk bu noktada gerekiyor.
ilgisiz neden ? cunku 2. işi var.
yeterince ilgili mi ? olabildigince yapabildigi kadarı ile ilgli mi evet.
öğrencileri var mı evet.
ögrenci olmayabilir mi? olabilir ama eklenen kızların %80 ögrencidir. eminim
didikleme didikleme.
eskiden yaşadıgın ( başka bir adamla ise ) ı bu adamda yapacak diyip ilişkini zehir etme.
Ki o da aldatılmış eski ilişkisinde aynı şeyi bir başkasına yaşatmak için çok karaktersiz olmak lazım.Zamanla göreceğim bakalım

Ki o da aldatılmış eski ilişkisinde aynı şeyi bir başkasına yaşatmak için çok karaktersiz olmak lazım.Zamanla göreceğim bakalım
e o sana hayatını zehir ediyor mu ? aras beni ilgi göster neden az yazdın cok yazdın neredesin kiminmlesin ? neden face de 2 takincvin oldu kız mı erkek mi cok diyor mu ?
adamda aldatılmıış ??? o da yapabilir.
yapmıyor degilmi ? neden saglıklı düşünüyor. bunu düşünmeye vakti de yok garibimin.

e o sana hayatını zehir ediyor mu ? aras beni ilgi göster neden az yazdın cok yazdın neredesin kiminmlesin ? neden face de 2 takincvin oldu kız mı erkek mi cok diyor mu ?
adamda aldatılmıış ??? o da yapabilir.
yapmıyor degilmi ? neden saglıklı düşünüyor. bunu düşünmeye vakti de yok garibimin.
Evdeyken sıkıntı yok tabiki ama dışarı çıkınca onun da hareketleri değişiyor. Bir de ara sıra geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden onun da bana yansıttığı şeyler oluyor beni de onunla aynı kefeye koyarak verdiği tepkiler oluyor yani

Back
X