- 3 Ağustos 2014
- 383
- 305
- 53
İlişki ondan sonra başladı zaten 1,5 aydır görüşüyoruzHangi konusu? "Ne yapmaya çalışıyor" diye bir konusu var ama orda bir küslük yok, bir ilişki bile yok. Kiminle barışmış anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişki ondan sonra başladı zaten 1,5 aydır görüşüyoruzHangi konusu? "Ne yapmaya çalışıyor" diye bir konusu var ama orda bir küslük yok, bir ilişki bile yok. Kiminle barışmış anlamadım.
Hangi konusu? "Ne yapmaya çalışıyor" diye bir konusu var ama orda bir küslük yok, bir ilişki bile yok. Kiminle barışmış anlamadım.
Ilk zamanlar benden hoşlandığını defalarca söyleyen,evlenmek istediğini söyleyen adam artık bana evliliğe hazır hissetmiyorum diyor ve onun da geçmişte çok acılar çektiği bir ilişkisi olmuş ve hala bununla cebelleşiyor.Savaşın bitmemiş senin dedim o da savaşı kazanmama yardım et o zaman dedi.Ben mücadele ederim sıkıntı değil ama ne yapmalıyım bilmiyorum kesinlikle ilk tanıdığım adam bu değildi
Sanırım buna gerek kalmadı çıkıp gitti hayatımdan..
Tam gittiğini düşündüğüm anda yine mesaj attı seviyorum ama korkuyorum güvenmekten yine kırılmaktan![]()
Çok haklısınız dediğim gibi belki de zamana bırakmak gerekiyor güvensizlik ve şüpheler hepsi geçmişin travması atlatamiyorum ne yazık ki kafamda soru işaretleri olunca hemen boşlukları bu şüphelerim dolduruyorumBazı insanlar çok fazla mesajlaşmayı sevmez. Bazı insanlar iş yerinde elinde telefon sürekli mesajlaşamaz. Sevgilinizin ortamını bilmiyorum ama gün içinde mesaj atamıyorsa bu olabilir. Akşam atmıyorsa bunu sorun yapabilirsiniz o da iki işte çalışıyor diyorsunuz oraya akşam mı gidiyor? Akşamları müsait mi olmuyor. Yani sırf mesajlaşmadan yola çıkılarak bir şey söylenemez.
Sosyal medyada eklediği insanlar arkadaşları mı? Öğrencileri mi? Sizi rahatsız eden bir durum mu var? Saçma bir yorum ya da bir beğeni mi gördünüz? Sırf sosyal medyada birilerini ekledi diye bu aldatma anlamına gelmez. Bu konuda fikirleriniz farklı olabilir. Bunu da konuşarak anlayacaksınız. Ama karşınızdaki insan bu kadar müdahale edilmesinden hoşlanmayabilir
İlişki ondan sonra başladı zaten 1,5 aydır görüşüyoruz
konudan yorumları alıntıladım sizin için.
böyle açıklayıcı olmuştur herhalde. barıştınız mı dediğim bu bahsedilen kişi.
Söyledim evet hep kendi kendime kurduğumu söylüyor ama sözlerin bi mahiyeti yok.Peki ilişkiyi bitirmeyi engellemeye çalışması onun açısından bir artı mıdır siz ne düşünüyorsunuz bu konudaO konudan pek bir küsülecek barışılacak bir mevzu yakalayamadım. O konudan yola çıkarak ilk zamanlar ortada ilişki yokken iletişiminiz varmış. O zaman ne aracılığı ile bu kadar konuşuyordunuz? Whatsapp? Telefon? O zaman sizinle üzerinize düşecek kadar konuşan adam şimdi mi sevmiyormuş telefonla konuşmayı. O kısmını anlamadım açıkçası.
Daha ilişkinin çok başındasınız. Sevilmediğinizi, önemsenmediğinizi hissediyorsanız kesin olmalısınız. Bu şekilde sevseniz bile devam edemeyeceğinizi söylemelisiniz.
ayrılın. senin yaşın küçük. bu ilişkli ve senin kafa yapın beklentilerin ciddi bir ilişkiyi kaldıracak olgunluga erişememiş. yada kendini topla. eger başkabiri olsa senin yanında olmazdı. ve kurcalamayı bırak.Evet barıştım çünkü seviyorum engel olamıyorum kendime her şey yoluna girsin istiyorum ama kafamdaki soru işaretleri bitmiyor gitmiyor![]()
Söyledim evet hep kendi kendime kurduğumu söylüyor ama sözlerin bi mahiyeti yok.Peki ilişkiyi bitirmeyi engellemeye çalışması onun açısından bir artı mıdır siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
AyrilEvet barıştım çünkü seviyorum engel olamıyorum kendime her şey yoluna girsin istiyorum ama kafamdaki soru işaretleri bitmiyor gitmiyor![]()
Herkes bahsettiğiniz kadar dürüst olsaydı bu kadar aldatılmalar neden oluyor?ayrılın. senin yaşın küçük. bu ilişkli ve senin kafa yapın beklentilerin ciddi bir ilişkiyi kaldıracak olgunluga erişememiş. yada kendini topla. eger başkabiri olsa senin yanında olmazdı. ve kurcalamayı bırak.
zaten aksi birşey varsda seninle ilişigini keser. herkes yoluna bakar.
HaklısınızYüzyüze sık sık görüşememeniz ve küçük bir yerde oluşunuz sıkıntı olmuş. Anladığım kadarı ile birlikteyken bir sorun yok. Bence biraz siz kendinizi geri çekseniz o meraklanıp ne oluyor neden yazmadı acaba dese iyi olabilir. Kendinize uğraş bulmaya çalışın. Gidebileceğiniz bir kurs var mı? Yeni çevre yeni arkadaşlar edinirseniz emin olun kendisi tutuşacaktır.
Kesinlikle gunumuz iliskilerinin laçkalaşmasının tek kaynağı sosyal.medyaBu sosyal medya olmasa herkes daha mutlu olurdu bence.
Haklısınız
Teşekkür ederim deneyeceğim bunuSiz şu anda evdesiniz anladığım kadarı ile daha br arkadaş çevreniz de yok. Emin olun bir çevre edinseniz, gündüzleri akşamları onlarla bir yerlere gitseniz hele o arkadaş grubunda erkekler de olsa bakın bakalım beyefendi nasıl tutuşuyor.
Bi daha evlenirsem ne evlencegim kisinin ne benim sosyal medya kullanmasini isterim.Ben zaten sevmiyorum ayni sekilde sevmyen biri denk gelir insallah.Yani iki tarafta kotu amacli kullanmasa bile etkileniyor .Bi suru acik secik kizlar boy boy resimler ne gerek var.Kesinlikle gunumuz iliskilerinin laçkalaşmasının tek kaynağı sosyal.medya
bence ayırılmanız gerekiyor.Herkes bahsettiğiniz kadar dürüst olsaydı bu kadar aldatılmalar neden oluyor?
Kesinlikle kullanılmamalı kullandirilmamaliBi daha evlenirsem ne evlencegim kisinin ne benim sosyal medya kullanmasini isterim.Ben zaten sevmiyorum ayni sekilde sevmyen biri denk gelir insallah.Yani iki tarafta kotu amacli kullanmasa bile etkileniyor .Bi suru acik secik kizlar boy boy resimler ne gerek var.
Kendimi kontrol.ederek zamana bırakmayı düşünüyorum zamanla her şey açığa çıkar iyi veya kötü.Benim yaşımda demedim yaşıma yakın dedim ben küçük değilim 25 yaşındayım o da 31.Bahsettigim kızlar 20 falanbence ayırılmanız gerekiyor.
bak arkadaşım, su akar yolunu bulur diye bir laf var.
sen kurcaladıkca batarsın. belkiler ile hiçbirşey elde edemezsin. ilişkiyi cıkmaza insanlar sürükler.
bu kafada gidersen zaten adaam senden ayrılır.
benin yaşımda ögrencileri var demişsin. demem ki sosyal medyada ögretmenini ekleyen bir cok insan var.
bunun %50 erkektir %50 si de kız. bunu neden kıskanıyorsun ? ben diyeyim çünkü seninle birlikte oluyorsa senin yaşlında ki diger kızlar ile de birlikte olabilir. bu da sana katlanılmaz geliyor.
bu adamın 2 işi varmış. 2 işinin arasında bir de sana ms yazarsa bu adam işlerini ne zaman yapacak!!
ellbette iş yogunlugu oluştugunda msjlaşmayı kesecektir.
iş için görüştügü kişilere durun işi yapmayalım veya şimdi sizinle ilgilenemem sevgilim ile yazışacagım bekleyin diyemez.
vs.vs.vs. yani ve yaniii... bence ayrılmanız en güzel yol