Aldatılma şüphesi

0mayra

İçimde kırk kadın,kırkı da yabancı kırkı da öteki
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
383
305
53
Mrb kızlar daha önce konu açmıştım bayağı çekişmelerden sonra tam düzene girdi diyecekken ilişkim elimde değil sürekli kurcalıyorum kurcaladıkça da bir şeyler yakalıyorum.Erkek arkadaşımla görüşmek için o kadar fedakarlık yapıyorum küçük bir ilçede oturduğumuz için her türlü riski alarak yanına gidiyorum ama aklımda bir türlü bitmeyen soru işaretleri beni delirme noktasına getiriyor.Erkek arkadaşım hem öğretmen ayrıca bir iş yeri daha olduğu için bayağı yoğun çalışıyor ben buna müsamaha göstermeye çalışıyorum zaten ama 3 mesajdan sonra sohbetin kopması kimi zaman mesajıma cevap vermemesi bana ikinci hatta üçüncü mesajı artırması çok can sıkıcı ben bu değilim böyle biri değildim inanın karşımdaki mesaj atmayana kadar ben atmazdım ama bu sefer çok farklı duygular yaşıyorum.Sorunu söylediğimde her seferinde yüz yüze konuşalım diyor yüz yüze konuşamıyorum ben ve onu görünce bütün sorunları unutup barisiyorum sonra yine aynı şeyler işi gereği benim yaşıma yakın öğrencileri var ve ben daha önce kızıp sosyal medya hesabımdan silmiştim şimdi bakıyorum sürekli başka kızlar eklenmiş ne yapabilirim bilmiyorum çıkmazdayım

barıştınız mı siz onunla?

Sevgilin belki aldatıyor belki de gerçekten çok yoğun. Bunu konuşmadan anlayamazsın. Gerçi profesyonel yalancıysa konuşsan da anlayamazsın ya.
Küçük yerdeymişsiniz, küçük yerde herkes birbirini bilir ve dedikodu ağı sıkı çalışır. Hiç mi duyum almadınız?

Evet barıştım çünkü seviyorum engel olamıyorum kendime her şey yoluna girsin istiyorum ama kafamdaki soru işaretleri bitmiyor gitmiyor
peki neden yüzyüzeyken konuşamıyorsunuz?
sebeb onu görünce sinirinizin geçmesi mi?
öyleyse onunla telefonda konuşun. ama içinizi rahatlatmadan soru işaretlerinizi gidermeden de barışmayın yoksa kendi kendinizi yer durursunuz böyle.

Önceki konumda bahsetmiştim 4 senedir yaşadığım yere sadece tatillerde geliyorum ve bütün eski arkadaşlık bağlarım koptu gitti artık güvenip kimseye de soramıyorum bu küçük yer dedikodusu mevzularından dolayı tek çarem zamana bırakmak hani doğruların dürüst insanların karşısına çıkma gibi bir duyu varmış ya belki bi umut..

Beyefendi telefonda konuşmayı sevmiyor yanyana gelince de benim elim kolum dilim kitleniyor resmen tek kelime edemiyorum

Ama hiç kıymetin kalmıyor böyle ,şüphe insanı kemirir durur.Üstüne düştükçe de kaçar.
Üstüne düşme mevzusu değil aslında sadece ona böyle sürüncemede kalacaksa bitsin bitirelim diyorum her bu konu açıldığında saçmalama diyor ve bir şeyler düzeliyor gibi oluyor sonra yine aynı seyler

Beyefendi telefonda konuşmayı sevmiyor yanyana gelince de benim elim kolum dilim kitleniyor resmen tek kelime edemiyorum
o konuşmayı sevmiyo, mesajlaşmayı sevmiyo ama bi ilişkinin içinde öyle mi?
problemlerinizi konuşmadan, sorularınıza cevap bulmadan rahata eremezsiniz benden söylemesi.
o yüzden bir sonraki görüşmenizde kendi akıl ruh ve beden sağlığınız için lütfen sıkıntılarınızı karşınızdaki kişiyle paylaşın.
bence tabi.

Kenime emgel olamiyorum derken. Iradeniz yok mu sizin akliniz mantiginiz nasil sorunlari yuz yuze konusamazsiniz. Bu durumunuz sevgi degil zaafiniz var sizin ve bu cok tehlikeli. Uzulmenize sebep olabilir bu durum

Saçmalama der çünkü iki birden iyidir düşüncesinde de olabilir eğer aldatıyorsa.
Siz cesur olmadıkça durumunuz düzelmez.
Bitirelim dersen olmaz,bitiriyorum dersen ancak mantıklı açıklama yapar ya da sevmiyorsa da gider.
Ama o kadar belli etmişsiniz ki ona zaafınız olduğunu adam ne yapsam gidemeyecek gözüyle bakıyor.
Kızları da ekler,sizi de şüphelendirir.

Siz okuyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Önceki konuzu bilmiyorum ama karşınızdaki insan iki işte çalışan yoğun biri. Yani sürekli mesajlaşamaz. Eğer çalışmıyorsanız kendinize bir uğraş bulmanızı tavsiye ederim.
Aldatma şüphesi neden onu hiç anlamadım.

Kenime emgel olamiyorum derken. Iradeniz yok mu sizin akliniz mantiginiz nasil sorunlari yuz yuze konusamazsiniz. Bu durumunuz sevgi degil zaafiniz var sizin ve bu cok tehlikeli. Uzulmenize sebep olabilir bu durum
Benim daha önce böyle bir şey başıma gelmedi dediğim gibi daha önce hep mantığımla hareket ettim fakat dediğim gibi yanyana gelince onu görünce bütün buzlar eriyor

ayrılman lazım
ya da kendini yiyip bitirmeyi durdurman lazım
2 arada 1 derede kalırsan olan sana olur
yazık

Ben okulu bitirdim öğretmen adayiyim inşallah seneye ben de aynı uğraşlar içinde olacağım fakat bana bunlar bahane gibi geliyor.Aldatma şüphesi ise sürekli sosyal medya hesaplarından başka kızların eklenmiş olduğunu görmem her ne kadar onun o yaşta öğrencileri olsa da ben yine de şüpheleniyorum öğretmen öğrenci ilişkisinin de bir seviyesi olmalı çok masumane gelmiyor bu tür seyler

Yazık ediyorsun kendjne ilerde bunu daha iyi anlayacaksin. Yoğunum, telefonla konuşmayı sevmiyorum gibi sebepler sadece bahane. Eger fazla gorusemiyorsaniz seninle konuşmak istemesi lazım. Her türlü sana zaman üretmesi lazım. Bence konuştuğu başka kişiler de var. Seni umursamamasi bunu gösteriyor. Ve sen sana ne kadar yanlış olsa da yaptiklari sen hep yaninda olduğun icin nasıl olsa ne yapsam da yanimda diyecek ve bu hep böyle gidecek. Bende yasadım bunlari. Zor olacak biliyorum ama birak. Uzuleceksin ama sonunda iyi ki yapmisim diyeceksin

Bazı insanlar çok fazla mesajlaşmayı sevmez. Bazı insanlar iş yerinde elinde telefon sürekli mesajlaşamaz. Sevgilinizin ortamını bilmiyorum ama gün içinde mesaj atamıyorsa bu olabilir. Akşam atmıyorsa bunu sorun yapabilirsiniz o da iki işte çalışıyor diyorsunuz oraya akşam mı gidiyor? Akşamları müsait mi olmuyor. Yani sırf mesajlaşmadan yola çıkılarak bir şey söylenemez.
Sosyal medyada eklediği insanlar arkadaşları mı? Öğrencileri mi? Sizi rahatsız eden bir durum mu var? Saçma bir yorum ya da bir beğeni mi gördünüz? Sırf sosyal medyada birilerini ekledi diye bu aldatma anlamına gelmez. Bu konuda fikirleriniz farklı olabilir. Bunu da konuşarak anlayacaksınız. Ama karşınızdaki insan bu kadar müdahale edilmesinden hoşlanmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…