- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi nedesembilemedim
-
Teşekkürler canım... Harika bilgilerrr...
kızı kıstırcaksınız itiraf ettirceksiniz bu arada birinizde kameraya çekeceksiniz ondan sonra çalıştığı yere naklen yayın yapacaksınız rezil edeceksiniz yiyecek ekmek bulamayacaklar o kapıda..bu arada sizde boşanıp eniştenin donuna kadar alacaksınız...
Güzel bir fikir fakat simdi eniste der "hayiirr, o orsp.. bana iftira atiyor" diye, olan sadece o kadina olacak ve eniste yine aklanmis olur.
Baska bir yöntem bulmak gerek. Casus programlarida hep virüslü diye biliyorum :26:
eniştenin mesaj tel dökümleri elinde ya zaten o...pu dediği kadınla sabahlara kadar neyine mesajlaşmış kapişşş
eniştenin mesaj tel dökümleri elinde ya zaten o...pu dediği kadınla sabahlara kadar neyine mesajlaşmış kapişşş
Güzel bir fikir fakat simdi eniste der "hayiirr, o orsp.. bana iftira atiyor" diye, olan sadece o kadina olacak ve eniste yine aklanmis olur.
Baska bir yöntem bulmak gerek. Casus programlarida hep virüslü diye biliyorum :26:
Rica ederim canım sormak istedğin bişey olursa özeldende bilgi verebilirim inşallah yararı olur
Kızlar teşekkür ederim, ama plan netleşti gibi.
Görümcem iş arkadaşıyla bunların çalıştığı firmaya gidecek. Enişte orada müdür. Eniştenin odasına ikisini de çağırıp dökümleri gösterip açıklama isteyecek. Akşam yüzüne bakmaya dayanamam diyo görümcem.
Zaten odadan çıkınca ortalığa dökülür her şey. Bölge müdürüne de şikayet edeceğim diyo görümcem iş saatlerinde sürekli mesajlaşmışlar diye. Önce kavgamı edeyim sonra çalışanların önünde rezil edeyim diyo. Biz 3 saat uzaklıktayız. Biz gidene kadar işten çıkmış olurlar yetişemeyiz. Akşama görümcemi almaya gideriz sadece şimdiki plan bu.
Sizce eksik kalan yer var mı?
yalnız gidilir mi 4-5 kişi gidin tabiki bak o korkuyla eski sevgililerini bile öter..ya bekarlara kıran mı girdi diyorum sonra ben kötü oluyorum ne mesnetsiz midesi geniş insanlar var ya..birisinin ısırdığı elma yenir mi kardeşim bu ne be
Dedektif tutarak adamı izletmek ve gizli fotoğraflarını çekmek, kızı sıkıştırıp video görüntülerini çekmek mahkemede delil sayılmıyor yeni kanuna göre. Bırakın delil sayılmamayı, ikincisi bir de suça giriyor. Cezası var. Telefon dinleme de hakeza aynı. Bilginiz olsun diye yazdım. En temizi hat üzerinden yapılan görüşmeleri, telefon şirketi aracılığıyla mahkemeye delil olarak sunmak.
Sonucu merak ettim yalnız yaa naptiniz..?
Rezil oldular mi rezillik mi çıkardılar. ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O tür erkekler der, dayanamadim, mesaj yolladim diye. Yada sey der "sadece is için mesajlasmistim,yani hersey son derece profesyoneldi"
Yada en klasik bahane "o aralarda ben cep telefonumu arkadasima vermistim" Yani anliyacagin, yine bir kilif bulur bu.
Ha kim bilir kizi sikistirdiginda, cep telefonu alinirisa ve eger o mesajlari silmediyse, onlarin fotosunu çekip, bu kizin konusmasi ile beraber slideshow yapilabilir isyerindeki televizyon ekranlarinda
Elinizde net kanıt olmadığı için iş için yazıştıklarını savunabilirler en azından benim ilk aklıma bu geldi böyle bir durumda yazışmalarımız iş içindi deyip sıyrılabilirler bu işten daha net kanıt gerekli diye düşünüyorum msjların içeriğini bilerek daha net sonuç alırsınız kaçıcak köşeleri kalmaz
böle erkeklleriin koku kurusun yaaaa pislik herifff
Telefon dökümü yeterli delil bence sakince nasil rezil edeceksiniz onu anlamadim bence gorumcen kizin abisine telefon dökümünü versin baciniza sahip çıkın desin gerekeni o yapsin ama kan çıkabilir tabi bunuda göz önünde bulundurun
Ne yaptiniz? Umarim sonuc vermistir.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bence bir yakınınız takip etsin ve fotoğraflarını çeksin.Mahkemede sunsun. Görümceniz hiç birşey belli etmesin.Zor olacak ama normal davransın.Hatta kendine baksın,süslensin püslensin.Yeterli kanıtı topladığınızda da dava açarsınız.O şerefsizde yeterince şok olacaktır zaten.
Ha bu arada fotoğrafların bir kopyasını da o ucuz kızın abisine yollayın derim.
Böyle adamları ve evli adamlarla birlikte olan ucuz kadınları gebertmek lazım.
Arkadaşlar haber veremedim kusura bakmayın.
Akşam gidip konuşuldu. Önce ikisi de inkar etmiş. Sonra kız benim ilgim vardı demiş. Görümcem de kimi kandırıyorsunuz deyip kızın abisini aramış.
Abiyle görüşüldü adam şoktaydı yazık. Enişte onun da arkadaşı. Siz evliliğinize bakın kardeşimin çalışma hayatı, telefonu interneti hiçbir şeyi olmayacak dedi.
Abi enişteyle görüşmüş sonra rezil etmiş enişteyi kağıtları yüzüne fırlatmış falan.
Sonra biz enişteyle görüştük. Vallahi billahi kötü bir şey yazışmadık falan. En son varılan nokta mahkemede içerikler görünür ona göre karar verilir oldu.
Eşyalarını topladı sabaha kadar. Ben artık burda yaşayamam, çalışamam demiş görümceme. Sabah biz çıktıktan sonra itiraf etmiş her şeyi. Ama mesajdan başka bir şey olmadı diyormuş. Bir şans daha ver diyormuş. En son evi terk etti işte.
Gelişme olursa mutlaka haber veririm kızlar. Yardımlarınız için çok teşekkürler...
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah artık, peki şuan ruh hali nasıl görümcenizdi yanlış hatırlamıyosam ne yapmayı planlıyo nasıl bir sürece giricek bunlar konuşuldumu bide pişkin pişkin yazıştık ama bişey olmadı demezlermi illa bedenen aldatmak aldatmakmışta msjlaşıp telefonlaşmak aldatma sayılmıyo gibi davranıyolar ya deli oluyorum ruh olarak aldatmışsın elini tutup öpüşmesen ne fayda beynin isted yaptı sonuçta garantiside yokki devamının gelmediğinin ne arar şu evli erkekler dışarda neleri eksik gelirde aldatırlar gül gibi eşlerini anlamıyorum
Aynen öyle. Görümcem de demiş ki hayal edip mesajlaşmadın mı? Daha ne? Bana dokunurken onu hayal etmediğine nasıl inanacağım? Doğru sorular...
Tatlım, görümcemin kafası oldukça karışık. Öfkeli, kararı net gibiydi dün. gözünden bir damla yaş gelmedi. Öfkesi hiç dinmedi. Söyleyeceklerinde hiç şaşırmadı. Dağ gibi dimdik durdu.
Ben asıl sonrasında acaba kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Yani boşanmalı ya da boşanmamalı değil. Sadece buna kendi başına ve düşünerek karar vermeli.
Enişte boşanacağından emin gibi. 7 senelik karısını tanıyor çünkü... Eşyaların hepsini toplaması da bunun göstergesi. Bekleyip göreceğiz hep birlikte.
helal olsun görümcene esaslı hatunmuş..o aşifteye de helal olsun hangi medeni cesaretle benim ilgim vardı diyebilmiş..abisi kardeşindeki o....buluk ışığını umarım farketmiştir...bundan sonra kime kancayı takacak Allah bilir..bu arada görümcene hakkatten kanım ısındı ha böyle dimdik kadınlara hayranım..
Anladım canım en doğru kararı görümcen vericek artık bu saaten sonra boşan yada boşanma diye baskı yapılırsa daha kötü olur zaten kendi affedebilicekse affeder yok sindiremezse boşanır artık ona kalmış ama ben olsam boşar donuna kadar alırdım yıpranma davası v.s her yere başvururdum görümcen akıllı bir kadın sanırım yazdıklarından anlaşılan bu inşallah en doğru kararı verir güçlü olduğu herşeyin üstesinden geleceği hissi verdi bana adam için diyecek en doğru sözleride söylemiş sonuçta kalben beyinen isteyerek msjlaşmış bişeyler yaşamış gerisi boş
Öyledir canlar görümcem. Güçlüdür. En azından bizim gördüğümüz yönü bu.
Kız 24 yaşında 3 tane de abisi varmış. Hayran kaldım kızın cesaretine...
Yaşanacakları bekleyip göreceğiz...
Çooooook teşekküler size önce kendim sonra görümcem adına ...
helal olsun görümcene esaslı hatunmuş..o aşifteye de helal olsun hangi medeni cesaretle benim ilgim vardı diyebilmiş..abisi kardeşindeki o....buluk ışığını umarım farketmiştir...bundan sonra kime kancayı takacak Allah bilir..bu arada görümcene hakkatten kanım ısındı ha böyle dimdik kadınlara hayranım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?