• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma :(

Elalis

75.5 🐘-73.4🐳
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
15.709
57.946
598
20 yıllık kocam gitmiş elin kadının hikayesine "güzellik" yazmış instada.
Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum

İş kurmak için aileden destek alabilir misiniz? Kosgeb kadın girişimcilere 50 bin lira hibe veriyor ayrıca. Eğer bir butik veya pastane veya atölye veya mesleğiniz neyse onunla ilgili bir yer açmayı düşünürseniz kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Kendinizi çaresiz görmeyin. Sadece kararınızı net olarak verin ondan sonrasını düşünmeyin. 40 yaş ne ki? Grnç sağlıklı kadınsınız. Hayatınızı kurarsınız.

20 yıllık kocam gitmiş elin kadının hikayesine "güzellik" yazmış instada.
Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum
Haah iste sizin bu mesajinizi bilboard yaptirip sehrin her yanina asmak lazim. 19 yasinda cok seviyorum deyip koca pesinden kosan kizlara, kocisi istiyor diye isi birakip harcliga mahkum olanlara, benim kocisim beni aldatmaz demek ki sorun sizde diyen egolu hanimlara da gunde on kere okutmali. Kocam calissin ben yiyeyim diye dusunen hanimlar o altin kafesin anahtarini kendi teslim ediyor adama. Sonra vah yillarim ah omrum.
Siz de dertlisiniz tabii kusura bakmayin sert yaziyorsam ama gencecik ogrencilerimle bile konsuurken kocamin maasi iyiyse ben calismam hocam diyor mimarlik, psikoloji ve muhendislik ogrencisi kizlar.
Dusunun neler yapabilirsiniz ona gore bi is arayin. Anne baba da uc ay size tahammul etse yeter. Sonra hemen baska bi yere tasinirsiniz tabii eger ayrilmak istiyorsaniz.

Burnu sürtsün istemiyorum.onu yokluğumla cezalandırmak istiyorum. Seviyorum benim için çok zor olacak ama devam edersem kendimi yer bitiririm. Çocuklar için 5_6 sene katlanmak mi? Kendi ruh sağlığım için boşanmak mi? Bütün gece bunu düşündüm.deliricem Allahım maddiyat düşününce elim kolum bağlanıyor. Alabileceğim 1600 lira o da komple kira fatura.

Burnu sürtsün istemiyorum.onu yokluğumla cezalandırmak istiyorum. Seviyorum benim için çok zor olacak ama devam edersem kendimi yer bitiririm. Çocuklar için 5_6 sene katlanmak mi? Kendi ruh sağlığım için boşanmak mi? Bütün gece bunu düşündüm.deliricem Allahım maddiyat düşününce elim kolum bağlanıyor. Alabileceğim 1600 lira o da komple kira fatura.
Sanirim belinizi baglayan tek sey maddiyat .Yaptiklarindan sonra duygulariniz degismis doğal olarak .Ayni duzende kalmaya devam edemez misiniz ? O gitsin ama cocuklarina destek olur mu ,bana ne havasina mi girer .Bir de çocuğunuz bu donem mi sinava girecek?Katlanabilirseniz sinavi bekleyin .Bu surecte de is bulup calisirsiniz .Hem soranlara da cocuk uniye baslayacak destek lazim der gecistirirsiniz .

Peki bişey sorucam bu durum aldatma sayılır mı sizce? Israrla abartıyorsun çocukları düşün ben bişey yapmadım diyo. Benim için kesinlikle aldatma net. Hangi kalple hissettin hangi gözle baktında yazabildim diyorum cevap yok :(

Canim benim allah sabır versin biraz surundur korkut. Eğer için almiyorsa yapamiyorsan onlan düşün derim
.

Peki bişey sorucam bu durum aldatma sayılır mı sizce? Israrla abartıyorsun çocukları düşün ben bişey yapmadım diyo. Benim için kesinlikle aldatma net. Hangi kalple hissettin hangi gözle baktında yazabildim diyorum cevap yok :KK43:
Eyleme dönüştürme firdati gecse eline dönüştürür bence .Ama hem yaştan dolayi hem de size yakalanmamak icin sanal aldatma olarak isi yürütmüş. Peki aksamlari evde midir ? Ya da normal hayatta boyle seyler yapar mi bunu sorgulayın cevabi bulacak olan sizsiniz .

Peki bişey sorucam bu durum aldatma sayılır mı sizce? Israrla abartıyorsun çocukları düşün ben bişey yapmadım diyo. Benim için kesinlikle aldatma net. Hangi kalple hissettin hangi gözle baktında yazabildim diyorum cevap yok :KK43:
Bu tek başına aldatma değil tabi bence. Samimi bir arkadaşa söylrnebilecek bir laf evet hadsizce ama söylenebilir. Ama sanırım bu olayların evveliyatıda var. Bu ilk vukuat değil. O yüzden aldatma konusundan eminsiniz.

Sanirim belinizi baglayan tek sey maddiyat .Yaptiklarindan sonra duygulariniz degismis doğal olarak .Ayni duzende kalmaya devam edemez misiniz ? O gitsin ama cocuklarina destek olur mu ,bana ne havasina mi girer .Bir de çocuğunuz bu donem mi sinava girecek?Katlanabilirseniz sinavi bekleyin .Bu surecte de is bulup calisirsiniz .Hem soranlara da cocuk uniye baslayacak destek lazim der gecistirirsiniz .
Bu haziranda girecek sınava. Ona dedim her ne olursa olsun sınavını etkilenmesin beni görüyorsun diye. Küçük çok ağlıyor ortaokulda oda. Daha bizimkilerin haberi yok o kadar utanç verici ki düşünmesi. Acele karar vermiyorum. Pazartesi adliyeye gidip sorucam ne gerekiyorsa diye. Avukat tutamam ama yardım ederler herhalde. Pılımı pırtımı toplayıp göçebe gibi anneme gitmiycem önce iş bulup ev kiralayıp öyle çıkıcam bu evden

Bu haziranda girecek sınava. Ona dedim her ne olursa olsun sınavını etkilenmesin beni görüyorsun diye. Küçük çok ağlıyor ortaokulda oda. Daha bizimkilerin haberi yok o kadar utanç verici ki düşünmesi. Acele karar vermiyorum. Pazartesi adliyeye gidip sorucam ne gerekiyorsa diye. Avukat tutamam ama yardım ederler herhalde. Pılımı pırtımı toplayıp göçebe gibi anneme gitmiycem önce iş bulup ev kiralayıp öyle çıkıcam bu evden
Bu ev kira mi kendinizin mi ? Cocuklarla birlikte duzeninizi bozmayin onun burnu surtulsun .Siz niye evinizden olacaksiniz .

Sokakta baksa internette gezerken gozu takilsa nolcak derim. Ama iletisim kurmus bi yerde mesaj atmis. Belki cevap gelir diye bi umut. Bence bu bi adim atmaktir ve aldatmaktir. Erkeklerdeki yuzsuzlugun sonu yok. Kadinla yatakta bassaniz bile ya bi kere yaptim elin o...sundan mi kiskaniyosun beni derler ama siz tv de himmm cagatay da kutur kutur haaa falan deseniz eminim tencere tava ne olsa kafaniza yersiniz.

Eyleme dönüştürme firdati gecse eline dönüştürür bence .Ama hem yaştan dolayi hem de size yakalanmamak icin sanal aldatma olarak isi yürütmüş. Peki aksamlari evde midir ? Ya da normal hayatta boyle seyler yapar mi bunu sorgulayın cevabi bulacak olan sizsiniz .
7_24 beraberiz neredeyse. Gezeriz tozarız akşamları da evde ama elinde hep telefon.

Tam olarak aldatma degilse de bi meyildir nere varacagini tam bilemezsiniz guvensizlik olusturabilir artik icinizde
Bi arayis ta olabilir yani boyutu nedir biz bilemeyiz tabiki.. bide ne hikayesi bunlar ben anlayamadim. Neye guzelik yazmis.. samimi bi cumle degilmi guzellik demek bi kadina? Yani o instig hesabiyla bi goruşu b muhabbeti varmiki. Belirsizlik cok yani ama bi meyil olmus esinizde sanki

Benim adamda işyerinde eşlerini çok seven ama bu netlerde kadınlarla oynasip dalga geçen aldatma olmuyormus eglencesine yapiyorlar mis bende sen asla deidm biz yapsak dalgasina adamlarlan o..
Çıkarız demi kapı dışarı onlar kendi yaptıklarını normal kadınların anormal görüyormuş. Da yazık bu evdeki kadinlara bi mesaj bi arma güzel sohbet etmezler elin kadınları kiymetli oluyor.. bilemedim canim onlarin dusuncesi aldatma değil gibi biz yapsak kiyamet kopar bağlar kopardi elin adamina.

Bu ev kira mi kendinizin mi ? Cocuklarla birlikte duzeninizi bozmayin onun burnu surtulsun .Siz niye evinizden olacaksiniz .
Aynen ben de bunu anlamiyorum. Kadin niye gidiyo evden. Abd de kadin aldatsa bile ev kadinin oluyo eger cocuk varsa. Duzen bozulmasin diye. Bosanma erkekler icin korku verici bisi orda cunku hem nafaka oduyor hem de evi kadina veriyor. Ama bizde nedense bosanma kadina kotuluk. Yapabiliyorsaniz esyalarini hazirlayin kenara koyun ve kilidi degistirin. O gitsin!

Bence aldatma
Gerçi mahkemelerde yüzyüze görüşmeden sırf mesajla aldatma sayılmıyo
Ama sana katılıyorum kesinlikle aldatma
Çok zor bi durum dile kolay
Dediğin gibi ayrılsan sevinecekler
Ayrılmasan ohhh rahatlığını daha çok yaşıcak
Ama erkekler tahammül edildikçe daha çok havalanacaklar ne kötü :(
Madem ayrılacaksın o zaman onuaffet daha kötü aldatırsa elinde delil olur tazminat almış olursun

Back
X