Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kuzeniniz,içinde çok agırmış birde mrtresinden bebek yapmış ve 1,5 yaşınamı gelmiş, nasıl anlayamıyorlar bu kadar uzun süreçteki illaki anlaşılır diye düşünüyorum.. Boşandımı kuzeniniz?Canm hiç o evden ayrılma kendisi defolsun. Kendine iş bul geçinip gidersin.Bu adamları anlamıyorum ayıp ya bunca yıllık evliliği bir kalemde siliyorlar.ama biz kadınlar herşeyi düşünüyoruz. Çocukları sınavlarını. Hakikaten biz bir erkeğe böyle cvp yazsak cinayet sebebi olur.Cok sinirleniyorum bu adamlara..Bu ara kuzenimin eşi aldatmış bir se bebek yapmış 1 buçuk yaşında olmuş çocuk.yeni duydu. Ya bu adamlar ne zannediyorlar kendilerini.
Ben 52 yaşındayım, çalışıyorum. ve daha kazançlı olabilecek yeni iş planları yapıyorum. Siz daha gençsiniz..yapabileceğiniz bir şey vardır mutlaka.İş kurmak için aileden destek alabilir misiniz? Kosgeb kadın girişimcilere 50 bin lira hibe veriyor ayrıca. Eğer bir butik veya pastane veya atölye veya mesleğiniz neyse onunla ilgili bir yer açmayı düşünürseniz kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Kendinizi çaresiz görmeyin. Sadece kararınızı net olarak verin ondan sonrasını düşünmeyin. 40 yaş ne ki? Grnç sağlıklı kadınsınız. Hayatınızı kurarsınız.
Bir çalışma hayatı başlasa kendine güveni gelirde, hiç çalışma hayatı olmayan hanımlarda bu korku hep var bu hayattan uzak yaşamanın korkysu malesefBen 52 yaşındayım, çalışıyorum. ve daha kazançlı olabilecek yeni iş planları yapıyorum. Siz daha gençsiniz..yapabileceğiniz bir şey vardır mutlaka.
Aynen oyleeeeHaah iste sizin bu mesajinizi bilboard yaptirip sehrin her yanina asmak lazim. 19 yasinda cok seviyorum deyip koca pesinden kosan kizlara, kocisi istiyor diye isi birakip harcliga mahkum olanlara, benim kocisim beni aldatmaz demek ki sorun sizde diyen egolu hanimlara da gunde on kere okutmali. Kocam calissin ben yiyeyim diye dusunen hanimlar o altin kafesin anahtarini kendi teslim ediyor adama. Sonra vah yillarim ah omrum.
Siz de dertlisiniz tabii kusura bakmayin sert yaziyorsam ama gencecik ogrencilerimle bile konsuurken kocamin maasi iyiyse ben calismam hocam diyor mimarlik, psikoloji ve muhendislik ogrencisi kizlar.
Dusunun neler yapabilirsiniz ona gore bi is arayin. Anne baba da uc ay size tahammul etse yeter. Sonra hemen baska bi yere tasinirsiniz tabii eger ayrilmak istiyorsaniz.
Kendinizi sevmiyor musunuzBurnu sürtsün istemiyorum.onu yokluğumla cezalandırmak istiyorum. Seviyorum benim için çok zor olacak ama devam edersem kendimi yer bitiririm. Çocuklar için 5_6 sene katlanmak mi? Kendi ruh sağlığım için boşanmak mi? Bütün gece bunu düşündüm.deliricem Allahım maddiyat düşününce elim kolum bağlanıyor. Alabileceğim 1600 lira o da komple kira fatura.
Bende ayni dirumdayim gecen hafta dan beri.ne halt yiyecegimi sasirdim.keske hic belli etmeseydim bilgimi.simdi bideyde olmadi.bosanma filan popomun ustune oturdum.benimki bir hastalsndi ipligi pazara cikacak diye geberiyodu nerdeyse.kocaman kocaman cocuklarina rezil olacak cunku.bende daha oncekini affedip sunger cektim.cunku cocuk univerditeye baslicakti.simdi nemi yapiyorum nefret ediyorum.parasini yiyorum ve bir gidim acimiyorum.beni enayi yerine koymak ne demekmis gorecek.buz gibi sogudum resmen tiksiniyorum.bosanirsam maas ve ev sorunum yok ama bu geberir biliyorum.bosanmsnin b..sini edince hastsnelik oldu.hastanelerden topladik.nerdeyse ben ozur dileyecek duruma geldim.gencligim gitti.zaten gorucu usuluydu.hic sevdirmedi kendini .kotulugu de olmadi ama sicakligi da olmadi.omrum zaten bitmis gibi geliyor.cocuklarin hatitina susmalimiydim yoksa cingari cikarip butun drngeleri bozmalimiydim.gittim psikolog agzi gevsek oldugu icin soramadim.susmayi bedel odetmeyi sectim.is goremez yani calisamaz duruma geldi korkudan manyak.20 yıllık kocam gitmiş elin kadının hikayesine "güzellik" yazmış instada.
Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum
Az önce kocaman bi buketle ve mektupla gelmiş. Hala aynı şeyi söyleyip yeminler ediyor. Yanlışlıkla yazmış. Kadınla görüşmem ispatımdır diyo 62 sn konuşmuş ama me bileyim tembihlemediğini. Getir konuşma dökümünü inanayım dedim. Bi arkadaşına sormuş sadece cinayet tehdit gibi bi suç olursa döküm ortaya çıkıyormuş. Biz severek hem de deli gibi severek evlendik. İlk günden daha çok aşığım. O da hissettirirdi hep aşkını. Ağladı çok ağladı diz çöküp saatlerce önümde. Ayrılırsak canına kıyarmış bensiz yaşayamazmış ve evet benimki de sabah acillik olmuş ben ablamdayken.Bende ayni dirumdayim gecen hafta dan beri.ne halt yiyecegimi sasirdim.keske hic belli etmeseydim bilgimi.simdi bideyde olmadi.bosanma filan popomun ustune oturdum.benimki bir hastalsndi ipligi pazara cikacak diye geberiyodu nerdeyse.kocaman kocaman cocuklarina rezil olacak cunku.bende daha oncekini affedip sunger cektim.cunku cocuk univerditeye baslicakti.simdi nemi yapiyorum nefret ediyorum.parasini yiyorum ve bir gidim acimiyorum.beni enayi yerine koymak ne demekmis gorecek.buz gibi sogudum resmen tiksiniyorum.bosanirsam maas ve ev sorunum yok ama bu geberir biliyorum.bosanmsnin b..sini edince hastsnelik oldu.hastanelerden topladik.nerdeyse ben ozur dileyecek duruma geldim.gencligim gitti.zaten gorucu usuluydu.hic sevdirmedi kendini .kotulugu de olmadi ama sicakligi da olmadi.omrum zaten bitmis gibi geliyor.cocuklarin hatitina susmalimiydim yoksa cingari cikarip butun drngeleri bozmalimiydim.gittim psikolog agzi gevsek oldugu icin soramadim.susmayi bedel odetmeyi sectim.is goremez yani calisamaz duruma geldi korkudan manyak.
Simdi kendime ve size soruyorum parasini yiyip agzina sç...yimmi yoksa bosanayim (KI BECEREMEZ YA GEBERIR YA ISLERINI BATIRIR COCUKLARIN ISTIBALINI MAHVEDER)mi bilemedim.bosanirsam yeniden genckesip huzel bir evlilikmi yapicam.hayir.k3ndini aklamak icin bana ne camurlar atcak kimbilir.bende sizin gibi sıkısıp kaldim.keske hic belli etmeseydim.not:benimki direk bir kizla gorusmuyordu.gittigi mekanda (sporda)gordugu bi kadin hakkinda onu becerdim diye arkadasina anlatiyodu.sonrada espri yaptigini soykeyip durdu.arkadasini kizdiriyomus guya.yani nefret ettim artik caresizlikten.tereyagindan kil ceker gibi defolup gitse kafam daha rahat etcek
20 yıllık kocam gitmiş elin kadının hikayesine "güzellik" yazmış instada.
Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum