• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma :(

Emin olun bir kez yapıp ve bundan hiç ders almayıp tekrar yelteniyorsa orada bir şey aramalısın. Siz daha onu tek bir kadına yazarken görüyorsunuz ya sizden önce de bazı şeyler yaşadıysa. Nefret ediyorum böyle erkeklerden, hele ki buket yaptırıp gelmiş falan. İnanmayın şu erkeklere , hiçbirisi hastaneye düşmez ya kendi yediği halttan sonra. Yazdığına göre bu adam sen yakaladığında yalanlar atmışta atmış sen bununla hala tekrar yuva kurmayı düşünüyorsan burdaki yorumların hiçbirisini dikkate alacağını sanmıyorum. Belli ki çocuklarınıza rahat yaşam yaşatamayacağım korkusu var, emin olun o adam o çocuklara bakmak zorunda ki bakmıyorsa en doğru kararı vermiş olmuşsunuzdur. İnsanın önce kendine saygısı olması lazım.

Siz ilkinde belli ki çocuk vardı bırakamamışsın. Şimdi de affedersen hatta burnunu sürtmek istesen bile kendini o kadar düşüreceksin ki yapma bunu kendine arkadaşım. Yaşınız genç henüz eminim ki bir beceriniz vardır abartmayın bu kadar çalışma işini kaç yaşında insanlar neler satarak evlatlarına bakıyor eğer eşinizde biraz insanlık varsa çocuklarınızın zaten ihtiyaçlarını karşılar. Sen hala aşığım diyorsun belli ki ayrılmayacaksın. Yanlışlıkla yazıp üstüne o kadar yalanlar atıyor. Bir kere daha yapsın bir kere daha affedersin nolacak onun gözünde her haltı yiyen kocasını affeden eşi olacaksın. Biraz fazla yükleniyorum ama çok saf olmayın arkadaşlarım bu kadar.

Sizin kuzeniniz,içinde çok agırmış birde mrtresinden bebek yapmış ve 1,5 yaşınamı gelmiş, nasıl anlayamıyorlar bu kadar uzun süreçteki illaki anlaşılır diye düşünüyorum.. Boşandımı kuzeniniz?
Malesef barıştı. Bebeğin annesi vefat etti.

Bosanmak ve bosanma asamasi o kadar kolay olmuyor.birde evde koca koca cocuklar var.onlarin yaninda tartisilmiyor bile.annem babam nelerle ugrasiyor bakin demesinler diye.cocuklar kendilerine bir hayat kurmaya calisiyor huzurlu bir ev istiyor.esim eve canim ailem diye giren biri.bize en ufak bisey oldugundugunda kendini paralar.yani adama bugun hastayim de eli ayagi bosalir.simdi ise birakin kavgayi konusma bile yapamiyirum .ben bur cumle kurmadan ter bosalip hastanelik olyor.kuru uzum gibi buzulup burustu.bende dusunuyorum ve diyorum ki sucsuzsan neden bu telas.seni kaybetmek istemiyirum diyor.simdiden boyleyim yanimda sen olmazsan denekki ben olurum diyir.saskunlikla izliyorum.yani bize bosanma isi cok uzak girunuyor.bosanmaya kalkmam demek bu adamin timarhanelik olmasi ve cocuklarin issiz ve geleceksiz bir babaya hatta hasta bir ana babaya sahip olmasi demek.tabi herseyi goze alip gozunu karartan olabilir ama kisacasi her turlu suruncez.devam edersek hic bir sey eskisi gibi olmucak.huzur kalmicak.bitirirsek daha beter olcak hersey.iki kotuden birini sectim kalmayi sectim.kendime bir duzen kurdum yalnizligimla.dirsek ceviren iki yuzlu dostlarimla (o kadar insan icinde dertlesecek birini bile bukamadim).haha hihi yaparken iyi gel konusalim bir kahve icelim deyince arazi olan dost gecinenlerle.kurslarda ve sporla kendi dunyamda gecinip gitmeyi planloyoru.kendimi bencil olmaya alistirdim birden.kimseye de acimiyorum artik.kendime dokundurtmuyorum cinsel anlamda tiksinti geldi

Tanidigim uc kisi var biri kadinla direkt basti.adami pençesine aldi bisamadi gururla geziyor kaptirmadim diye.bir digeri bevegi var adami whattsap ta yakaladi diline vurdu birakmadi pesinde hafiye gibi dolaniyor.bir digeri de direk bosandi.ama sonra ayni adamla tekrar evlendi.diyeceksinizki etrafinizda duzgun biru yokmu.var tabi .ama erkek milletinin duzgunu cok az malesef.agina dusurdiklerini affetmez bunlar.biraz daha surundurun.biz terapiye basladik esimin israriyla.surundurmek istiyirum ama hastalaniyor

20 yıllık kocam gitmiş elin kadının hikayesine "güzellik" yazmış instada.
Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum
Son durumunuz nedir acaba

Bence iş bulmaya bak
Yüklü bir tazminat davası aç
Kanıt topla gizlice
Allah yardım eder ya
40 yaş çok genç bir yaş
Çekmek zorunda değilsin..

Merhaba eğer satış danışmanlığı uygun olursa çok iyi bir firma var gusto diye 27 yaş üstü bayanlar ile çalışıyor Benim annem 43 yaşında ve şuan bu bayan giyim firmasında çalışıyor son derece nezih

ben de ilerde böyle konular açmamak adına çalışmak istiyorum ama şu şartlar hiç mi olgunlaşmaz :hasta: Allah yardımcınız olsun diyebilirim sadece...

Son durumunuz nedir acaba
Aynı. Hergün her dakika mesaj yalvarma. Komik geliyor. Yani bu söylediklerin şimdi mi aklına geldi be adam. Benim elimde aynı seninki gibi eminim bensiz yapamaz başka kimsesi yok çünkü. Ama bi arkadaş yazmış ya seni çantada keklik görüyor diye. Hani azıcık aramız bozuk olsa anlıycam da.
Pazartesi adliyeye gideceğimi bildirdim. Küçük oğlum delirdi nasıl ağlıyor. Gelmiş bana çocuğun haline bak diyo nolu yapma etme. Ben mi yaptım deliricem. Annem babam var oğlum var elimi kolumu bağlayan. Bilmiyorum dipteyim hiçbir şey yapmıyorum yapamıyorum. Çok zormuş onu anladım. Çocuklar küçükken büyük olsalar hiç düşünmeden giderdim diyordum ama büyüyünce daha zormuş. Kendimden nefret ediyorum.
Cinsel anlamda bana değil dokunmak kokumu bile duyamaz.

Uzuldum :( allah bildigi gibi yapsin,pis adam. Universite yasinda cocugu varmis ondan da mi utanmamis acaba

Bir ay önce bi hikayesine göz kırpma emojisi koymuş. Hikayeleri göremedim tabi ben. Yıllar önce aynı haltı yedi affettim. Bi daha etmem dedim. Aramızda nasıl iyi canım cicim. Üniversiteye gidecek çocuğumuz var ya. Aptalca açıklamalar yeminler cart curt. Sanırım kur aşamasında yakaladım bu sefer. Boşanınca göbek atacak çok kişi var. Boşanmazsam bana yazık dün tansiyonum tavan yaptı hayatımda ilk defa. Nasıl geçinicem ben. Yaşım olmuş 40 baba evine gitmem bu saatten sonra. Şimdi kiralara baktım uçmuş hepsi. Bu yaşa işte yok. Niye mahkum kalıyorum ben bu adama yaa. Ruhum daralıyor nefes alamıyorum
Canim is kur a basvursan bosanma actiktan sonra bosanma kagiyla ve sosyal hizmetlere bosanma kagidini gotursen maasta veriyolar is kur da oncelikte taniyorlar yakit yardimi da iste esinden nafakada al acima sen ye baskasi yiyecegine gecin git

Aynı. Hergün her dakika mesaj yalvarma. Komik geliyor. Yani bu söylediklerin şimdi mi aklına geldi be adam. Benim elimde aynı seninki gibi eminim bensiz yapamaz başka kimsesi yok çünkü. Ama bi arkadaş yazmış ya seni çantada keklik görüyor diye. Hani azıcık aramız bozuk olsa anlıycam da.
Pazartesi adliyeye gideceğimi bildirdim. Küçük oğlum delirdi nasıl ağlıyor. Gelmiş bana çocuğun haline bak diyo nolu yapma etme. Ben mi yaptım deliricem. Annem babam var oğlum var elimi kolumu bağlayan. Bilmiyorum dipteyim hiçbir şey yapmıyorum yapamıyorum. Çok zormuş onu anladım. Çocuklar küçükken büyük olsalar hiç düşünmeden giderdim diyordum ama büyüyünce daha zormuş. Kendimden nefret ediyorum.
Cinsel anlamda bana değil dokunmak kokumu bile duyamaz.
Emin olun kalmanızda ki tek sebep eşinize olan duygularınız daha zıyade bağımlı kişilik yapınız..Yalnız kalma korkusu ..Elalem korkusu...Maddiyat kaygılarınız vs.

İnsan kafasında ve yüreğinde bitirse hiç bir kuvvet ona mani olamaz ,net.O zaman bu mantıkla şöyle oluyor siz çocuklarınıza kıyamadığınız için ayrılamıyorusnuz diğer ayrılan kadınlar çocuklarını sevmiyor muydu da kıydılar o zaman .Onlar evlatlarını düşünmüyorlar mıydı ?Ben de sizin geçtiğiniz yollardan geçtim .Siz kendinizi düşünüyorsunuz .Diyorsununuz ki ,bu yaştan sonra kim olacak hayatımda nasıl olcak ah birde verilen yıllar harcanan emekler .

Bu ikinci affediciniz olacak ..Ve adam yeniden yapacak çünkü içinden gelen heyecan dürtüleri var ne kadar engel olabilecek kendine .Çünkü asla gidemeyecek olan bi kadın var .İsteidniz kadar burnunu sürtün o kuvvetin o gücün sizde olmadığını ve bağımlı kişilik yapınızı eşinizde biliyor .Bundan sonra tek bileceğiniz şey su olsun,eşiniz sadık efendi biri değil ve fırsatları tepmeyi bırakın adam alenen arayış içinde .Çok üzgünüm ama siz istediğiniz kadar onu cezalandırın sadece daha dikkatli davranmasını sağlayabilirsiniz adam aklı başka heyecanlarda.

kanıt olarak ekran resmi alsaydın bolca tazminat ve nafaka çekmeye değermi ?

Aklıma bir olay geldi . Bi tanıdık 18 yıllık evli çocukları falan da var .eşini de güya seviyor .
Adamın 3 yıllık bir ilişkisi varmış . Karısı öğreniyor . E 18 yıldan sonra kocamı o kadına kaptıracak değilim diyor . Sonuç . Kadın hala mutlu çocuklu :halay:
Sizin kine gelince 20 yıllık evlilii .elinizde fiili bir kanıt olmadan bitirmeyin derim .

Peki bişey sorucam bu durum aldatma sayılır mı sizce? Israrla abartıyorsun çocukları düşün ben bişey yapmadım diyo. Benim için kesinlikle aldatma net. Hangi kalple hissettin hangi gözle baktında yazabildim diyorum cevap yok :KK43:
Tabii ki aldatma sayılır. Alemsiniz

Haah iste sizin bu mesajinizi bilboard yaptirip sehrin her yanina asmak lazim. 19 yasinda cok seviyorum deyip koca pesinden kosan kizlara, kocisi istiyor diye isi birakip harcliga mahkum olanlara, benim kocisim beni aldatmaz demek ki sorun sizde diyen egolu hanimlara da gunde on kere okutmali. Kocam calissin ben yiyeyim diye dusunen hanimlar o altin kafesin anahtarini kendi teslim ediyor adama. Sonra vah yillarim ah omrum.
Siz de dertlisiniz tabii kusura bakmayin sert yaziyorsam ama gencecik ogrencilerimle bile konsuurken kocamin maasi iyiyse ben calismam hocam diyor mimarlik, psikoloji ve muhendislik ogrencisi kizlar.
Dusunun neler yapabilirsiniz ona gore bi is arayin. Anne baba da uc ay size tahammul etse yeter. Sonra hemen baska bi yere tasinirsiniz tabii eger ayrilmak istiyorsaniz.
Bravo müthiş doğru yazmışsiniz.

Yıllarca koca parası yerler. Bişey üretmezler. Evde seda sayan izlerler.

Sonra böyle bir durumda "napicam ben. İşim yok" diye ağlarlar. En çok üzüldükleri de adamın sağladığı imkanlardan mahrum kalacak olmaları olur.

Insan asgari ucretle çalışır yine de kendi ayaklari uzerinde durur, gururlu davranıp

40 ından sonra azani teneşir patlar diye boşuna dememişler , hayır kim dönüp bakacak bu saatten sonra bu ne özgüven yaa ?
ancak instada yorum yapmakla kalır kart horoz.

Back
X