Şüphe edecek davranışı yok ama her an aldatacak potansiyele sahipBenim esimde savunuyor bu hareketi bende bi tuhaf oldum açıkçası ama ortaya birşey çıkmayana kadar birşey yapamıyoruz
Benimde öyle canım maalesef bu görüşü gözü kapalı savunuyor ama ben yapmam deli misin diyor tabiiki inanmıyorum bekarken adi duyulan bir gencmis bayada çapkındı yani. Evlendikten bir süre sonra zaten eskilerle uğraşmaya başladım ama eşimle alakası yok kızlar beni bulup yazıyordu işte eşini ben seviyordum araya girdin gibiŞüphe edecek davranışı yok ama her an aldatacak potansiyele sahip
Seninkiyle huyları aynı. Eşimin eskilerden yazan yok. Ama karizmatik kadın ruhundan anlıyan bir erkek çok rahat birini bulur .Benimde öyle canım maalesef bu görüşü gözü kapalı savunuyor ama ben yapmam deli misin diyor tabiiki inanmıyorum bekarken adi duyulan bir gencmis bayada çapkındı yani. Evlendikten bir süre sonra zaten eskilerle uğraşmaya başladım ama eşimle alakası yok kızlar beni bulup yazıyordu işte eşini ben seviyordum araya girdin gibi
Benim bir arkadaşın eşide aynı durumdaydı arkadaşları yapıyordu Buda aynı oyle eşleri kabul ediyor kafasındaydı . Yapmam etmem diyen biriydi .Arkadaslar eşimin çogu arkadası aldatıyor. Eşimde eşleri takmıyor diyor. Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi. Bu lafa çok bozuldum. Şüphe etmeye başladım Saçmalama diyor. Ben öyle bir şey yapmam. Sürekli gece telefonunu karıştırıyorum. Bir şey bulamadım. Eşimin bu lafı biraz soğuttu beni. Çocugum bile olsa senden en ufak hatanda boşanırım dedim. Affetmem dedim. Eşimin çogu arkadası doktor eşleride öyle meslek sahibi güzel bayanlar. Bunlar böyle aldatılıyorsa kesin bende aldatılıyorumdur diye düşünmeye başladım. Eşime soğuk davranmaya başladım. Çünkü evlenmeden önce çok çapkınmış bunu evlenince itiraf etti. Bende şüphe etmeye başladım.
Allah korusun. Telefonunda şifre var ve bir numara arayınca herhangi bir numara hoparlörü ac dediğimde yüzü sapsarı kesiliyor şüpheleniyorum ama evden çıktığı yok sabah iş akşam evSeninkiyle huyları aynı. Eşimin eskilerden yazan yok. Ama karizmatik kadın ruhundan anlıyan bir erkek çok rahat birini bulur .
Bu yorum dan sonra benBenim bir arkadaşın eşide aynı durumdaydı arkadaşları yapıyordu Buda aynı oyle eşleri kabul ediyor kafasındaydı . Yapmam etmem diyen biriydi .
sonuc ;aldattı bi kaç ay önce de boşandılar . Sizden uzak
Vallah cnm dikkatli ol inan çevre ve arkadaş her haltı yaptırır ben eşimin oyle arkadaşı çıktı mı direkt arkadaşlığını kestiriyorum .Bu yorum dan sonra ben
Arkadaş ne gerek canım dayısının yanında çalışıyor ve dayisi eşini aldatıyor kızla.surekli fabrikadalar eşim de bunlara şahit bazen dayısını savunuyor ben ne yapayım ekmek kapımız orası nasıl gitme derimVallah cnm dikkatli ol inan çevre ve arkadaş her haltı yaptırır ben eşimin oyle arkadaşı çıktı mı direkt arkadaşlığını kestiriyorum .
Ne demk yani buŞerefsizler gül gibi karılarını aldatıyorlar diyenleri de gördük..
Benimki öyle şifre felan koymuyor. Hiç sorunumuz yok evliliğimizde mutluyuz ama şu dediği laff beni soğuttuAllah korusun. Telefonunda şifre var ve bir numara arayınca herhangi bir numara hoparlörü ac dediğimde yüzü sapsarı kesiliyor şüpheleniyorum ama evden çıktığı yok sabah iş akşam ev
Ne demk yani bu
Bizde mutluyuz ama.sifre varBenimki öyle şifre felan koymuyor. Hiç sorunumuz yok evliliğimizde mutluyuz ama şu dediği laff beni soğuttu
Yanı buda mantıklı bir cevap aslında.Erkeklerin konuyla ilgili ne dediği onemli değil ve bişeyin gostergesi değil diyorum...Karılarını aldatanları cok kınayıp arka planda kendi aldatanı da gördük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?