Aldatılma

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar eşimin çogu arkadası aldatıyor. Eşimde eşleri takmıyor diyor. Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi. Bu lafa çok bozuldum. Şüphe etmeye başladım Saçmalama diyor. Ben öyle bir şey yapmam. Sürekli gece telefonunu karıştırıyorum. Bir şey bulamadım. Eşimin bu lafı biraz soğuttu beni. Çocugum bile olsa senden en ufak hatanda boşanırım dedim. Affetmem dedim. Eşimin çogu arkadası doktor eşleride öyle meslek sahibi güzel bayanlar. Bunlar böyle aldatılıyorsa kesin bende aldatılıyorumdur diye düşünmeye başladım. Eşime soğuk davranmaya başladım. Çünkü evlenmeden önce çok çapkınmış bunu evlenince itiraf etti. Bende şüphe etmeye başladım.

Şüphe edecek davranışı yok ama her an aldatacak potansiyele sahip
Benimde öyle canım maalesef bu görüşü gözü kapalı savunuyor ama ben yapmam deli misin diyor tabiiki inanmıyorum bekarken adi duyulan bir gencmis bayada çapkındı yani. Evlendikten bir süre sonra zaten eskilerle uğraşmaya başladım ama eşimle alakası yok kızlar beni bulup yazıyordu işte eşini ben seviyordum araya girdin gibi

Benimde öyle canım maalesef bu görüşü gözü kapalı savunuyor ama ben yapmam deli misin diyor tabiiki inanmıyorum bekarken adi duyulan bir gencmis bayada çapkındı yani. Evlendikten bir süre sonra zaten eskilerle uğraşmaya başladım ama eşimle alakası yok kızlar beni bulup yazıyordu işte eşini ben seviyordum araya girdin gibi
Seninkiyle huyları aynı. Eşimin eskilerden yazan yok. Ama karizmatik kadın ruhundan anlıyan bir erkek çok rahat birini bulur .

Arkadaslar eşimin çogu arkadası aldatıyor. Eşimde eşleri takmıyor diyor. Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi. Bu lafa çok bozuldum. Şüphe etmeye başladım Saçmalama diyor. Ben öyle bir şey yapmam. Sürekli gece telefonunu karıştırıyorum. Bir şey bulamadım. Eşimin bu lafı biraz soğuttu beni. Çocugum bile olsa senden en ufak hatanda boşanırım dedim. Affetmem dedim. Eşimin çogu arkadası doktor eşleride öyle meslek sahibi güzel bayanlar. Bunlar böyle aldatılıyorsa kesin bende aldatılıyorumdur diye düşünmeye başladım. Eşime soğuk davranmaya başladım. Çünkü evlenmeden önce çok çapkınmış bunu evlenince itiraf etti. Bende şüphe etmeye başladım.
Benim bir arkadaşın eşide aynı durumdaydı arkadaşları yapıyordu Buda aynı oyle eşleri kabul ediyor kafasındaydı . Yapmam etmem diyen biriydi .
sonuc ;aldattı bi kaç ay önce de boşandılar . Sizden uzak

Eşleri takmıyor derken size de mi bunu aşılamaya çalışıyor. Aynı zmanda birde evlenen erkekler mutlu olduklarında dahi arayış içerisinde oluyor demesi. Bence kötü bit zihniyet. Bunu bir kadının eşine söylediğini düşünün.. O zama ne olur. Kusura bakmayın birşey yapıyor demiyorum ama zihniyet kötü.

Seninkiyle huyları aynı. Eşimin eskilerden yazan yok. Ama karizmatik kadın ruhundan anlıyan bir erkek çok rahat birini bulur .
Allah korusun. Telefonunda şifre var ve bir numara arayınca herhangi bir numara hoparlörü ac dediğimde yüzü sapsarı kesiliyor şüpheleniyorum ama evden çıktığı yok sabah iş akşam ev

Benim bir arkadaşın eşide aynı durumdaydı arkadaşları yapıyordu Buda aynı oyle eşleri kabul ediyor kafasındaydı . Yapmam etmem diyen biriydi .
sonuc ;aldattı bi kaç ay önce de boşandılar . Sizden uzak
Bu yorum dan sonra ben :kızgın:

Vallah cnm dikkatli ol inan çevre ve arkadaş her haltı yaptırır ben eşimin oyle arkadaşı çıktı mı direkt arkadaşlığını kestiriyorum .
Arkadaş ne gerek canım dayısının yanında çalışıyor ve dayisi eşini aldatıyor kızla.surekli fabrikadalar eşim de bunlara şahit bazen dayısını savunuyor ben ne yapayım ekmek kapımız orası nasıl gitme derim

Allah korusun. Telefonunda şifre var ve bir numara arayınca herhangi bir numara hoparlörü ac dediğimde yüzü sapsarı kesiliyor şüpheleniyorum ama evden çıktığı yok sabah iş akşam ev
Benimki öyle şifre felan koymuyor. Hiç sorunumuz yok evliliğimizde mutluyuz ama şu dediği laff beni soğuttu

bekarken çapkın olmasıyla evlilikte aldatması arasında bi bağlantı yok. Hatta bence bekarken hiç ilişkisi olmamış ya da zar zor bi iki kızla takılmış adamlar aldatmaya meyilli oluyor. Bekarken yapsın hevesini alsın, kendine güveni gelsin uysallaşıyor evlenince. tabi çapkınlıktan kastınız ona buna yazma, sürekli aranma vs biraz çaresizce çaplınlıklarsa o zaman evet tehlikeli. Ama eşinizin “eşleri bir şey demiyor yok efendim her erkek yapar” falan demesi bana da yol yapıyor gibi geldi. Siz tavrınızdan vazgeçmeyin bence de

Back
X