Fiziksel olayını siz yakalayamamissinizdir,onuda yapmıştır bence demekki yakalamasaniz devam edecekti, ben şahsen tekrar guvenemezdim ,güven gittimi geri gelmiyor her yaptığı birşeyde şüphe duyacaksınız huzur olmayacak, özgür bırakın istedigiyle flört etsin beyefendiÇok bunalımfayım. Yardıma ihtiyacım var. Ben 28 yaşındayım. Devlette öğretmenim. 9 aylık evliyim. Eşimle 17 yaşında tanıştık. Lisedeyken yazlık olarak markette çalışıyordum. O da markette çalışıyor. Bu şekilde tanıştık. Çok sakin ne desem yapan beni kırmamak için uğraşan ben sesimi yükseltsem de kesinlikle bana kızmayan alttan alan biriydi. Öyle güvenilir konuşuyordu ki sözlerine bakınca benden başka kimseyi görmeyecek çok sadakatli görünüyordu.ben üniversite mezunuyum. Öğretmenim. O lise mezunuydu. Ailesi de antepte öğretmenim diye oğullarının istanbul dışına gitmesin diye ayırmaya çalıştılar. Aileler yönünden çok sıkıntılı şeyler yaşadık. Ama o ailesini bile karşısına aldı benimle evlenebilmek için ve biz Ağustosta evlendik. O kadar mutluyduk ki ayaklarım sanki yerde değildi. Ama mart ayında aslında kocamın ben onu tanıdığımdan beri markette firmalardan gelen kızlarla rahat rahat konuşan biri olduğunu öğrendim. Ben kocamın facebook ve instagramı yok diye biliyordum. Aç diyırdum. Ama ben sevmiyorum diyordu. İlk önce facebook ve instagramını buldum ve nişanlıyken bir kıxla mesajlaşmalarını buldum. Kıxlarla sevgili olmuyor fiziksel temas yok ama flörtöz konuşmalar yapıyor. Kız sevgilinle gidecektin antebe ne oldu diyor. Orada kıza takılıyorum şu an erteledim diyor. Nişanlandığımızı söylemiyor. Biraz daha takılıyim bakacaz şu an hayatımı yaşıyım diyor. Kıza resimlerin harika faln bu şekilde flörtöz konuşmalar var. Biraz daha kurcaladığımda başka şeyler de buldum. Yani 10 yıldır her gördüğü kızla rahat konuşmaları var. Ben ailemin yanına geldim. Ben pişman oldum. Yanlışımı anladım diyor. Ama ben korkuyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan kişiler lütfen mesaj yazın. Kafayı yiyeceğim.
Onu bilemiyorum. Çünkü mesajları hep siliyormuş. Ama benden habersiz kullandığı facebook instagramını sadece ben bilmiyormuşum akrabaları bile kayıtlıymış. Evlendikten sonra o eski hesaplarını kapatmamış.Yanlış yaptığını anlaması için sizin yakalamanız mı gerekiyordu? Dingil herif Allah ıslah etsin ya. Yalnız herifi gömmeden evvel şunu da sorayım siz evlendikten sonrada bu flörtöz konuşmalar devam etmiş mi? Çünkü en son nişanlandığımızı söylememiş demişsiniz hadi nişanlandı söylemedi (ki o bile başlı başına karaktersizlik) evlendi ondan sonrada mı devam etti?
Zaten o kadar mutsuzum ki anlatamam. Çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kafama tıyo. Çek git diyorumO kadarla kalmaz o işler. Böyle devam eder gün gelir fiziksel olarak da aldatır. Ben boşan diyemem kimseye ama kendimi yerine koyduğumda çok mutsuz olurdum.
Onu bilemiyorum. Çünkü mesajları hep siliyormuş. Ama benden habersiz kullandığı facebook instagramını sadece ben bilmiyormuşum akrabaları bile kayıtlıymış. Evlendikten sonra o eski hesaplarını kapatmamış.
Ne diyeyim valla insan bosanda diyemiyor ama sevdiyinden ayrilamiyorsunda ama onlari aff edikce dahada beni kaybetmekten korkuyi die dusunup bir ay herseyi normal.yapib yine baslayacaktir bi kere yapan bidaha yapar sen once konus soz versin sonra bir program var watsapi varsa guzel bulursun aldatdigini eger varsa yaz bana soyliyim adini yukle onu telefonuna gece gizle prigrami bi kac gun iyi davran rahat hiss etsin yaparsa bence artik bence iliskiyi gozden gecir ayriligi dusunÇok bunalımfayım. Yardıma ihtiyacım var. Ben 28 yaşındayım. Devlette öğretmenim. 9 aylık evliyim. Eşimle 17 yaşında tanıştık. Lisedeyken yazlık olarak markette çalışıyordum. O da markette çalışıyor. Bu şekilde tanıştık. Çok sakin ne desem yapan beni kırmamak için uğraşan ben sesimi yükseltsem de kesinlikle bana kızmayan alttan alan biriydi. Öyle güvenilir konuşuyordu ki sözlerine bakınca benden başka kimseyi görmeyecek çok sadakatli görünüyordu.ben üniversite mezunuyum. Öğretmenim. O lise mezunuydu. Ailesi de antepte öğretmenim diye oğullarının istanbul dışına gitmesin diye ayırmaya çalıştılar. Aileler yönünden çok sıkıntılı şeyler yaşadık. Ama o ailesini bile karşısına aldı benimle evlenebilmek için ve biz Ağustosta evlendik. O kadar mutluyduk ki ayaklarım sanki yerde değildi. Ama mart ayında aslında kocamın ben onu tanıdığımdan beri markette firmalardan gelen kızlarla rahat rahat konuşan biri olduğunu öğrendim. Ben kocamın facebook ve instagramı yok diye biliyordum. Aç diyırdum. Ama ben sevmiyorum diyordu. İlk önce facebook ve instagramını buldum ve nişanlıyken bir kıxla mesajlaşmalarını buldum. Kıxlarla sevgili olmuyor fiziksel temas yok ama flörtöz konuşmalar yapıyor. Kız sevgilinle gidecektin antebe ne oldu diyor. Orada kıza takılıyorum şu an erteledim diyor. Nişanlandığımızı söylemiyor. Biraz daha takılıyim bakacaz şu an hayatımı yaşıyım diyor. Kıza resimlerin harika faln bu şekilde flörtöz konuşmalar var. Biraz daha kurcaladığımda başka şeyler de buldum. Yani 10 yıldır her gördüğü kızla rahat konuşmaları var. Ben ailemin yanına geldim. Ben pişman oldum. Yanlışımı anladım diyor. Ama ben korkuyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan kişiler lütfen mesaj yazın. Kafayı yiyeceğim.
Cok uzuldum valla senin adina ayni weyi bende yasadim.kisa sure once cok yipratici bi durum offfZaten o kadar mutsuzum ki anlatamam. Çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kafama tıyo. Çek git diyorum
Bana solsr misiniz o programıNe diyeyim valla insan bosanda diyemiyor ama sevdiyinden ayrilamiyorsunda ama onlari aff edikce dahada beni kaybetmekten korkuyi die dusunup bir ay herseyi normal.yapib yine baslayacaktir bi kere yapan bidaha yapar sen once konus soz versin sonra bir program var watsapi varsa guzel bulursun aldatdigini eger varsa yaz bana soyliyim adini yukle onu telefonuna gece gizle prigrami bi kac gun iyi davran rahat hiss etsin yaparsa bence artik bence iliskiyi gozden gecir ayriligi dusun
Solerseniz sevinirim çok önemliBana solsr misiniz o programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?