- Konu Sahibi REYHAN1990
-
Yuva yıkmak size göre çok kolay sanırım ama herkes bir şansı hakeder.Kendi düşünceniz kendi düşüncem bu kadar.Yeri gelir zavallı da oluruz sorun yok. Düşen her kadın dipçik gibi ayakta durabilir bence.Eşi boşayacak kadar yüreği olmayıp kadından intikam planı yapmak zavallıca bir davranış.
Önce kocayı boşarsın. Asıl sorumluya olması gerektiği gibi davranırsın.
Ama yok kocam koynumda dursun üçüncü şahış da kocama bulaşmak neymiş görsün derseniz beğenmedimleri yersiniz.
Olsun üzülmeyin hayatınızda kötü giden ne varsa düzelir inşallah çok da şaapmamak lazımZoruma değil de dediğim gibi komiğime gittiniz
ok sağolOlsun üzülmeyin hayatınızda kötü giden ne varsa düzelir inşallah çok da şaapmamak lazım
Çocuklarınız kaç yaşında? Okul çağına geldilerse bence ayrılın düşünmeden. Cinsellik olmasına gerek yok ki aldatma için. Ruhen aldatmış zaten nasılsın her şey eskisi gibi olsun.10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Valla adam-sözgelimi- uçkurunun peşine giderek o yuvayı yıkmış zaten. Böyle halt yiyen hiç kimse ikinci şansı hak etmez. Siz anca kendinizi kandırın.Yuva yıkmak size göre çok kolay sanırım ama herkes bir şansı hakeder.Kendi düşünceniz kendi düşüncem bu kadar.Yeri gelir zavallı da oluruz sorun yok. Düşen her kadın dipçik gibi ayakta durabilir bence.
Birbirlerini ilk buluşmada beğenmemiş olsalar bile evli bir adamın başka bir kadınlar o anlamda buluşmaya gitmesi aldatma sayılmaz mı zatenİki kere buluşma var ortada. Demek ki ilkinde birbirlerini beğendiler ki buluştular.
Hesabı ilkin eşiniz, ikinci de kadın ödemiş olabilir.
Senin değerini anladım demesi tamamen yalan. Karısının değerini bilen ve ahlaklı bir adam başka bir kadına ilk aşkımsın demez, evliyse hele hiç bulaşmaz.
Ortaya cikmasaydi, daha da ileri gideceklerdi. Sizi uyutuyor, devam edecek, kanmayın yalanlarına.
Bunlar böyle. Hem gönlüm olsun, hem pastam dursun.
15 günlük bir iliski olduğuna inandiniz mi?
Adam cinsel birşey yaşamamış ki senin başına gelirse hemen boşarsın ama benim gördüğüm evliliklerde ihanetin yüzde doksanında barışma oluyor.Ha erkek bunu değerlendirir tekrar etmezse amenna ama ederse boşanıyorlar.Valla adam-sözgelimi- uçkurunun peşine giderek o yuvayı yıkmış zaten. Böyle halt yiyen hiç kimse ikinci şansı hak etmez. Siz anca kendinizi kandırın.
Çok sevdiğim bir söz vardır GÜVEN TEK KULLANIMLIKTIR.
Sizin kocanızın gözü dışarıda olduğu sürece üçüncü kişilerin biri gider biri gelir. Siz de anca hangisine yetişsem diye düşünürsünüz.
Ha ama illa yuvam diyip yıkmayacaksanız karşıdaki kadına da söz söylemeyeceksiniz.
Size ve yuvanıza söz vermiş olan eş kişinizin umurunda olmamışsınız o kadın için kimsiniz ki? İstediğinle birlikte olur size ne?
Midesiz davranıp yuva adı altında adamı hala yatağınızda alıp da sonra vay efendim o kadın o kadın diye dolaşmayın komik oluyor.
Aldatma sadece cinsel birliklelikle olmaz. Kafasından geçiriyor bir de karşıdakini kandırmak için bekarım diyor pislik herif.Adam cinsel birşey yaşamamış ki senin başına gelirse hemen boşarsın ama benim gördüğüm evliliklerde ihanetin yüzde doksanında barışma oluyor.Ha erkek bunu değerlendirir tekrar etmezse amenna ama ederse boşanıyorlar.
Böyle bir konuda konuşmak çok üzücü daha önce aldatılmadım çok şükür eşimin gözü dışarıda da değil fakat bu aldatılmayacağım anlamına gelmez tabi ki herşey Allahtan.Teşekkür ederim fikirlerin için doğru düşünmüyor da olabilirim çünkü düşüncesi bile iğrenç bir durum.İhanete uğrayan kadınların Rabbim yardımcısı olsun ve tabi ki ayrılabiliyorlarsa biran önce ayrilsim ama dediğim gibi çocuk olunca çoook çok zor oluyor buna defalarca şahit oldumAldatma sadece cinsel birliklelikle olmaz. Kafasından geçiriyor bir de karşıdakini kandırmak için bekarım diyor pislik herif.
Ayrıca en az 2 kez buluşmuşlar. Kadın yakalaması onu da yaparlardı.
Bence konu sahibinin yakalamadığı çok daha fazla aldatılmışlığı var. Şimdi de affettiği için aldatılmaya devam edecek.
Büyük ihtimal çok mutsuz birisin..Bence kadının kocasını bul sen olduğun belli olmicak şekilde kocasına ilet kanıtlarını.Umarım umursuz herifin teki değildir de dersini alır orspu.
Çok mutlu ve harika evliliği olan birisiyim çok şükür ama ihanete karşı hassasiyetim var sinirlendim.Büyük ihtimal çok mutsuz birisin..
Eşimle de tabiki konuşur uyarımı yaparım o ayrı ama üçüncü şahıstan da intikamımı alırım bu sadece bir fikir kendine kalmış.Zaten ihanete uğrayan kaç kadın mantıklı hareket ediyor ki devam ediyor?
Ahahahahah çok komiksin benim başıma gelse bir şans veririm sanane benim fikrim.Kendi düşüncelerine odaklan.Uyarini mi yaparsin ne minnos. Tek ayak ustunde de beklet ama iyice alsin dersini.
Bu hassas haliniz mi? Aldatılıp boşamanak ve 3.kişiden intikam almak.Çok mutlu ve harika evliliği olan birisiyim çok şükür ama ihanete karşı hassasiyetim var sinirlendim.
calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Çok afedersiniz ama eşiniz eskortla görüşmüş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?