- 5 Ocak 2022
- 1.117
- 1.862
- 83
- Konu Sahibi REYHAN1990
-
Affetmezdim, affedemezdim. Suratina baktikca midem bulanirdi. Boşardim. Kendi gururuma yediremezdim, aldatilip devam etmeyi.10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Bir kere yapan hep yapar unutmayın.Hatanın tekrarı olmaz.Üzgünüm, denenmiş kanıtlanmış çok geç olmadan bakın yolunuza.10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Bence kadının kocasını bul sen olduğun belli olmicak şekilde kocasına ilet kanıtlarını.Umarım umursuz herifin teki değildir de dersini alır orspu.
Gördüğüm kadarıyla beğenmeyenler oluyor eğer yasak ilişki yaşamıyorsanız neden rahatsız oluyorsunuz?Bence kadının kocasını bul sen olduğun belli olmicak şekilde kocasına ilet kanıtlarını.Umarım umursuz herifin teki değildir de dersini alır orspu.
Ya insan zaten kendisini aldatacağını düşündüğü kişiyle niye evlenir ki. Her normal kadın eşine güveniyordur ve eşinin onu aldatmayacağını düşünüyordur.12 senelik evliyim,eşime gerçekten çok güveniyorum ama asla onu diyemem işte.Erkeklerin anatomisi çok farklı,bazıları için aldatmak yemek içmek gibi birşey.Allah kimsenin başına vermesin.
nasıl bir ders verebilirim
nasıl bir ders verebilirm mesela
Komiksiniz ama traji-komikGördüğüm kadarıyla beğenmeyenler oluyor eğer yasak ilişki yaşamıyorsanız neden rahatsız oluyorsunuz?
Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse ya gider kadını yolarım ya da kocasına söyler intikam alırım içimin bir şekilde soğuması gerekir.Bu kadar basit.Eşime de bir kere şans veririm çünkü bir kadının isteyip elde edemeyecği hiçbir erkek yoktur.Bu hayatta büyük konuşmayalım aile huzurumuza dikkat edelim yeterli.Gerisi eş olarak seçtiğiniz insanin haysiyetine ve nefsine kalmış.
Affetmis gozukuyorsaniz gerçekten affedin öyleymiş gibi yapmayın.zira bu sizi yiyip bitirir ama yok sindiremiyorum diyorsanız imkanlarımız da varsa ne yapmanız gerektiği belli...10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Bence en büyük tuhaflık esinizde.calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Gördüğüm kadarıyla beğenmeyenler oluyor eğer yasak ilişki yaşamıyorsanız neden rahatsız oluyorsunuz?
Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse ya gider kadını yolarım ya da kocasına söyler intikam alırım içimin bir şekilde soğuması gerekir.Bu kadar basit.Eşime de bir kere şans veririm çünkü bir kadının isteyip elde edemeyecği hiçbir erkek yoktur.Bu hayatta büyük konuşmayalım aile huzurumuza dikkat edelim yeterli.Gerisi eş olarak seçtiğiniz insanin haysiyetine ve nefsine kalmış.
Zorunuza gittim sanırım yazdıklarım ama bu sadece bir fikir ister uygulaar ister uygulamaz.Herşeyi bu kadar ciddiye almayın derim hayat bu hersey olur.Komiksiniz ama traji-komik
Eşimle de tabiki konuşur uyarımı yaparım o ayrı ama üçüncü şahıstan da intikamımı alırım bu sadece bir fikir kendine kalmış.Zaten ihanete uğrayan kaç kadın mantıklı hareket ediyor ki devam ediyor?düşünceniz mantık hatalarıyla dolu o yüzden beğenmemişlerdir. evlendiğiniz kişi eşiniz . yani imzayı onunla atıyorsunuz size sadakat yükümlülüğü olan da eşiniz.
yani sizi aldatan kişi eşiniz olduğundan diğer kadın sizi ilgilendirmez. ha bende insanım sinirime hakim olmamam ortalığı karıştırmam lazım diyorsanız da eşimi affedeyim diğer kadını yolayım görüntüsü eşiniz tarafından acizce görülür muhtemelen
Eşi boşayacak kadar yüreği olmayıp kadından intikam planı yapmak zavallıca bir davranış.Eşimle de tabiki konuşur uyarımı yaparım o ayrı ama üçüncü şahıstan da intikamımı alırım bu sadece bir fikir kendine kalmış.Zaten ihanete uğrayan kaç kadın mantıklı hareket ediyor ki devam ediyor?
Eşimle de tabiki konuşur uyarımı yaparım o ayrı ama üçüncü şahıstan da intikamımı alırım bu sadece bir fikir kendine kalmış.Zaten ihanete uğrayan kaç kadın mantıklı hareket ediyor ki devam ediyor?
evliliklerde sadakat önemli ama ne yazık ki erkeklerin %99 aldatıyor DNA ları gereği mi yoksa başka bişey mi anlamadım.şunu da belirteyim siz ne yaparsanız yapın insanın içinde olacak bazı şeyler kadın ya da erkek farketmiyor.10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Zaten değerli olsam beni aldatmaz misal söylüyorum. O saatten sonra da benim içim başka türlü soğumaz herkesin kendi fikri.işte intikam alınması gereken kişi var ise o eşiniz oluyor, 3. şahısları ne kadar işin içine sokarsanız kendi değerinizden düşürürsünüz
Zoruma değil de dediğim gibi komiğime gittinizZorunuza gittim sanırım yazdıklarım ama bu sadece bir fikir ister uygulaar ister uygulamaz.Herşeyi bu kadar ciddiye almayın derim hayat bu hersey olur.
Nasıl bilmiyorsunuz affetmişsiniz ya işte.ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?