Aldatilma

Zaten çalışıyormuşsunuz çocuklarla kim ilgileniyor ki siz boşaninca çocuklarla ilgilenemeyesiniz?
Adam evde oturup 7 24 çocuk mu bakıyor?
Cocuklarla ilgilenmesiyle bir alakası yok oda bende çalışıyoruz ve annem ve ya kardeşlerim okula bırakıp aliyor sadece bizimle alisveris gezmeye de istedikleri hiç bir şeyi eksik etmiyorm diye savunuyo sadece

İlk 2 çocuğu aranızda mesafeler varken mi yaptınız?
Ne derseniz deyin durumunuz sadece sizin tavırlarınızla ilgili. Söz vermiş tutmamış vs bunlar bahane değil.
Kullanmayın atık şu çocukları yahu.
"Aşığım aldatsa da katlanıyorum üçüncüyü değil otuz üçüncüyü doğurucam" diyin.
en azından kendinize dürüst olun.

Öyle bir şey olmucak sadece bunaldığım için bu siteye yazdım bir gün ondan kurtulduğumuzda yazicam size

Aldatan kocasından hamile kalmak için delirip sonra derdini anlatmak için konu açan kadınların konusu saç baş yoldurtuyor. 3. çocuğa hamile kalmak için elinden geleni yap sonrada aileyi suçla. Neymiş efendim arkasında durmuyorlarmış mış. Şahsen kızım yâda oğlum kötü bir evlilikte 3 tane çocukla kapıma gelse direkt kovarim. Nasıl yaptın ise öyle bak derim.

Öf aldatan adamdsn 3 çocuk yapmışsın bile isteye, 3 çocuk istiyorum diye. Valla kafanız nerelerde, nasıl çalışıyor hiç anlamıyorum. Ne tavsiyesi bekliyorsunuz onu da bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…