- 10 Nisan 2025
- 11
- -2
- 1
- Konu Sahibi nefarkeder097
-
Kendinize acımıyorsunuz bari çocuklara acıyın. Neyi amaçlayarak 2 çocuk yaptınızı da anlamıyorum. Boşanın desek çocuklar var diyeceksiniz adam bi anda değişmedi ya hep aynıymış üstüne üstlük adamı çocuk yaprak ödüllendirmişsiniz9bucuk senedir evliyiz 2 çocuğumuz var ve eşim en az bildiğim 3kere aldatildim 3de kanitli bi şekilde önce çocuklarım için mecbur devam ettim duzeliriz dusuncesiyle 3 cocuk istiyordum ve devam ettik iki jamilelegimde onun aldatmasının öğrenince düştü artık öyle bir hayalimde yok arkamda duracak destekleyecek ailem yok olur olur diye diye dahada beter hale geldi onların yuzunden çok kötüyüm ne yapacağımı biliyorm ama yapamiyorm ailemi onu herseyi silip cocugumuda alip uzakta bir duzen kurmak istiyorum calisiyorm ama çocuklarımla ilgilenemeyecgim bir iş saatlerim var yoruldum bıktım artık ona karşı bir ilgi sevgi duymak istemiyorm belkide ailem ortam yuzunden ona mecbur olduğu için gidemiyorum cesaretim var ama durumlarim uymuyor çok uzgunim
Hayaliniz sizi defalarca aldatan kocaya 3.çocuğu doğurmak mıydı?9bucuk senedir evliyiz 2 çocuğumuz var ve eşim en az bildiğim 3kere aldatildim 3de kanitli bi şekilde önce çocuklarım için mecbur devam ettim duzeliriz dusuncesiyle 3 cocuk istiyordum ve devam ettik iki jamilelegimde onun aldatmasının öğrenince düştü artık öyle bir hayalimde yok arkamda duracak destekleyecek ailem yok olur olur diye diye dahada beter hale geldi onların yuzunden çok kötüyüm ne yapacağımı biliyorm ama yapamiyorm ailemi onu herseyi silip cocugumuda alip uzakta bir duzen kurmak istiyorum calisiyorm ama çocuklarımla ilgilenemeyecgim bir iş saatlerim var yoruldum bıktım artık ona karşı bir ilgi sevgi duymak istemiyorm belkide ailem ortam yuzunden ona mecbur olduğu için gidemiyorum cesaretim var ama durumlarim uymuyor çok uzgunim
Dalga mı geçiyorsun? Daha 1 ay olmamış hamilelik için çabalayalı. Aileni onu bunu bahane etme. Herkes belliyken senin yaptığın ortada. Halinden memnunsun ki cocuk istiyorsun yeniden. O yüzden hic dert yanma. Müthiş 3 çocuk hayalini gerçekleştir.Merhaba arkadaşlar
10.2024 ayda kan testimde Toxoplazma pozitif cikmisti hamile kalmak istiyordum ve dr biraz beklememi soylemisti ilk kan testinde igG 121,0 ve igM160,00 gösteriyordu
Şu an ise 10.04.2025 ve sonuclar igG 400,0
Ve igM 24,50 sonuc hala pozitif tamamen negatif oluyormu
Bir insanla ne amaçla evlenilir aramizda mesafeler vardi ben yurt dışında o turkiyedeydi ve sevdiğin için konduramıyorsun taki gözlerinle herseyi görene kadar öyle yapacağını imkansız sanıyorsun evet ailesi de aynı sebepten ayrildi babası defalarca aldatmış ve siddet kendi yaşadığını sana çocuklarına yasatmayacagina yemin eden birisine inandım sadeceKendinize acımıyorsunuz bari çocuklara acıyın. Neyi amaçlayarak 2 çocuk yaptınızı da anlamıyorum. Boşanın desek çocuklar var diyeceksiniz adam bi anda değişmedi ya hep aynıymış üstüne üstlük adamı çocuk yaprak ödüllendirmişsiniz
Çocuklarım 6.8yasinda ve bu aldatmaları yurtdışına gelince başladıAldatma başına 1 çocuk hedefiniz mi vardı hanımefendi? Aldatan adamı bile bile, çekip gidecek durumunuzda olmadan ne diye hamile kalıp durdunuz?! Hadi 1 tane oldu bari diğerini yapmasaydınız. Çocuklara yazık sadece. Mutsuz bir ailede büyüyecekler.. Gerçekten akıllanmazsınız yapın 3.yüde. Belki düzelir (!)
Boyle biseyi birdaha tekrarlanmicana çocuklarımla böyle biseyi tekrarlamış ana yemin etmişti çünküDalga mı geçiyorsun? Daha 1 ay olmamış hamilelik için çabalayalı. Aileni onu bunu bahane etme. Herkes belliyken senin yaptığın ortada. Halinden memnunsun ki cocuk istiyorsun yeniden. O yüzden hic dert yanma. Müthiş 3 çocuk hayalini gerçekleştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?