• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma

Merhaba hanımlar. Ben 2 sene önce aldatıldığımı öğrendim. Eşim bir kızla konuşmuş instagramdan iş buluşmaya gelmiş falan filan. Birlikte olmadığını söylüyor. Ben o dönem çocugum küçüktü ayrılmaktan korktum affettim. Sürekli tartışmaların ucu oraya bağlandı. Neyse bugün ki geldiğimiz konumda eşim beni sürekli manipüle ediyor,ona iyi davranmamın yolunu aldatma korkusuyla bulduğunu düşünüyor bence. Tam anlamıyla bana güven vermiyor. Birçok konuda değişti ama ben hala güvenemiyorum.
Biliyorum aslında bunun yolu ayrılmaktı ama o dönem affetmeyi seçtim. Korktum doğrusunu söylemek gerekirse. Son dönemlerde kendimi sürekli uzun konuşmalar yaparken buluyorum bak bana güven ver,aynı şeylerin tekrarı olmasın diye. O da anladı bence benim boşanmak istemediğimi önemsemiyor konuşmalarımı .
Sabah ciddi bir tartışma yaşadık. Güvenmediğimi söyledim. Ama zaten hep söylüyorum. Genel anlamda tehdit edip sonra da bir şey yapmıyorum bu döngüyü kırmak istiyorum benim artık bir şeyler de ciddi olduğumu anlamasını istiyorum
Yapacaginiz en iyi sey bosanmak artik bu evlilikten hayir gelmez.Nasilsa gidemeyeceginizi biliyor zaten tekrar aldatmistir yada aldatacaktir

Evden gönderdim. 3 gün sonra konuşmak istedi affettim. Haklısınız. Ciddi davranmak istiyorum. Ama şöyle bişey var mesela bir olay oluyor tavır koyuyorum ben konuşmadıkça o da konuşmuyor. Artık bana gına geliyor ben konuşuyorum ama kavgayla. Kavga ettikçe iyice mesafe koyuyor. O mesafe koydukça ben tetiklenip iyice saldırganlaşıyorum. Döngüyü nasıl kıracağımı bilmiyorum
3 gün mü?Bana göre zaten affedilmemesi gereken bir şey fakat madem affedecektiniz bari 3 gün tavır koymasaydınız.Siz de ondan ilgi,güven dilenmeyin kendi hayatınıza odaklanın.Bunun adı sevgi değil bağımlılık

Anlattiklariniz ne kadar kotu farkindasiniz. Asagilamak, cinsellikle cezalandirmak, kavga cikarmak... Aslinda kavga cikarmadan dingin olmak istiyorsunuz ama hakli bir sebeple iyi bir kavga etmeden de durulamiyorsunuz. Asil sorun bu. Bu durtusel durumunuzu kontrol etmeyi ogrenmeniz gerek. Kendinizle ilgili buraya yazdiginiz aciklikta anlatarak bir terapistle gorusseniz keske. Bosanma, aldatilma, evlilik sonraki konular aslinda.

Işe girmek için uğraşıyorum kendimi bir alan daha geliştiriyorum çocuğum da biraz daha büyüdü Ama ben genel anlamda ondan ayrılmak istemiyorum Evet çok gurursuzca farkındayım ama sanki senelerimi heba etmek gibi geliyor
O zaman telefonunu karıştırmayı bırakın, birşeyini duyuncada kafanızı çevirin.
Ayrılmayacaksanız irdelemeyin.

Işe girmek için uğraşıyorum kendimi bir alan daha geliştiriyorum çocuğum da biraz daha büyüdü Ama ben genel anlamda ondan ayrılmak istemiyorum Evet çok gurursuzca farkındayım ama sanki senelerimi heba etmek gibi geliyor
Eşiniz çok rahat heba etmiş o yılları. Siz şuan çabalayarak geleceğinizi de heba ediyorsunuz sadece. Üzücü bir durum ama maalesef kabullenmek zorundasın. Bu adamla ömür geçmez

Back
X