Çok merak ediyorum, sizce içinde onlarca aldatma olan bir ilişkide, yuvayı yıkan aldatmaları deşifre eden kişi midir? Ben aldatan evli erkekler durumunda, diğer kadını yuva yıkan olarak görmüyorum. Yuvayı oluşturmayan hiç kimse o yuvayı yıkamaz. Bir taraf yıkılsın istiyordur, fırsat veriyordur mutlaka.
Bunun dışında, gerçekten öğrenmek istiyorum. Herhangi bir arkadaşımın, hatta insanın göz göre göre kandırıldığı ve belki öğrense çok daha mutlu olacağı şekilde hayatını değiştirebileceği bir konuda, ne olmalı da söylemeliyiz? Hayatının tehlikeye mi girmesi lazım, hukuk açısından suç mu teşkil etmesi lazım, nedir yani bunun uygunu? Neden söylenmesin?
Konu sahibi, kendi başınızı derde sokmayacak şekilde uyarını yapabilirsiniz bence. Herkes evlenmeden önce öğrenmek ister eşinin gerçek karakterini.
gözümün önünde kızı istb ablasının yanına gezmeye gönderdi sonrada bu olaylara şahit oldum. bu bir kere olan bişey değil çünkü kaç kere kızı anlamsız bişekilde biyerlere gönderiyordu. bide her heyi paylaşan bi çiftler yani anlatabildim mi böyle tek gecelik ilişkilere ihtiyaç duymaması lazım gerçekten çok üzüldüm..
ben büyük ihtimal başka biri gibi mesaj falan atıcam artık sonrasını kendi bilir..