• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılma

Fantezi değil hanımefendi. Siz demediniz mi sahte hesap açıp çocukla konuşacağım diye? Ne konuşacaksınız acaba, ülke gündemi mi? Tabii ki size (sahte size daha doğrusu) asılmasını sağlayacaksınız. Başka ne şekilde ifade edebilirim bunu?

Kaç sayfadır sahte hesap açacağım diyorsunuz, şimdi asla böyle basitçe olaya girmem diyorsunuz.
bu kısmı çok basit.. ya kendini koy o kızın yerine sen bilmek istemez miydin?ben anlamıyorum burada aldatıldım diyenleri sonra teselli etmeye çalışıyoruz.. böyle bişey olunca da söyleme karışma anlamadım ben sizi...

bence bu tür konularda karı-koca arasına girmek pek mantıklı değil..
kadın nasıl olsa bigün anlayacak bunu...
karışma derim...

Neden insanlarin iliskilerine mudahele ediyosunuz? Adamin facebook mesajlarini okudugunuz ortaya cikarsa ozel hayata tecavuzden basiniz belaya girer. Bu ciftle ilgili niye topicler aciyosunuz anlamadim ama basinizi belaya sokmadan peslerini birakmaniz menfaatinize olur
Kusura bakmayin,bir kadin esini aldatsa,hic bir erkek ve kadin bunu gizlemez.hemen o...pu.damgasini yer.ama erkekeleryapinca saklaniyor..hayir soylensin ki toplumumuzda bu dongu degissin.kendinizi koyun aldatilan es yerine bilmek istemesmisiniz.
Neden o pisligin yaptigi yanina kar kalsin.boyle gizli seyler hic bir zaman gizlenmez.allah bunu aciga cikartir.simdide oldugu gibi.

evli değiller.. beraber yaşıyorlar dükkanda.. evlenme teklif etti 1 senedir oyalıyor. gördüm mesajları..
O zaman durum farklı.Fakat,sevgilisiyle dükkanda yaşayan,oylayan adamdan aldatılmayı duymakta kız için çok birşey ifade etmeyecektir.

bi yandan katılıyorum dediğine.. sen olsan bilmek istemez miydin peki ?

tabiki bilmek isterdim..
ama bir arkadaşımdan duyarak değil,kendim farketmek isterdim..
Ayy Allah göstermesin..Allah kimseye yaşatmasın....

O zaman durum farklı.Fakat,sevgilisiyle dükkanda yaşayan,oylayan adamdan aldatılmayı duymakta kız için çok birşey ifade etmeyecektir.
bende bunu düşünüyorum bi taraftan ben bu kadar farkına vardıysam bu kız nasıl farkına varmaz.. tamam güveniyor ama ne bilim işte.. her ortamda ne kadar güvendiğini bu yüzden çocuğu rahat bıraktığını dile getiriyordu.

bende bunu düşünüyorum bi taraftan ben bu kadar farkına vardıysam bu kız nasıl farkına varmaz.. tamam güveniyor ama ne bilim işte.. her ortamda ne kadar güvendiğini bu yüzden çocuğu rahat bıraktığını dile getiriyordu.
Bak canım,bir kızın ev bile değil,bir dükkanda erkekle yaşaması ne kadar abesse,erkeğin onu aldatmayacak kadar güvenilir olacağı da o kadar abes.Karışma ve uzak dur.

tabiki bilmek isterdim..
ama bir arkadaşımdan duyarak değil,kendim farketmek isterdim..
Ayy Allah göstermesin..Allah kimseye yaşatmasın....
aynen öyle Allah kimseye yaşatmasın. ben bi kadın olarak çok üzüldüm. evlenmek üzereler güya. evlenirlerseler bu adam düzelirmi ki kıza yazık olmıcak mı?

Bak canım,bir kızın ev bile değil,bir dükkanda erkekle yaşaması ne kadar abesse,erkeğin onu aldatmayacak kadar güvenilir olacağı da o kadar abes.Karışma ve uzak dur.
ooff iki ucu b.. lu değnek.. eşimde gece benim gibi anladı böyle bi durgunlaştı oda . konuşmadım ama hiç konuyu.. boşver sakın karışma der bana biliyorum..

ooff iki ucu b.. lu değnek.. eşimde gece benim gibi anladı böyle bi durgunlaştı oda . konuşmadım ama hiç konuyu.. boşver sakın karışma der bana biliyorum..
Boşver kimse için üzülmeye değmez.Herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşar.Sen kendi evliliğinle ilgilen dışarısını çok dikkate alma.

konuşmıycam galiba arkadaşlar belki ortam müsait olursa bir iki lafla ima ederim o kadar.. karışmamak en iyisi..

karışma diyenleri anlamıyorum..sevdiğiniz samimi olduğunuz arkadaşınız dostunuz göz göre göre aldatılıyor,ve siz; aman sonra ben kötü olurum diye karışmayacaksaınız,yok öyle...dışkapının mandalı olsa eyvallah..ama dostunuz o sizin,nasıl gözyumarsınız,öküzün birinin onu böyle aptal yerine koyup aldatmasına...
ben ark. yerinde olsam,öğrenedikten sonra,,sizinle görüşmeyi reddederdim..bilip de söylemediğiniz için..
bilsin de barışıp mı affeder mi kendi kararı..sizi bağlamaz ki gerisi..

anlamayabilir..hissediyordur belki ama kanıt bulamamaıştır..herkes anında hissedecek diye bir kural yok ki..ben 1 sene farkında değilmişim,agresifliği sıkınıtıları hep farklı şeylere yormuşum mesela..bi ark. gözümü açsın isterdim..

kadının aldatıldıgı sizin bu kadar dikkatinizi çekerken
bu kadının dikkatini neden çekmiyor ki
yada çekiyor belli etmiyor

anlamayabilir..hissediyordur belki ama kanıt bulamamaıştır..herkes anında hissedecek diye bir kural yok ki..ben 1 sene farkında değilmişim,agresifliği sıkınıtıları hep farklı şeylere yormuşum mesela..bi ark. gözümü açsın isterdim..
aynen biliyormusunuz kızda başka şeylere yoruyor. bende istemiyorum böyle kandırılsın:( nasıl ima etsem bilemiyorum arada eşim olmasa direk konuşucam..

aynen biliyormusunuz kızda başka şeylere yoruyor. bende istemiyorum böyle kandırılsın:KK43: nasıl ima etsem bilemiyorum arada eşim olmasa direk konuşucam..
her işin yolu yordamı vardır..karşısına geçip de aldatılıyorsun demek yerine daha uygun bir dille anlatırsınız.
çok iyi niyetli düşündüğünü,başka birileri olma ihtimalini de aklına getirmesi gerektiğini söyleyin..adama belli etmeden biraz araştırsa belki farklı şeyler göreceğini söyleyin.umarım ben yanılıyorumdur diyin.en azından aklında kalmasın diyin..ne bileyim kadın kadına sohbetlerde olur ya işte öyle..

kadının aldatıldıgı sizin bu kadar dikkatinizi çekerken
bu kadının dikkatini neden çekmiyor ki
yada çekiyor belli etmiyor
benimde bu garibime gidiyor.. kız daha 1 kere çocuğun daha telini eline almışlığı yok ya güvenirsin tamam ama %1 lik bi ihtimal hep olur

Back
X