• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılma

her işin yolu yordamı vardır..karşısına geçip de aldatılıyorsun demek yerine daha uygun bir dille anlatırsınız.
çok iyi niyetli düşündüğünü,başka birileri olma ihtimalini de aklına getirmesi gerektiğini söyleyin..adama belli etmeden biraz araştırsa belki farklı şeyler göreceğini söyleyin.umarım ben yanılıyorumdur diyin.en azından aklında kalmasın diyin..ne bileyim kadın kadına sohbetlerde olur ya işte öyle..
ya zaten bi baksa teline çocuğun benim konuşmama gerek kalmıcak. öğrendikten sonrada ister ayrılır ister ayrılmaz ama ben en azından vicdanen rahat olurum

kız normalde nasıl
ne biliyim sürekli mutlu neşelimi
yoksa farkında da bozuntuyamı vermiyor acaba
bu aralar sürekli çocuk bunu biyerlere göndermeye çalışıyordu .kızda niye böyle yapıyor diye üzülüyordu. 1 hafta önce hatta hep beraber bişeyler yapalım dedik 3 çift. çocuk dediki ben gelmiyim siz kızla gidin falan hep yalnız kalma derdinde sanki.. kızda buna takılmıştı neden böyle yapıyorsun diye. hissediyor da olabilir

benimde bu garibime gidiyor.. kız daha 1 kere çocuğun daha telini eline almışlığı yok ya güvenirsin tamam ama %1 lik bi ihtimal hep olur
ben de öyleydim,ne telefonunu ve face asla karıştırmadım..rüyamda gördüm,gittm baktım o zaman gördüm..bu aslında kendine güvenle alakalı sanırım,ben asla kendime telefon karıştırmayı,takip etmeyi yakıştırmadım..

ya zaten bi baksa teline çocuğun benim konuşmama gerek kalmıcak. öğrendikten sonrada ister ayrılır ister ayrılmaz ama ben en azından vicdanen rahat olurum
o zaman gözünü açın,erkeklere güven olmaz,madem bu kadar değişik davranıyor sevgilin,bir telefonun bak;falan derseniz içine kurt düüşer yapar bence..cesaretlendirin sadece..

ben değilde yakın bir arkadaşım aldatılıyor.. eşimle çift olarak tanıyoruz ikisini. hatta kıskanmayan erkek diye konu açmıştım onlar hakkında. dün erkeğin kız dükkanda yokken kızı her seferinde başka kişilerle aldattığını öğrendim. biri söylemedi.. ama yanlışlıkla facebookkundaki mesajları gördüm :KK43:
bahsettiğim gibi daha önce, kızı hiç kıskanmıyordu kızda ben şanslıyım düşüncesinde. kızı sürekli sen git eğlen diye gönderiyor beraber kaldıkları dükkandan.. o sırada işte başka kızları çağırıyormuş dükkana.. kız bana daha önce cinsel olarak çok aktif olmadıklarını bahsetmişti sohpet arasında sebep bu mu bilmem ama ben bunu kızın bilmesini istiyorum ne yapmalıyım yüzüne söyliyemem asla.. eşim çok kızar.
aldatmayan erkek domuzdur diye boşuna polemik yaratmadık ki...(şimdi gene saldırcaklar ama).sahte hesapla söylemen yersiz gerekirse görüşmemeyi göze alarak dürüstçe sebepleriyle söyle..ama kanıdın muhakkak olmalı..yoksa yuva yıkana çıkar adın daha da öteye gitmez.

bu aralar sürekli çocuk bunu biyerlere göndermeye çalışıyordu .kızda niye böyle yapıyor diye üzülüyordu. 1 hafta önce hatta hep beraber bişeyler yapalım dedik 3 çift. çocuk dediki ben gelmiyim siz kızla gidin falan hep yalnız kalma derdinde sanki.. kızda buna takılmıştı neden böyle yapıyorsun diye. hissediyor da olabilir

bence hisediyor ve kendini yalnızlıga alıştırıyor
şuan açıga çıkmasını bekliyor
ama bir yandan da yanılıyor olmak için dua ediyordur

aldatmayan erkek domuzdur diye boşuna polemik yaratmadık ki...(şimdi gene saldırcaklar ama).sahte hesapla söylemen yersiz gerekirse görüşmemeyi göze alarak dürüstçe sebepleriyle söyle..ama kanıdın muhakkak olmalı..yoksa yuva yıkana çıkar adın daha da öteye gitmez.
hatırlıyosun dimi konumu.. ya bi şüphem vardı ama resmen gözümün önünde olduya çok şasırdım. kızı güle oynaya ablasının yanına tekne partisine gönderdi.ben eşime diyodum ya bu adam bu kızı nasıl gönderiyor böyle tek başına partilere falan hiç kıskanmıyormu diye.. adamın derdi başkaymış meğer

hatırlıyosun dimi konumu.. ya bi şüphem vardı ama resmen gözümün önünde olduya çok şasırdım. kızı güle oynaya ablasının yanına tekne partisine gönderdi.ben eşime diyodum ya bu adam bu kızı nasıl gönderiyor böyle tek başına partilere falan hiç kıskanmıyormu diye.. adamın derdi başkaymış meğer
adam karısına kadın eşine medeniyet çerçevesinde çok güveniyor işte..neden cahilce kıskanır diyelim ki al işte..b..klu değnek gelmiş.boşver karışma görüşmeyide kesin bence.

adam karısına kadın eşine medeniyet çerçevesinde çok güveniyor işte..neden cahilce kıskanır diyelim ki al işte..b..klu değnek gelmiş.boşver karışma görüşmeyide kesin bence.
evli falan değiller.. eşimin arası kısmen iyi. kızda çocukta bize karşı asla kişisel bi yanlışlarını görmedim ama hoşlanmıyorum böyle şeylerden .. eşimin bence haberi vardır.ama bizi ilgilendirmez onların özel yaşantısı modunda. zaten görüştüğümüzde kalabalık çiftlerle görüşüyoruz. evli olanlar falan.

aynen öyle Allah kimseye yaşatmasın. ben bi kadın olarak çok üzüldüm. evlenmek üzereler güya. evlenirlerseler bu adam düzelirmi ki kıza yazık olmıcak mı?

hmm evli değiller yani..
ozaman evlenmeden uyar mutlaka.
ben evliler ve aile meselelerine karışıyorsun sanıyordum..

Back
X