amin inşallah sağol canım güzel duaların içinallah yardimcin olsun guc kuvvet versin snasini da bol etsin canim oruc agzimla kabul olur insallah opuyorm seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah sağol canım güzel duaların içinallah yardimcin olsun guc kuvvet versin snasini da bol etsin canim oruc agzimla kabul olur insallah opuyorm seni
Bakalım bu akşam konuşucam tekrar boşanmak istediğimi anlaşmalı ayrılmayı teklif edicem. güzelliğiyle kabul ederse ne ala. Etmezse bakaıcam diğer yollara bendeevi yenide aldıysanız biran önce eve şerh koydur unutma heran hazırlıklı ol satarsa madur olma
ben eşime suçsuz demedim ki tabiki en başta o suçlu. Ama kadında yanlış. Bırak evli adamla beraber olmayı göreyim diye herşeyi yapıyor. buda insanı sinir ediyor tabiki. Bi eksik yoktu canım Bazı insanlar ellerindekiyle yetmiyor doyuumsuzlar doyumsuzzAllah kadını kadından korusun..siz tüm pisliği kadına atmışsınız en büyük suçlu eşinizken..çok mutluydunuz her şey mükemmeldi de ne eksik kaldı evliliğinizde de adam bunu tamamlama serüvenine çıktı..demek ki her şey bizim istediğimiz gibi olunca mükemmel olmuyor..sizin evliliğiniz evlilik değil, eşiniz de adam değilmiş..kadın da yemeğinize salça olmuş.
Soruyorum de bana ben bunu yaptım ama şu sebeple yaptım sende şu yoktuda o vardı o yüzden yaptım de diyorum. Ya saçmalama eksik olan bişey yok sende diyor. Sorun bende diyor kabulde ediyor yanidoyumsuzluk konusunsa katılıyorum
BENİM BAŞIMDANDANDA DEĞİŞİĞİ GEÇTİ CANIM ŞİMDİ HAMİLEYİM HALEN PİSKOLOJİSİNİ ATLATAMADIM ALALH SABIR VERSİN ZOR BİR DURUMSoruyorum de bana ben bunu yaptım ama şu sebeple yaptım sende şu yoktuda o vardı o yüzden yaptım de diyorum. Ya saçmalama eksik olan bişey yok sende diyor. Sorun bende diyor kabulde ediyor yani
sağol canımBENİM BAŞIMDANDANDA DEĞİŞİĞİ GEÇTİ CANIM ŞİMDİ HAMİLEYİM HALEN PİSKOLOJİSİNİ ATLATAMADIM ALALH SABIR VERSİN ZOR BİR DURUM
Canim cok ilgincsiniz..bilmiyorum sizin zihniyeti ben anlamam ...büyük ihtimalle duzenin bozulmasin istiyorsun eşin sana bakiyor belki bilmiyorum ama gurursuz bir hayat surecegime acliktan ölürüm daha iyi .buyuk konusmuyorum ama allah korusun...senin şu söylediklerinin dahada sertlerini söylüyorum ben kendime emin ol. karşımdakilerden önce ben kendimi en sert şekilde eleştiririm. tahammül etmediğim için zaten kocamla yatmıyorum artık.
O o...suysa evdwkide gurursuz bence...kocasını paylasan zavalli benim gözümde. .yahu sizin hic gururunuz yok mu? Bir adamin bir sevdigi olur on tane kadinla yatmaz dogrusu bu.hala haddini bilsin diyor ..onlar eglencesinde isin yatiyor kalkiyolar sinir küpü olan uzulen sizssinuz..kadına istedigin sıfatı yapistir kadinin umrunda mi yani..Ben olsam kocama bi tek sekilde seni affederim o o....ya o.... Oldugunu bir mesajla yazacaksin derim yazdiririm mesaji,ondan sonra hadi sana gule gule derim.ikisi de ne mal oldugunu anlar aralarinda bisey kalmaz.cok kotuyum cok.ama o.... O...lugunu bilecek,kendini evin haniminin yerine koymauacak.o...luk ayri hanimlik ayri...herkes mertebesini bilmeli.
olayı bilmiyorsun bu kadını gözümün önünde dövdü kocam. ben senle sadece yatıyorum diye ama kadında arsız. tamam kocamda sütten çıkma ak kaşık değil bu zamana kadar sadece ben 'her yolu denedim efvliliğim adına yapmam gereken herşeyi yaptım diyebilmek için uzattım bu saatten sonra ortada bi yuva yok zaten
aynen öyle ha bu çaresizlikten değil tabi çok şükür bi mesleğim var gider çalışırımda 8 sene evlilik 4 senede ilişki onca seneyi kaldırıcam çöpe atıcam. onca mücadeleden sonra
kadına hem hakeretten hemde evli bi kişi ile birlikte olup aile saadetini yıkmaktan dava açmayı düşüyorum sizce yapmalımıyım. yaşadıklarımın yaşattıklarının bi bedeli olmalı
olayı bilmiyorsun bu kadını gözümün önünde dövdü kocam. ben senle sadece yatıyorum diye ama kadında arsız. tamam kocamda sütten çıkma ak kaşık değil bu zamana kadar sadece ben 'her yolu denedim efvliliğim adına yapmam gereken herşeyi yaptım diyebilmek için uzattım bu saatten sonra ortada bi yuva yok zaten