- Emoji Skoru
- 252
- Puanlar
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esinize de dava acicak misiniz? Asil suçlu o çünkü. Size sadakat yeminini o verdi, yabanci bir kadin degil.kadına hem hakeretten hemde evli bi kişi ile birlikte olup aile saadetini yıkmaktan dava açmayı düşüyorum sizce yapmalımıyım. yaşadıklarımın yaşattıklarının bi bedeli olmalı
Yeni konu aç bence burda pek cvp alamazsınMerhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Merhabalar.. Ben yeni üye oldum ve sizlerle birşey paylaşmak sizinde görüşünüzü almak istiyorum.. erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz gayet iyi gidiyor biz hiç ilişkiye girmedik ve erkek arkadaşım başkalarıyla yapmak istediğini belirtti. yani aynen şöyle; '' seni çok seviyorum ama ben evlenene kadar başka kızlarla birlikte olucam onlarla ilişkiye gireceğim sana evlenmeden asla dokunamam evlendikten sonra da asla bunu yapmıcam '' dedi siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben ne yapmalıyım
Ayyy Adam olucak kiz su yoruma gulmekten bittim ya cok yasa emibu sözler akıl tutulmasını gösteriyor zaten...o kadın dövülünce mutlu mu oldun kocam sadece yatıyo ha iyi o zaman mı dedin bu nasıl mantık yahu, adam başka kadınla seks yapıyo vajina penis penetrasyon, kapiş