• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılma

ailemi tehdit etti boşanamaz diye ailem korktu . çoğuğumuda vermez zaten diye. olmadı yanı. siz galiba evli değilsiniz . çünkü bekarken bende olmassa boşanırım diyodum ama işin içine girince öyle olmadığını gördüm

Ben evliyim ve sitede aldatılıp boşanmış bir sürü kadın var. Hepsinin hikayesi var. Ufacık bir tartışma yaşamışsınız da boşan diyoruz gibi konuşuyorsunuz. Aldatılmışsınız. Eşiniz başka bir kadına dokunmuş, sevişmiş, sevgi sözcükleri kullanmış. Siz ona dokunabilir misiniz? Sevişebilr misiniz bunlardan sonra.
Olmazsa boşanırım demek ayrı bir şey aldatılınca boşanırım demek ayrı bir şey.
Gene de aldatıldım ama boşanmayacağım derseniz sizin kararınızdır. Ama bir şey yazmıyorsunuz ki. İki cümle iki cümleden olayı anlamaya çalışıyoruz.
Çocuğunuzu sizden kim nasıl alıyor bu arada? Siz onun borcunu ödüyorsanız sizden maddi anlamda daha iyi değil. Sizden daha iyi bir ortam sunamayacak çocuğuna. Hangi mahkeme bu durumda annesinden alıp da babasına verir? Ailenizi tehdit ediyorsa savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. Siz bu adamdan kurtulmak istiyor musunuz önce ona karar verin. Ama ailenize kadar tehdit eden bir zorba ile çok sağlıklı, psikolojisi çok düzgün çocuklar yetişir yani.
Şu borç olayında da ciddiyim. Onu bari ödemeyin.

Erkekler aldatıyor nedeni çok çeşitli her kişiye göre değişir.
Ama kusura bakmayın da ben kadınlarımızda da çok suç buluyorum....
Erkek aldatıyor kadın hayatına devam ediyor artık kabul etmeyin böyle şeyleri ya

Bir çok nedeni olabilir. Ama ;

Aldatılmış olmanız, sizin aptal, çirkin, tahammül edilemez kadın olduğunuz anlamına gelmez. Fakat pekâlâ, o erkeğin kendine güvensiz, kendine göre çirkin, kendine tahammül edemediği anlamına gelebilir.

Bazıları ,duygusal tatminsizlikten dolayı aldatıyor… Bazıları seks için yani cinsel tatminsizlikten dolayı eşlerini aldatıyor.
Gerçek nedenini size sadece eşiniz açıklayabilir.

Benim 4 yıllık bir ilişkim oldu ve bende aldatıldım. Ama kendime olan güvenimi asla kaybetmedim.
Sevgilimin tercihiydi diye baktım olaya. Ve bende tercihine saygı gösterdim ve o dönemde ilişkimi bittirdim. Ama asla sorgulamadım gerekçesini...

artık sabır taşına döndüm

Bir de aldatılınca affetmenin veya evliliğe devam etmenin de bir şerefi vardır. Eşiniz köpek gibi pişmandır. Sizden özürler diliyordur. Bir daha yapmayacağım diyordur. Kapınızda yatıyordur. Çocuğumuzun hatrına beni affet diye yalvarıyordur da siz de bu evliliğe bir şans verirsiniz. Böyle bir durum oldu mu?

ailemi tehdit etti boşanamaz diye ailem korktu . çoğuğumuda vermez zaten diye. olmadı yanı. siz galiba evli değilsiniz . çünkü bekarken bende olmassa boşanırım diyodum ama işin içine girince öyle olmadığını gördüm

Kafam almıyor.
Hiç bir cacık yapamaz. Çocuğunuzu alamaz.
Neden bunlara boyun eğiyorsunuz?
Ailen zorla mı gönderdi? Öyleyse ailendende cacık olmaz.
Kendi keyifleri için seni gözden çıkartmış. Onlarıda silerim.

İlk kez aldatılmanız aldatan kişinin karaktersizliğinden

İkinci kez aldatılmanız, sizin yüzünüzden. Evden ayrılmanıza rağmen geri döndüğünüz için, aldatılmayı kabullendiğiniz için, o karaktersizin borçlarını ödediğiniz için, sizi tehdit etmesine izin verdiğiniz için.

İmza: Boşanmış bir kadın

İlk kez aldatılmanız aldatan kişinin karaktersizliğinden

İkinci kez aldatılmanız, sizin yüzünüzden. Evden ayrılmanıza rağmen geri döndüğünüz için, aldatılmayı kabullendiğiniz için, o karaktersizin borçlarını ödediğiniz için, sizi tehdit etmesine izin verdiğiniz için.

İmza: Boşanmış bir kadın

Sen ne harika bir kadınsın!:KK74:

anlamıyorsunuz beni. suan piskolojim felaket kötü gerçekten biriyle konuşmam fikir almam gerkiyo . çalıştığım için fazla yazamıyrum

Benim ex bu soruyu kendisine sordugumda "cinsellik icin" demisti.
Not:Cevabı aldktan iki hafta sonra kendisi tarafından aldatıldım.

Back
X