- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.140
- 298
- Konu Sahibi denizzzguvenn
ailemi tehdit etti boşanamaz diye ailem korktu . çoğuğumuda vermez zaten diye. olmadı yanı. siz galiba evli değilsiniz . çünkü bekarken bende olmassa boşanırım diyodum ama işin içine girince öyle olmadığını gördüm
Ben evliyim ve sitede aldatılıp boşanmış bir sürü kadın var. Hepsinin hikayesi var. Ufacık bir tartışma yaşamışsınız da boşan diyoruz gibi konuşuyorsunuz. Aldatılmışsınız. Eşiniz başka bir kadına dokunmuş, sevişmiş, sevgi sözcükleri kullanmış. Siz ona dokunabilir misiniz? Sevişebilr misiniz bunlardan sonra.
Olmazsa boşanırım demek ayrı bir şey aldatılınca boşanırım demek ayrı bir şey.
Gene de aldatıldım ama boşanmayacağım derseniz sizin kararınızdır. Ama bir şey yazmıyorsunuz ki. İki cümle iki cümleden olayı anlamaya çalışıyoruz.
Çocuğunuzu sizden kim nasıl alıyor bu arada? Siz onun borcunu ödüyorsanız sizden maddi anlamda daha iyi değil. Sizden daha iyi bir ortam sunamayacak çocuğuna. Hangi mahkeme bu durumda annesinden alıp da babasına verir? Ailenizi tehdit ediyorsa savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. Siz bu adamdan kurtulmak istiyor musunuz önce ona karar verin. Ama ailenize kadar tehdit eden bir zorba ile çok sağlıklı, psikolojisi çok düzgün çocuklar yetişir yani.
Şu borç olayında da ciddiyim. Onu bari ödemeyin.