Aldatılmadim mi şüphesi

Niyet belli gidip gitmemesi önemli mi ?? Çok üzüldüm gerçekten bu adamlar neden kıymet bilmezler

Lütfen kendinize biraz değer verin. Yoksa hiçkimse size o değeri vermeyecek, emin olun. Bunun yanı sıra eşinizle olan ilişkinizdeki tavrınızı, hayattaki duruşunuzu ve çevrenizdeki kişilerle olan ilişki dinamiklerinizi oluştururken "ben buna dayanabilirim", "fedakarlık yapıyorum ama olsun" gibi düşüncüler yerine biraz da "kızıma nasıl bir örnek oluyorum?" diye düşünerek hareket edin. Kızınızın gözünde sürekli ezilen ve alttan alan bir anne mi yoksa güçlü, kendi değerinin farkında ve dolayısıyla da eşinden ve çevresindekilerden değer gören nir anne mi olmak istersiniz? Bunu hem kendinize hem de kızınıza borçlusunuz bence.

Pişman olup da sizle ilgilenmemiş ki, yakalandı diye ilgilenmiş. Bu adamlar zaten yakalanınca pişman oluyor ne hikmetse, yakalanmadan önce olamıyorlar.
Yani merak etti yaptı ya da başka bir şey. Sizin içinize bir şüphe düştü bir kere, bu çıkacak mı önemli olan o? Çünkü eşiniz hep böyle kalmayacak buna hazır olun. Şimdi bi halt yedi iyi davranıyor. Ufacık tartışmada "ehh yeter be" diyecek ve arsızlaşacak. Erkekler (çoğu diyelim) böyle maalesef.

Bundan sonra maaşınızı ne yapacağınızı biliyorsunuzdur umarım. Ayrıca bu kadar fedakar olmayın.

Aldatmaya giden yolsa yürümüş eşiniz, oraya vardı mi varmadı mi bilemeyiz.
Evlilikte hep savunup onu etrafa iyi göstermek zorunda da değiliz ki .
Vicdanınızın kalbinizin sesini dinleyin ,
Ne hissediyorsanız o bence

Kendinizi paspas etmişsiniz. Siz bile kendinizi bu kadar sevmiyorken bir erkek hic sevmez. 10 sene sizi anasina hizmetci eden adam annesi ölünce muhtesem koca mi olacakti gercekten, neden olsun ki??

Kendime değer vermekle ilgili doğuştan sorunlarım var maalesef, bu saatten sonra değişir mi.. sanmam.. ben ne istiyorum diye bir sorum bile yok kendime sorduğum. Evet ne acı ki büyük kızım bazen güvensiz ve fazla verici cümleler kurunca çok endişe ediyorum , lanet olası genlerim, sırf bu yüzden kızım olmasını bile istememiştim, ama en azından kendi ailem gibi olmam gerektiğinde yardım aldiririm çocuğuma.
Ayrıca tespitleriniz nasıl böyle doğru olabiliyor, şaşırıyorum akşamdan beri

şansını denemiş belki aldatmışta olabilir,çok emek vermişsiniz umarım kendinize yakışan hakettiğiniz hayatı yaşarsınız artık

Çıkıp gidemez konfor alanı bozulur zira. Ayrilin demiyorum 10 yil kv idare eden insan eşinin bu davranisini affeder kendi tercihidir. Ama gitmemesi lütuf değil siz kendinize değer vermiyorwunuz gibi gelri bana. Kendinize değer verirlrseniz hem siz mutlu olursunuz hem de o hizaya gelir. Eyvallahım yok sana imajı verin esinize.

Boşanmayacaksanız keşke yüzleşmeseydiniz. Ne gerek vardı? Adam peşinizden koşsun sizi ikna etsin istemişsiniz ama bunun zararı yine size olacak, bu sefer göstere göstere yapar. Nasıl olsa affediyorsunuz

Ertesi gün rehberini inceledim , o zaman da bi eskort numarası gördüm

Rehberdeki numaraları nasıl kontrol ettiniz, merak ettim.

Hangi numaranın kime ait olduğunu , bir numaranın eskort numarası olduğunu nasıl anladınız ?

“ Şüphe varsa, şüphe vardır “ benim babam annemi 15 sene aldatıp ikinci ev kurup 2 de çocuk yapmış.Babam dediğim, aşırı güvendiğim tek insan….Bir senedir atlatamadık, evleri ayırdılar.Öyle zor ki Allah yardımcınız olsun.Benim de şimdi sözlüm var bu olay öyle travmatik ki kimseye güvenemiyorum ama güvenmeden de yaşanmıyor.Umarım eşiniz bu duruma yeltendiyse bile ıslah olur.Annem ayrıldı.Bana da yapılsa benim de dönüşüm olmazdı.Çok zor bir durum, ölümle eşdeğer olduğunu düşünüyorum, umarım kızlarınız travmasını yaşamaz.

Bu travmadan sonra hayatım İçin İki tercihim vardı, ya hiç evlenmeyecektim annemle yaşayacaktım yada birine güvenmek zorundaydım kendi ailemi kuracaktım.Güvenmeden de yaşanmıyor.Evlenmeye karar verdim ama hala düşünüyorum bunları okudukça hata mı ettim ? Yaşım 34 evlenmek için son şansım gibi gördüm.Babamı asla affetmeyeceğim.Bana yaşattıkları İçin.Şuanda bile hala dua ediyorum Allah’a ki, sözlümün gözü benden başka kimseyi görmesin ilişkimize kimse musallat olmasın bizi ve ilişkimizi korusun diye.Güven için dua eder mi insan ? Travması olmayan biri bu duayı her seferinde niye etsin ki ? Ama dediğim gibi iyi mi yapıyorum bilmiyorum evlenmekle.Sizin gibilerin hikayelerini gördükçe, annemi gördükçe cidden çok üzülüyorum.Ömür boyu kimseye güvenmeyerek kendimi de cezalandıracaktım biliyorum.Allah eşlerini aldatmaya yeltenecek kim varsa ıslah etsin.Lütfen kızlarınıza yansıtmayın.Ben kendimi hala tedavi etmeye cabalıyorum.Herkesten kıskanma, aşırı sahiplenme, özgüvensizlik, sürekli bir yarış hali ( en iyisi olsun kimseye bakmaya ihtiyacı olmasın düşüncesi ) ama cürmüm belli.Adriya limanın aldatıldığı hayatta ne bekliyoruz ki

Calistigin halde 10 yil neden beraber yasadiniz birde gel yemek yap dirdir dinle.. cidden biz kadinlar bazen orta yolu bulamiyoruz. Bu herif afedersin peygamber tohumu mu bu kadar fedakarlik

Ayrica kocan asaglik kompleksine girmis her konuds ezilmis tum iliskiniz boyunca. Sen ezmemissin ama keske ezseydin..

Simdi anasi oldu biti kanlandi farkli heyecanlara girme derdinde.. emin ol ilk firsatta yapar.. belkide yapti bile..

Cinsellik desen eminim o da yoktur. Soyler misin bu herife neden ihtiyacin olsun? Hepi topu yapacagi adamlik onuda yapmiyorsa gebersin

Rehberdeki numaraları nasıl kontrol ettiniz, merak ettim.

Hangi numaranın kime ait olduğunu , bir numaranın eskort numarası olduğunu nasıl anladınız ?
gmail de kişiler de var ya oradan baktım. isimler de kayıtlı olduğu şekilde, isim de yabancı olunca onu google ladım.

umarım kaderiniz annenize benzemez, böyle bi ezberle yaşamanıza gerek yok illa herkesin başına gelmiyor. Rabbim mutluluk versin size gelecekte

Aldatmış işte.
Belki reele de geçmiştir.
Bu işler önce sanalla başlar sonra gerçeğe dönüşür.
Fazla fedakarlığın sonucu genelde böyle olur.

Lütfen konularimi okuyun.Bir arkadaşımın annesi söylemişti bana "Ah kızım,kör gözü açılınca önce bastonunu kırarmış.Sen bunu bilmiyormuydun" demişti.Hep ben daha ön plandaydim.Maas benim iyi, eğitim benim iyi vsv vs Aldattigi için bosandik. Bir kadının içine o şüphe düştüyse vardir bişey.Allah yardımciniz olsun.

Size söyleyeceğim tek şey bir şey bulduğunuzda boşanmayacaksanız lütfen yüz-göz olmayın.Arastirmayin,karistirmayin.Kizlarinizin yanında asla bu meseleleri açmayın.Bu arada ikramiyelerinizle sildiginiz arabayı hafta sonları verip siz otobüslerde sürünmeyin. Namazında niyazında bir erkekse dinimizi biliyordur. Kadin çalışıp eve para getirmek zorunda değil.istemezse parasını vermez.ama o dizin bütün ihtiyacınızı karşılamak zorunda.Paranizi vermeyin

Basbayagi aldatilmissiniz. Eskorta fiyat sunmuş eşiniz. Aldatmak sadece bedenen olmaz ki. Yetmez mi böyle bri arayışa girmek. Karar siizn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…