Aldatılmadim mi şüphesi

Kimse için değmiyor.Ne diyeyim bilemedim

Nasılsın konu sahibi?
İlk günlerden daha iyiyim, biraz buradakilerin gazıyla biraz da kendi hirsimla normalde herşeyi kabul etmiş gibi görünüp ikramiyemi aldığımda gidip kendime bir yüzük aldım. Eskiden olsa direkt ona aktarıyordum birikim için, şok oldu, niye almayim dedim sen bekar gibi yaşayacak kadar özgürsen, ben de yıllarca sen kabul etmiyorsun diye almadigim şeyi aldım. Şaşırdı ben sana yemin etmiştim inanmistin dedi. suçluluk hissiyle iyi koca iyi baba olmuştu, şimdi konuşmuyoruz , onların da anlamı olmadığını anladı. Bilmiyorum, eve geliyor çocuklarla ilgileniyor, öyle geçiyor. Ben içimdekileri 1 ay sonra söylediğim için daha rahatım işime bakıyorum çocuklarıma bakıyorum ağlamıyorum, ne olursa olsun umrumda değil artık.

1 ay maaşınızı yiyemedi diye nasıl içine oturmuş ağamın, mısır koçanı yutmuş gibi gık çıkaramadan kıvranıyor, kıyamam. Sizin değeriniz bir maaş kadar mıydı onun için, vermeyince küstü?

10 yıl anasıyla yaşayıp, bekar gibi davranmasına ses çıkarmadan, çalışıp, çabalayıp cocuk bakmış, her ay eline maaş saymissiniz. İnanamıyorum bazı konuları okuyunca. Ne kıymetli adamlar. Ona verdiğiniz değeri kendinize vermiş olsaydınız çok daha farklı olurdunuz şuan. Bir ay kendiniz için bor şey yapmak Bile mutlu etmiş. Esinizi de şok. Boşanip bosanmama kısmı ayrı ama bu aydınlanma bir ayla sınırlı kalmaz umarım.

Umarım huzuru bozulmasın diye öbür ay maaşı kuzu kuzu saymaz eline yine adamın. 10 yıl hem anasını çek, hem çocuğunu yetiştir, hem eline para ver. Ohooo. Bu kadar rahatı kim bulsa şımarır, kendini bi b.k sanır. Kendi canavarlarını kendileri yetiştiriyorlar.

Kesinlikle öyle. Ben nasıl mükemmel biriyim de karım gıkını çıkarmayıp birde beni el üstünde tutuyor hiçbir şey yapmama rağmen diyordur. Hayretle okuduğum konulara dahil oldu bu da. Maaş konusu da uzun sürmez muhtemelen. Biraz ilgiye alakaya konu sahibi eski kölelik sistemine geri döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…