Aldatılmak!!!! 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meraklxix

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2006
1.534
154
323
Konumu burda arkadaşlar okudu isteyen yorum yaptı düşüncesini yazdı. Ben hayat hikayemi anlatmadım, ben neler yaşadığımı yazmadım, sadece konu ile alakalı bir anket yapmak görüş almak istedim. belki de sizden aldığım cevaplarla daha fazla ayakta kalmak istedim. Görüş ayrılıkları illaki olur herkes aynı şeyi düşünemez. ama tartışma boyutuna getirilmemeliydi . olumsuz düşünceler yazılırken iki kere düşünülüp yazılmalıydı. Benim eski kocam masumdu kadın pisti diye bir şey kullanmamış olmama rağmen bu düşüncelere yer verildi.
zaten burda aldatılmış bir kadın var onuru iki kere kırılmış ezilmiş çocukları için ayakta durmaya çalışan. yorumlar eleştiriler keşke daha uygun olsaydı.

Aldatılma hikayemi anlatmadığım için detaylara girmedim. Beni aldattığı kadın evli olduğunu biliyor beni biliyor samimi olmasakta arkadaşımızın arkadaşıydı. kinimin öfekemin bu denli intikam almamın sebebi buydu.

Konunuzu hatırlayamadım.

evdeki birinci derecede suçlu. Ancak burada Bazen öyle şeyler yazılıyor ki diğer kadın neredeyse melek ilan ediliyor.

Söz veren o değil deniyor. Öyleyse bizlerde soz vermedik gidip evli barklı birilerini bulalım ne de olsa suçlu olmuyoruZ.

Eğer evli olduğunu biliyorsa ikiside aynı derecede kansız. Aynı derecede cezayı hak ediyor

Konumu burda arkadaşlar okudu isteyen yorum yaptı düşüncesini yazdı. Ben hayat hikayemi anlatmadım, ben neler yaşadığımı yazmadım, sadece konu ile alakalı bir anket yapmak görüş almak istedim. belki de sizden aldığım cevaplarla daha fazla ayakta kalmak istedim. Görüş ayrılıkları illaki olur herkes aynı şeyi düşünemez. ama tartışma boyutuna getirilmemeliydi . olumsuz düşünceler yazılırken iki kere düşünülüp yazılmalıydı. Benim eski kocam masumdu kadın pisti diye bir şey kullanmamış olmama rağmen bu düşüncelere yer verildi.
zaten burda aldatılmış bir kadın var onuru iki kere kırılmış ezilmiş çocukları için ayakta durmaya çalışan. yorumlar eleştiriler keşke daha uygun olsaydı.

Aldatılma hikayemi anlatmadığım için detaylara girmedim. Beni aldattığı kadın evli olduğunu biliyor beni biliyor samimi olmasakta arkadaşımızın arkadaşıydı. kinimin öfekemin bu denli intikam almamın sebebi buydu.

Konunuzu yeni gördüm, sadece ilk mesajınızı okudum.
Bir kadın bir kadına nasıl bunu yapar?
demissiniz.
Kadını bilmem, buradaki ilk soru, eşiniz size bunu nasıl yapar?
Ama siz zaten ikisi ile de hesabınızı kesmissiniz
Eşinizden ayrılmış, kadını iş yerine şikayet etmişsiniz.
Artık bundan sonrası sizinle alakalı.
Bu keşkeyi geride bırakmaya calışın, ofkenizi bir kenara birakip, yeni hayatınıza odaklanın.

Bakın ben yorumumu sizi kırmak için yapmadım. Ama gene söylüyorum , kadın ahlaksız olabilir, hatta karaktersizin önde gideni olabilir, ama bu onu bağlar, sizin evliliğinizin bitme nedeni o kadın değil, eşiniz, eşiniz istemese o kadın size hiçbirşey yapamazdı. Dünyada bir sürü o kadın ya da o adam gibi insan var, adı üstünde intihan dünyası, hikayeyi şöyle değiştirsek kocanız niyeti bozmuş ama kadın ahlaklı çıkmış yüz vermemiş olsa; o zaman aldatılmamış mı oluyorsunuz? Çok ağır bir şey farkındayım ama bu dünyada iyilerde var kötülerde, o kadın sadece ahlaksız ama sizi bitiren o kadın değil eşiniz. Sizinde vardır çevrenizde sizi beğenen evli olmanıza aldırmadan asılan adamlar, siz neden aldatmadınız kocanızı, yani demek istiyorum ki bir evliliği ancak taraflar bitirir ücüncü kişiler değil.

Buradaki konulara yada üyelere ithafen konu açmak yasak diye biliyorum
Bu düşüncelerinizi önceki konunuza da yazabilirdiniz aldatılmak!!! 3. Aldatılmak!!! 4 diye uzayıp gitmeyecekse tabi ki

Bacım kadına on satır destan yazmışsın, bi kadın bunu nasıl yapar demişsin, işinden ettim vs. anlatmışsın.

Eşine gelince tek bir cümle “ona da unutamayacağı bi ders verdim.” demişsin.

Ben dahil çoğu kişi eşinize kızıp, bağırdığınızı ama tüm hırsınızı ve kininizi kadından çıkardığınızı düşündü. Eşinizden boşandığınızı belirtebilirdiniz. Kimse müneccim değil. Ayrıca kadına 1 satır giydirip, eşinize on satır giydirmenix gerekirdi.

Sizi aldatan o kadın değil, eşiniz. Karşınızdaki adam aldatmış sizi, o kadın değil.

Diğer konunuz neymiş diye baktım da şimdi, tamamını okuyamadım savaş alanına dönmüş biraz ama o kadar yanlış yerlere gitmesinin bir kısmında da siz eski eşim dememişsiniz o yüzden insanlar 2. Aldatılmayı da kabul ettiniz ama sanki eski eşiniz sütten çıkma ak kaşıkmış gibi gidip kadından hıncınızı almışsınız gibi anlamışlar biraz ondan büyümüş sanki olaylar gibi geldi bana.

Velhasıl, artık boşverip yeni bir sayfa açın kendinize. Gelmiş geçmiş olsun en büyüğünden. Çocuklarınızla mutlu bir yaşantı sürmeye bakın bundan sonra, omuzlarınızdan “koca” bir yük atmışsınız, bence iyi de yapmışsınız kadın için de. Geç olsun güç olmasın demişler, belki daha çok yara aldınız 2.yi de yaşayarak ama hak ettikleri cevabı almışlar bu kez.

hala yazdıklarımın arkasındayım. kadına vereceğiniz ders bu olmamalıydı. biri ki benim mesleğimi işimi elimden alacak ne olursa olsun o kişiyi bulurdum. lakin adamı sadece boşamışsınız bu bir ödül bile olmuştur. kaldı ki dünyada sadece adamlar eşlerini bir kadınla aldatmıyor. bir erkekle bir trans bireyle de aldatılabilirdik. napacaktık o zaman?

Diğer konuyada yazdım burayada yazıyorum ikisine de iyi yapmışsın 🙏🙏 kadın seni aldatmadım, sadakat sözü veren eşin o laflar boş tamam eşini boşadın olması gereken. Ama o kadın hiç bişey olmamış gibi ve hiçbişeyden haberi olmayan kocasının koynunda huzurlu, rahat uyumamalı bu yüzden iyi yapmışsın 🥰🥰👸💕

galiba bende size yorum yapmıştım
ama o kadın suçsuz demiyorum.
diyorum ki size sadakatle bağlı olması gereken kişi kocanızdır ve bu yüzden yüzde 90 kocanız suçlu dedim
tabi ki kadında suçlu zaten dememisler mi kadinin en büyük düşmanı yine kadındır diye.
allah yardımcınız olsun.
sizin canınız yandı ama merak etmeyin onların yaptıkları da yanlarına kar kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X