Aldatılmak!!!! 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep kadın suçlamış kocasına tek laf etmemiş öbür konuya da baktım. kadın ahlaksız ama koca daha hatalı
Boşanmış ama kocası masum olsa affedip devam ederdi yuvası yıkıldı sussun u. Valla kim olursa olsun kocasını öyle görse kadında erkeğe de yapacağını yapsın.

Kadın melake demedi kimse diye hatırlıyorum ama kadın kadına bunu yapar mı diye sorduğunuz için kadını suçladığınıs düşünüldü normal olarak. Boşanmak zincirleri kırmaktır umarım boşamayla kalmamışsınızdır.

Kocasını neden işinden etsin?
Iki çocuk var, işsiz adam nasıl nafaka ödesin?
Bir şeylere kızıp ceza verme niyetindeyken kendi çıkarlarınızı unutmayın
Nekadar kötü kalpli kinci bir yorum. Nafaka yı sürünsede eşşek gibi ödeyecek!! Çıkar değil çocuklarının annesini aldatan bir mahlukun mecbur olduğu bişey. Çok kırıcı yorumunuz alaycı. :110::KK20:

Boşanmış ama kocası masum olsa affedip devam ederdi yuvası yıkıldı sussun u. Valla kim olursa olsun kocasını öyle görse kadında erkeğe de yapacağını yapsın.
Öyle Bir dünya yok. Dağ başı değil burası kimse kimseye bir şey yapamaz. Evlilik bir sözleşmedir ve tarafları bağlar. Başkasını değil.
Kadın ne yapmış diğer konusunda bilmiyorum ama yakın zamanda gördüğüm bir davada 2. Kadın aldatilan eşten yüklü miktarda tazminat aldı.
Aldatİlan es metresi sorumlu tutup kadından hırsını aldi diye şimdi oturup tazminatını ödeyecek.
Bu ülkede kanun var nizam var. Kocan aldattiysa kocan sorumlu. Yalan yanlış bir bilgi dolaşıyor 2. Kadından tazminat almak mümkün o da kusurlu filan diye Hayır böyle bir şey yok. Bizzat Yargıtay karariyla sabit karı koca hariç kimse evlilikten sorumlu değil.
Bu ülke de kanunlarla yönetildiğine göre sizin kendi ahlak anlayışınız önemli değil.
Karşınıza dişli biri çıkar aldatilmanin üstüne bir de tazminat ödersiniz.

Konumu burda arkadaşlar okudu isteyen yorum yaptı düşüncesini yazdı. Ben hayat hikayemi anlatmadım, ben neler yaşadığımı yazmadım, sadece konu ile alakalı bir anket yapmak görüş almak istedim. belki de sizden aldığım cevaplarla daha fazla ayakta kalmak istedim. Görüş ayrılıkları illaki olur herkes aynı şeyi düşünemez. ama tartışma boyutuna getirilmemeliydi . olumsuz düşünceler yazılırken iki kere düşünülüp yazılmalıydı. Benim eski kocam masumdu kadın pisti diye bir şey kullanmamış olmama rağmen bu düşüncelere yer verildi.
zaten burda aldatılmış bir kadın var onuru iki kere kırılmış ezilmiş çocukları için ayakta durmaya çalışan. yorumlar eleştiriler keşke daha uygun olsaydı.

Aldatılma hikayemi anlatmadığım için detaylara girmedim. Beni aldattığı kadın evli olduğunu biliyor beni biliyor samimi olmasakta arkadaşımızın arkadaşıydı. kinimin öfekemin bu denli intikam almamın sebebi buydu.
boyle seyler hep en yakinin basindan geliyor gecmis olsun ne yaparsaniz yapin icinizi hafifletmez yapacaaginiz tek sey hayatiniza cocugunuza bakin vah onun haline simdi o dusunsun cunku insanlar en cok kendiyle badbasa kalinca vicdanin sesini duyarmis o vicadan azabi vr ahireti yasacaklari izdirap onu bekliyor Allahin sopasi var cunku

Öyle Bir dünya yok. Dağ başı değil burası kimse kimseye bir şey yapamaz. Evlilik bir sözleşmedir ve tarafları bağlar. Başkasını değil.
Kadın ne yapmış diğer konusunda bilmiyorum ama yakın zamanda gördüğüm bir davada 2. Kadın aldatilan eşten yüklü miktarda tazminat aldı.
Aldatİlan es metresi sorumlu tutup kadından hırsını aldi diye şimdi oturup tazminatını ödeyecek.
Bu ülkede kanun var nizam var. Kocan aldattiysa kocan sorumlu. Yalan yanlış bir bilgi dolaşıyor 2. Kadından tazminat almak mümkün o da kusurlu filan diye Hayır böyle bir şey yok. Bizzat Yargıtay karariyla sabit karı koca hariç kimse evlilikten sorumlu değil.
Bu ülke de kanunlarla yönetildiğine göre sizin kendi ahlak anlayışınız önemli değil.
Karşınıza dişli biri çıkar aldatilmanin üstüne bir de tazminat ödersiniz.
Hiç kimseye bişey ödemem rahat olun kimse kimsenin hayatından sorumlu değildir doğru ama. Karısını bildiği halde yaklaşan kadında 2lafım olur hakkını hukukunu bilmem ama iki lafım olur..

Ben tek kadına yaptı sandım.kocasıyla devam sadece kadına ders veren. Oh iyi yapmış ikisinede

Sizi anliyorum ancak bir de buradaki yorumlara takilip uzulmeyin. Onceki konunuzla ilgili yorumuma begenmedim diyenler olmus. Yani aldatan erkek kadar durumu bile bile ikinci kadin pozisyonuna gelen kadin da ahlaksizdir. Bu haysiyetsizlikte onun da sorumlulugu vardir ana dusuncesinin neresinine muhalefet olunuyor neresi begenilmiyor? Kusura bakmasin kimse ben de bunun arkasinda art niyet ariyorum.

Adam ya da kadin bosanir yoluna devam eder lafim yok ama yalanla dolanla kucaktan kucaga...

Velhasil kocaniza duydugunuz ofkeyi diger kadina da duymanizi cok insani buluyorum. Ikisi de ahlaksiz ikisi de ucuz!

Hiç kimseye bişey ödemem rahat olun kimse kimsenin hayatından sorumlu değildir doğru ama. Karısını bildiği halde yaklaşan kadında 2lafım olur hakkını hukukunu bilmem ama iki lafım olur..
Valla işte o iki lafım olur kısmı da kişilerin huzur ve sukununu bozmak suçundan hakaret suçuna kadar geniş bir yelpazeyle engellenebiliyor.
Yani kocadan başka hiç kimseye hiçbir şey yapamazsiniz

Nekadar kötü kalpli kinci bir yorum. Nafaka yı sürünsede eşşek gibi ödeyecek!! Çıkar değil çocuklarının annesini aldatan bir mahlukun mecbur olduğu bişey. Çok kırıcı yorumunuz alaycı. :110::KK20:
Sakin olun, konu sahibinin mantıklı bir karar verdiğini düşündüğüm için yazdım.
Kırıcı kinci falan değil.
Kadın eski kocasını işinden etmemeli.
Neden çıkarı olan bir durumda öfke ile hareket edip kendine zarar versin ki dedim..
Ayrıca adamın sgk si yoksa nafaka falan yok, işsiz kalsada verecek diyerek komik duruma düşmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X