- 18 Aralık 2016
- 730
- 240
- 103
- 28
- Konu Sahibi Withcrennn
- #1
Kisa ozet geciyorum
Istanbul
Istanbul
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye geri cekilsinler ki o kisim palavra o gece yatmislardir
Niye dogru soylesin kikizin ev arkadasi birsey yapmadiklarini soyledi duymus cunku diger sesleri
Bende bi sogudumKendisinden hoşlanan bir kızla aynı ortamda bulunması bile güvensizlik sebebi benim için. Kız bilmiyormuş da sevgilisi olduğunu. Platonik aşık diyorsun, o gece aşık olmadı herhalde şak diye. Hatay konusunda da yazacak çok şeyim var ama konu başka yere gider, banlanmayayim. Bence aldatılmış gibi görünüyor.
Mantiksiz geliyor ne yapacagimi sasirdim cunkuBu konu sizin çok mu hoşunuza gitti peki neden bu kadar gülüyorsunuz merek ettim :))
Ciddi anlamda senaryo gibi bizde anlayamadikTv dizisi gibi bir hayathani olur ya oğlan kızı eve bırakır ve kız kahve içmek ister misin diye sorar sonra erkek kabul ederse olan olur falan filan 
![]()
platonigin ev arkadasi
![]()
Niye her mesajinda kahkaha emojisi var dert topici aciyosun dakiz nisanliyken aldatilmisayni seyleri yasamani istemiyorum falan dedi
Nisanlanacakken sevgilisi bunuda aldatmis iste ayni seyleri yasamanizi istemem falan demisneden anlatma gereği duymuş ?
amaç ne ?