• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmak acillll

Kendisinden hoşlanan bir kızla aynı ortamda bulunması bile güvensizlik sebebi benim için. Kız bilmiyormuş da sevgilisi olduğunu. Platonik aşık diyorsun, o gece aşık olmadı herhalde şak diye. Hatay konusunda da yazacak çok şeyim var ama konu başka yere gider, banlanmayayim. Bence aldatılmış gibi görünüyor.

Kendisinden hoşlanan bir kızla aynı ortamda bulunması bile güvensizlik sebebi benim için. Kız bilmiyormuş da sevgilisi olduğunu. Platonik aşık diyorsun, o gece aşık olmadı herhalde şak diye. Hatay konusunda da yazacak çok şeyim var ama konu başka yere gider, banlanmayayim. Bence aldatılmış gibi görünüyor.
Bende bi sogudum

Ayrıca kız demiş ya yukarıya kadar bırak hayatından çıkıcam, e demek ki hayatındaymış ki çıkıcam diyebiliyor.
Aldatma kanıtlandı.
Konu kilit. :mapus:

:KK70: kiz nisanliyken aldatilmisayni seyleri yasamani istemiyorum falan dedi
Niye her mesajinda kahkaha emojisi var dert topici aciyosun da

Eger gercekten o gece sevismediyseler,
Yani cocuk tek gecelik bi sey yasamak istemis hani sevgilim oldugunu bilsin de yarin basima kalmasin ben sana demistim desin diye, kiz da reddetmis

Kizin ev arkadasi da size iyilik olsun diye anlatmiyo yani sevgililer ayrilsin kizla oglan kavussun diye anlatiyo

Ama oglan bes para etmez

Back
X