• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmak acillll

Samanyolundabile bu senaryo yok amacidden durum bu

Fantastik bir film hem de :kahve: benim merak ettiğim arkadaşıñ buna inandı mı şahsen bir erkek bana bunu söylese anlatsa ben çok kizarım beni bu kadar salak olarak gördüğü ve boyle bir hikayeye inanmami bekledigi icin :işsiz: Arkadasina soyle uzaklassin bence hemen hemen boyle igrenc muhabbetler ortamlar falan ölü taklidi yapsın bence :ruh:

Fantastik bir film hem de :kahve: benim merak ettiğim arkadaşıñ buna inandı mı şahsen bir erkek bana bunu söylese anlatsa ben çok kizarım beni bu kadar salak olarak gördüğü ve boyle bir hikayeye inanmami bekledigi icin :işsiz: Arkadasina soyle uzaklassin bence hemen hemen boyle igrenc muhabbetler ortamlar falan ölü taklidi yapsın bence :ruh:
Ayrildilar zaten ama yalan soyledigini dusunmuyorum acikcasi cunku birbirinden habersiz 2 kisiayni seyleri anlatti

Ayrildilar zaten ama yalan soyledigini dusunmuyorum acikcasi cunku birbirinden habersiz 2 kisiayni seyleri anlatti

Yani yapmadiysa bile o da korkusundan yapmamistir emin ol kizi alip evine kadar goturmek bile ilgi alaka gerektirir. Ben şahsen guvenemezdim bu saatten sonra midesi bulanir insanin.

Niye bu kadar ayrinti verdiniz ki ifsa olmaniz cok kolay :110:
O hikaye de palavradir. :bicak:

Back
X