Aldatilmak acillll

Nisanlanacakken sevgilisi bunuda aldatmis iste ayni seyleri yasamanizi istemem falan demis

iyide anlattığı çocuğun geri çekilip evden gitmesi .. kız saldırmış öpmek için .. çocuğun bir suçu yokken işgüzarlık yapmanın alemi neymiş ki ?
eksik yalan yanlış bir senaryo ..
senin şu arkadaşın sevgilisine sormadı mı bu olayı

Nisanlanacakken sevgilisi bunuda aldatmis iste ayni seyleri yasamanizi istemem falan demis
Ayy ne düşünceliymiş yaaa
Daha sevgilisi olup olmadığını bilmediği bir adama sarhoşken beni eve bırak diyebilecek kadar düşünceli

Ciddi anlamda cok efendi biriydi ya
Sordu cocuk diyo ki ben seni aldatmadim tutturmus bir aldatmadim gidiyor bu aldatmak degil de ney ki

Ayy ne düşünceliymiş yaaa
Daha sevgilisi olup olmadığını bilmediği bir adama sarhoşken beni eve bırak diyebilecek kadar düşünceli

hayır birde ev arkadaşı biliyor sevgilisi olduğunu çocuğun hatta tanıyor arıyor anlatıyor ama aynı evde yaşayan kankasına platonik aşık olduğu çocuğun sevgilisi olduğunu söylemiyor..

Ciddi anlamda cok efendi biriydi ya

Sordu cocuk diyo ki ben seni aldatmadim tutturmus bir aldatmadim gidiyor bu aldatmak degil de ney ki
Ciddi anlamda efendice aldatıyordur.
Hayır konunun adı aldatılmak sizde aldatmak değil de nedir diyorsunuz, herkes hemfikir. Ne olacak şimdi?

Ayrildilar ama cocuk hala aldatmadigini soyluyor bizim algilarda mi sorun var yoksa millet mi cok genis onu anlayamadik bi fikir alalim dedik
Şimdiki nesil malum baya midesiz ve geniş. Lütfen kendini böyle biri için üzmesin. . Hep soru işareti olacağına iki gün ağlasın geçsin gitsin bitsin

Iyi de ikisi kanka

Sevgililer ayrilsin diye yapiyolar

10 yasinda cocuk olsa NISANLIM ALDATTI DA ONDAN KIMMMSEE ALDATILMASINN diyip ev arkadasini gammazlayacagina inanmaz

Bi plan dahilinde bi seyler donuyor herkesin hesabi baska
Oyle bisey olamaz cunku oglan arkadasima kizin yapmaya calistigi seyi anlatti kendi yaptigini falan da uff
kızı eve götürüp yukarı çıkarmış mı peki ?
Cikarmis

adam alip evine kadar götürecek ve sevgilisi oldugunu o zamana kadar soylemicek sonra kiz opecek ve erkek benim sevgilim var diyecek. film mi bu

Balkaymak aldatmış işte daha napcak illa kızı hamile mi bıraksın ? Hem ev arkadaşı evdeki kısmını biliyor ya öncesi ? Belki kız sarhoş diye çocuk kızın beline sarıldı yolda ,her şeyi geçtim zaten söylememiş sevgilisi olduğunu. Yatmaya ramak kalınca yatmadi diye adam temiz olmuyor, baştan o aşamaya getirmeyecekti. Çocuğa pek güvenmeyin derim. Normal bir erkek arkadaşım hep der ki "Bir erkeğin bir kızı kandırmak için söylemegecegi yalan, yapmayacağı şey yok" ben buna inanıyorum

Bende su saatten sonra bir erkegi yatakda bassan aciklamasini yapar sozune katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…