- 3 Nisan 2014
- 36.207
- 147.734
- 798
- Konu Sahibi Withcrennn
-
Nisanlanacakken sevgilisi bunuda aldatmis iste ayni seyleri yasamanizi istemem falan demis
Ayy ne düşünceliymiş yaaaNisanlanacakken sevgilisi bunuda aldatmis iste ayni seyleri yasamanizi istemem falan demis
Ciddi anlamda cok efendi biriydi yaNiye her mesajinda kahkaha emojisi var dert topici aciyosun da
Eger gercekten o gece sevismediyseler,
Yani cocuk tek gecelik bi sey yasamak istemis hani sevgilim oldugunu bilsin de yarin basima kalmasin ben sana demistim desin diye, kiz da reddetmis
Kizin ev arkadasi da size iyilik olsun diye anlatmiyo yani sevgililer ayrilsin kizla oglan kavussun diye anlatiyo
Ama oglan bes para etmez
Sordu cocuk diyo ki ben seni aldatmadim tutturmus bir aldatmadim gidiyor bu aldatmak degil de ney kiiyide anlattığı çocuğun geri çekilip evden gitmesi .. kız saldırmış öpmek için .. çocuğun bir suçu yokken işgüzarlık yapmanın alemi neymiş ki ?
eksik yalan yanlış bir senaryo ..
senin şu arkadaşın sevgilisine sormadı mı bu olayı
İyi insanlar hala varAyy ne düşünceliymiş yaaa
Daha sevgilisi olup olmadığını bilmediği bir adama sarhoşken beni eve bırak diyebilecek kadar düşünceli
Ayy ne düşünceliymiş yaaa
Daha sevgilisi olup olmadığını bilmediği bir adama sarhoşken beni eve bırak diyebilecek kadar düşünceli
Bunu soyleyen kisiyle oglana yavsayan kiz farkli kisilerAyy ne düşünceliymiş yaaa
Sordu cocuk diyo ki ben seni aldatmadim tutturmus bir aldatmadim gidiyor bu aldatmak degil de ney ki
Bayagi efendiymis sevgilisini aldatiyo ya bi de serseri olsa neler yapacaktiCiddi anlamda cok efendi biriydi ya
Sordu cocuk diyo ki ben seni aldatmadim tutturmus bir aldatmadim gidiyor bu aldatmak degil de ney ki
Ciddi anlamda efendice aldatıyordur.Ciddi anlamda cok efendi biriydi ya
Iyi de ikisi kankaBunu soyleyen kisiyle oglana yavsayan kiz farkli kisiler
Ayrildilar ama cocuk hala aldatmadigini soyluyor bizim algilarda mi sorun var yoksa millet mi cok genis onu anlayamadik bi fikir alalim dedikSaçma sapan bir iş. O kizi eve götürmeyi nasıl kabul eder ya. . Oğlan a ben olsam artık guvenmem
Şimdiki nesil malum baya midesiz ve geniş. Lütfen kendini böyle biri için üzmesin. . Hep soru işareti olacağına iki gün ağlasın geçsin gitsin bitsinAyrildilar ama cocuk hala aldatmadigini soyluyor bizim algilarda mi sorun var yoksa millet mi cok genis onu anlayamadik bi fikir alalim dedik
Oyle bisey olamaz cunku oglan arkadasima kizin yapmaya calistigi seyi anlatti kendi yaptigini falan da uffIyi de ikisi kanka
Sevgililer ayrilsin diye yapiyolar
10 yasinda cocuk olsa NISANLIM ALDATTI DA ONDAN KIMMMSEE ALDATILMASINN diyip ev arkadasini gammazlayacagina inanmaz
Bi plan dahilinde bi seyler donuyor herkesin hesabi baska
Cikarmiskızı eve götürüp yukarı çıkarmış mı peki ?
Samanyolundabile bu senaryo yok amacidden durum buadam alip evine kadar götürecek ve sevgilisi oldugunu o zamana kadar soylemicek sonra kiz opecek ve erkek benim sevgilim var diyecek. film mi bu
Bende su saatten sonra bir erkegi yatakda bassan aciklamasini yapar sozune katiliyorumBalkaymak aldatmış işte daha napcak illa kızı hamile mi bıraksın ? Hem ev arkadaşı evdeki kısmını biliyor ya öncesi ? Belki kız sarhoş diye çocuk kızın beline sarıldı yolda ,her şeyi geçtim zaten söylememiş sevgilisi olduğunu. Yatmaya ramak kalınca yatmadi diye adam temiz olmuyor, baştan o aşamaya getirmeyecekti. Çocuğa pek güvenmeyin derim. Normal bir erkek arkadaşım hep der ki "Bir erkeğin bir kızı kandırmak için söylemegecegi yalan, yapmayacağı şey yok" ben buna inanıyorum
Yatakta basınca aa sen sandım diyen erkek var düşünBende su saatten sonra bir erkegi yatakda bassan aciklamasini yapar sozune katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?