- Konu Sahibi MadameMuso
Bazı insanlar boş konuşmaya bayılıyor.
Karaktersizliktir net.
Bahane aramasın kimse.
Karaktersizliktir net.
Bahane aramasın kimse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşınızın bir lafıyla mı ikna oldunuz yaniSormayın nasıl da içi acıyor insanın. Eşim beni aldattığını söylediğimde evi terk etmişti 15 gün. Mahkeme gününden bir gün önce bu arkadaşım gidip konuşmuş. Beni aradı ben ikna oldum seni aldatmadığına diye aradı beni. Ve biz barıştık. Şimdi hep aklımda o zaman işbirliği mi yaptı acaba sorusu var...
aldatmak yerine ayrılmayı seçmediğine göre aldatanın suçuMerhabalar KK'nin güzel kadınları...
Dert midir tartışılır aslında...
Ancak canımı ziyadesiyle sıkan bir durum bu konu.
Yakın arkadaşımla kızlarımızdan konuşurken ilişkilere geldi konumuz (kızım 26 yaşında aldatılma nedeniyle 3 yıllık ilişkisinden ayrıldı.) Dedimki arkadaşıma kızımın da kaderi benimki gibi aldatılmakmış. Bana dönüp dediki "bence aldatılmak aldatılanın suçudur, 2 kocan 1 sevgilin aldattığına göre senin bir eksiğin olmalı".
Ben şaşkın şaşkın yüzüne bakıp kaldım. "Bence dedim aldatmak karaktersizliktir, karşındakinin eksiğine bakarak birini aldatma hakkını kendinde bulamazsın!"
Hayat görüşü ve fikirlerine değer verdiğim en yakın arkadaşımdan bunu duymak üzdü beni açıkçası. İki gündür kafamda dönüp duruyor...
Sizce aldatılmak, aldatılanın suçu mudur?
Hayir.Merhabalar KK'nin güzel kadınları...
Yakın arkadaşımla kızlarımızdan konuşurken ilişkilere geldi konumuz (kızım 26 yaşında aldatılma nedeniyle 3 yıllık ilişkisinden ayrıldı.) Dedimki arkadaşıma kızımın da kaderi benimki gibi aldatılmakmış. Bana dönüp dediki "bence aldatılmak aldatılanın suçudur, 2 kocan 1 sevgilin aldattığına göre senin bir eksiğin olmalı".
Ben şaşkın şaşkın yüzüne bakıp kaldım. "Bence dedim aldatmak karaktersizliktir, karşındakinin eksiğine bakarak birini aldatma hakkını kendinde bulamazsın!"
Hayat görüşü ve fikirlerine değer verdiğim en yakın arkadaşımdan bunu duymak üzdü beni açıkçası. İki gündür kafamda dönüp duruyor...
Evet eziklik oldugunu dusunuyorum.Aldatan insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen içlerindeki bi eksikliği tamamlamaya çalışıyorlar. Eziklik duygusu belki de. Kendini o şekilde tatmin etmeye çalışıyor.
Sizin ne suçunuz olabilir ki? Hiç kimse bunu haketmez ve hiç kimse bi insanı aldatmaya sürükleyemez.
Herkesin iyi gününe kötü gününe ortak olur. Hiç bir karşılık beklemez kimseden.
Boşuna demiyorlar kadın kadının düşmanı diyeMerhabalar KK'nin güzel kadınları...